- 9 Temmuz 2016
- 2.098
- 2.179
- 83
- 33
Beta hcg kaç cikti hayırlı olsunÖn sıralardan yerimi alayım ben de o zaman:)) henüz adet günüm gelmedi ama kanda beta hcg pozitif çıktı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta hcg kaç cikti hayırlı olsunÖn sıralardan yerimi alayım ben de o zaman:)) henüz adet günüm gelmedi ama kanda beta hcg pozitif çıktı.
Yoğunlar mı öle zamanlarda başından atmak için yapıyorlar canım diretseydin birazYa sınır oldum bu doktorlara acil de kan almadilar kadindoguma gidicekmisim
Yokya ne yoğunu sohbet ediyorlardı söyledim ya anlmadilarYoğunlar mı öle zamanlarda başından atmak için yapıyorlar canım diretseydin biraz
Bazen zıvanadan çıkartıyolar insanı gündüz gelebilsem bu saatte acilde ne işim var deseydinYokya ne yoğunu sohbet ediyorlardı söyledim ya anlmadilar
amann amnn sen temmuz anasımı olddunnBazen zıvanadan çıkartıyolar insanı gündüz gelebilsem bu saatte acilde ne işim var deseydin
Temmuz olarak inşallah bir aksilik çıkmazsa yaz anaları olucazamann amnn sen temmuz anasımı olddunn
Ben hazırann sonu Nromal dogum dusundugum için bir aksilik olmazsa Temmuzu bulur
Teşekkürler 9,2 çıktı.Beta hcg kaç cikti hayırlı olsun
Hadi canım inşallah hayırlısı olsun güzel haber verirsin bizeBEN DA SAĞLIK OCAGINA GİTTİM KANI ORDA VERDIM 4 DE CIKICAK SONUCUM ALLLAHIM HAYIRLISINI VERSIN
BEN DA SAĞLIK OCAGINA GİTTİM KANI ORDA VERDIM 4 DE CIKICAK SONUCUM ALLLAHIM HAYIRLISINI VERSIN
Masallah canim hayirli olsuninternetten sonucuma bakmaya çalıştım sanırım buldum da 89.90 cıkmış kızlar pozitif
Hayırlı olsun canım:)internetten sonucuma bakmaya çalıştım sanırım buldum da 89.90 cıkmış kızlar pozitif
hayirlisi olsun canim kac gecti adet tarihindeninternetten sonucuma bakmaya çalıştım sanırım buldum da 89.90 cıkmış kızlar pozitif
İnşallah canımAmin inşallah. Rabbim de size evladımızın hep güzel günlerini göstersin inşallah )