- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim 34+5de karnımda kaybettiğim ve ardından 10+2 de kalbi durarak kaybettiğim bebeklerim var, hayat içinden çıkılmaz bir durumda gibi gelsede bir şekilde acısı unutulmasada alışılıyor, bende ilk kaybımdaa kendimi forumlarda kaybetmiştim yıllar boyunca yazılan herşeyi okumuştum, yakınlarım olmamış gibi davrandı iyi olacağını düşünerek,, 1 hafta yoğun bakımda yattım eve geldiğinde odaısnı boşaltıp eski fengine boyamışlardı vb. Çok zor fünler geçirdim terapiyr başladım 3 ay terapiye gittim doktorun söylediği tek şey acını yaşa konuş paylaşdı, kendini sıkma üzülüyorsa ağla, konuş yakınlarınla paylaş ama ümitsizliğe kapılma, her bebek her hamilelik birbirinden farklı hayatın neler getireceği belli değil, şimdi 7+2yim kötüyü düşünmemeye çalışıyorum, çok hayallerede kapılmıyorum, zaman herşeyin ilacı, ümitsiz olma, acını yaşa sonra kendini toparla inşallah sağlıkla ilerde kucağına alırsın. Hassas konum olduğu için özet paylaşmak istedim, kendin gibilerin yaşadıkları güç veriyor insana, yalnız değiliz çok geçmiş olsun.Hepinize Elveda arkadaşlar. .dün 9+5 de minigimin kalbi durmuş. .ilk gebeligimdi
Asilamaydi...
Ve hayatımda çocuk nedir ,doğum nedir bilmeden KÜRTAJoldum.
Duygularim yok oldu..inş miniginizi kucaginiza hyirlisiyla alirsiniz
Artık hayat nasıl devam eder bilmiyorum...çok ağladım ama dönüşü yok .bebeğim çoktan gitmiş. .; (
artık ismimi de liseden silersiniz. .benim imtihanim bebekle sanırım![]()
doktor birsey demedi haftasonu agdaya gitmistim ordan kapmis olabilirim die dusunuyorumMantar neden olurmuş söyledi mi doktorun canım ? Bı de şikayetin neydi ?
Canım ben atlattım o mantarı gebeliğin 7 haftalarında o kadar zorduki hiç bı ilaç veremeyiz dediler en son gece uykulari kaybettim tekrar gittim doğal yönlerden denememi söyledi doktor karbonat ve sirkeli ılık suya oturdum bir müddet günde bı iki kez birde krem yazdı onu kullandım yinede bı haftayı buluyor onun en önemli iç çamaşırı hiç bı şekilde nemli tutmamak birde pamuklu ic çamaşırı cok onemli o sıra hep utuledim giydim iç çamaşırlarını mantar aslında vücudumuzda hep olan bir vurus mus ama işte gebelikte diğer virüsleri tetiklediği için ortaya çıkarmış çok geçmiş olsun.2 gundur acayip kasinti vardi dun gece acidan uyuyamadim oyle illet birseyki aman dikkat edin kizlar
doktor birsey demedi haftasonu agdaya gitmistim ordan kapmis olabilirim die dusunuyorum
Travazol keser canım merak etme günde 2 kere kullanıyordum hamilelik öncesi doktoruna danış mutlaka 3 4 güne geçer bide soğuk suyla yıkamak rahatlatıyor2 gundur acayip kasinti vardi dun gece acidan uyuyamadim oyle illet birseyki aman dikkat edin kizlar
doktor birsey demedi haftasonu agdaya gitmistim ordan kapmis olabilirim die dusunuyorum
Ayy senin ki de mi erkek yoksa :))Kızlar kendime engel olamıyorum tuzlu limon yemek istiyorum sürekli böyle bişey yok![]()
:)aynı ben limon görsem yiyesim geliyorKızlar kendime engel olamıyorum tuzlu limon yemek istiyorum sürekli böyle bişey yok![]()
Bilmiyorum canım valla ama 1.5 limon yedim yarım limonuda suya sıkıp içtimAyy senin ki de mi erkek yoksa :))
Napcaz böyle? Valla tutamıyorum kendimi evde kalmamış arkadaşımdan aldım yedim bu saatte:)aynı ben limon görsem yiyesim geliyor
Çok yenirse kanı sulandırır falan demişlerdi bana ama sanmıyorum ya. Bence aşermek tamamen bebisin ihtiyacı var diye olan bir şey :)Bilmiyorum canım valla ama 1.5 limon yedim yarım limonuda suya sıkıp içtim
İnşallah zararı yoktur
Sulandorsın bu iyi bişey bence valla başka Bi zararı olmasında o bişey değilÇok yenirse kanı sulandırır falan demişlerdi bana ama sanmıyorum ya. Bence aşermek tamamen bebisin ihtiyacı var diye olan bir şey :)
Canım ben atlattım o mantarı gebeliğin 7 haftalarında o kadar zorduki hiç bı ilaç veremeyiz dediler en son gece uykulari kaybettim tekrar gittim doğal yönlerden denememi söyledi doktor karbonat ve sirkeli ılık suya oturdum bir müddet günde bı iki kez birde krem yazdı onu kullandım yinede bı haftayı buluyor onun en önemli iç çamaşırı hiç bı şekilde nemli tutmamak birde pamuklu ic çamaşırı cok onemli o sıra hep utuledim giydim iç çamaşırlarını mantar aslında vücudumuzda hep olan bir vurus mus ama işte gebelikte diğer virüsleri tetiklediği için ortaya çıkarmış çok geçmiş olsun.
Travazol keser canım merak etme günde 2 kere kullanıyordum hamilelik öncesi doktoruna danış mutlaka 3 4 güne geçer bide soğuk suyla yıkamak rahatlatıyor
Ay bende bak simdi canim cekti agzim sulandi ama tadi cok hosuma gidiyorKızlar kendime engel olamıyorum tuzlu limon yemek istiyorum sürekli böyle bişey yok![]()
Benim de o civarlarda çıktı doktora soracagım bakalımKaç olmalı tam bilgim yok ama 5.haftada yapılan testlerde 2.30 du iyi demişlerdi en son yapılan testte 3.46 çıktı ilaç başladı doktor
Canim o zaman kafana çok takip stres yapma kendine bolca dinlenmeye çalış inşallah hepimizde sorunsuz atlatirizTeşekkür ederim aynen öyle olmuştu doktoru aramayada yüzüm kalmadı artık her defasında progestana devam demekten başka birşey yapılmıyor
Ay günahına girdiysem affet inşallah vardır evde bende aynıyım tadı çok hoşuma gidiyor deli gibi yiyorumAy bende bak simdi canim cekti agzim sulandi ama tadi cok hosuma gidiyor
Bu arada limon yiyen kizlar ablamda dayanamaz limon yerdi hatta hergun gunde bir tame yermis cok cani cekiyormus gecen gun cinsiyeti belli oldu kiz ben limon cok aserip yiyenlerin kizlari olir die biliyorim daha dogrusu yuzdelik cok fazla[/QUOTEBen
ben kızimda çok yemistim oğlumda yiyemedim bakalım bu ne olacak bunda da yiyemiyorum ama kız gibi geliyor bu nedense ama herkes de bir olurmu onu bilemem tabiBu arada limon yiyen kizlar ablamda dayanamaz limon yerdi hatta hergun gunde bir tame yermis cok cani cekiyormus gecen gun cinsiyeti belli oldu kiz ben limon cok aserip yiyenlerin kizlari olir die biliyorim daha dogrusu yuzdelik cok fazla