2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bende erkek hissediyorum yakın arkadaslarımda erkek olacak diyor ama genelde böyle durumlarda kız çıkarmış hayırlısı olsun 16. Haftada gelirsin dedi doktor sağlıklı olsun o yeter. Ama kız başka ya

@Meylen gecen gün ne yesen cıkarıyordun doktora gitmiştin ya ilac falan vermısmıydı aynı durumdayım yediğim 5dk duruyor sadece mıdemde :(

Kizlar bisey sorcam benim bebegim ultrasonda 6 hafta 1 gunluktu ozele gidoyorum bi hafta sonra devlet hastanesine gittim 6 hafta 2 gunluk dedi doktor acaba gelismiyomu niye bi haftada sadece 1 gun cok korkuyorum bundan oncekini dusurdum gene ayni seyleri yasamak istemiyorum bilgisi olan yardimci olabilirmi lutveeeen

Günaydın kızlar. Dün akşam acile gittim, migrenim var ne yapılabilir diye sormak için.
Bi de açıkçası dünkü arkadaşın durumundan çok etkilendiğim için korktum, Allah isteyen herkese sağlıklı evlat versin inşallah. 2li tarama için randevuma da 1 hafta vardı dayanamadım.
Bi sorun yokmuş çok şükür sadece aklımı karıştıran şey şu, benim kesem geç oluşmuştu, 5+6da 4mmlik bi kesem vardı.
Sonra USG ölçümü SAT'a göre 5 gün geri çıkmıştı, (USG 7+0, SAT 7+5)
sonra bebeğim arayı kapatmış 2 gün geri çıkmıştı. (USG 8+6, SAT 9+1)
Bu sefer de 3 gün geri çıktı. USG 10+1, SAT 10+4
Bu normal bir durum mu, gebelik geriliği diye bi şeyler okudum öyle bi durum olabilir mi? Riskli mi değil mi, beslenmemle alakalı mı, su içemiyorum 3 gündür 3 bardak ancak içtim, bunlarla alakalı mı? Tedirgin oluyorum zaten çok evhamlı bi tipim.

Günaydın kızlar. Dün akşam acile gittim, migrenim var ne yapılabilir diye sormak için.
Bi de açıkçası dünkü arkadaşın durumundan çok etkilendiğim için korktum, Allah isteyen herkese sağlıklı evlat versin inşallah. 2li tarama için randevuma da 1 hafta vardı dayanamadım.
Bi sorun yokmuş çok şükür sadece aklımı karıştıran şey şu, benim kesem geç oluşmuştu, 5+6da 4mmlik bi kesem vardı.
Bu normal bir durum mu, gebelik geriliği diye bi şeyler okudum öyle bi durum olabilir mi? Riskli mi değil mi, beslenmemle alakalı mı, su içemiyorum 3 gündür 3 bardak ancak içtim, bunlarla alakalı mı? Tedirgin oluyorum zaten çok evhamlı bi tipim.
bugün büyük ihtimal gidicem doktora halim olursa istersen detaylı sorayım canım 3 gün geri çıkması normal mi diye

bilmiyorum ki çok hheyecanlıyım 12+5te ikili tarama için gidicem belli olur mu ki ben öğrenmek istemiyorum zarfa yazıp koysun istiyorum ama erken mi olur 16. haftada mı netleşir bilmiyorum :)
Erkekse kesin belli olur :) bı de Varya ekrana bakarken aşırı gözüne takılıyor çıkıntı zaten nasıl gormeyecen bilmiyorum erkekse :))

Canım yemekle hiç ilgisi yokmuş. Ben daha dün sordum doktora. 1 hafta kustum kilo verdim hiç bir şey yiyemedim vitaminlerimi alamadım üstüne bi de hasta oldum diye ama bebek yine 1 hafta ileri çıktı .Bence 3 gün falan kafaya takılacak bişey değil Allah'ın izniyle. Ama için rahat etsin böyle evhamlı olma sor istersen. Ama yiyemiyorum diye de kendini suçlama.

Back