arkadaşım oğlunda ekşi kızda tatlı yiyomuşBe
ben kızimda çok yemistim oğlumda yiyemedim bakalım bu ne olacak bunda da yiyemiyorum ama kız gibi geliyor bu nedense ama herkes de bir olurmu onu bilemem tabi
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım oğlunda ekşi kızda tatlı yiyomuşBe
ben kızimda çok yemistim oğlumda yiyemedim bakalım bu ne olacak bunda da yiyemiyorum ama kız gibi geliyor bu nedense ama herkes de bir olurmu onu bilemem tabi
Serum taktı canım mutlaka git bebişin susuz kalmasın 1 güne toparlıyosun kendi başına geçicek bişey değil o@Meylen gecen gün ne yesen cıkarıyordun doktora gitmiştin ya ilac falan vermısmıydı aynı durumdayım yediğim 5dk duruyor sadece mıdemde![]()
aman dikkat gribe yakalanma ben ölüyorum şuanBende uçuk çıktı çok halsizlik var üzerimde :-(
Tamam canım sagolSerum taktı canım mutlaka git bebişin susuz kalmasın 1 güne toparlıyosun kendi başına geçicek bişey değil o
Be
çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer canım nasıl lanet bilirimTamam canım sagol
Hisler tutuyor bence :))arkadaşım oğlunda ekşi kızda tatlı yiyomuşbence erkek aha oğlan geliyo diyo ama ben kız hissediyorum nedense
bugün büyük ihtimal gidicem doktora halim olursa istersen detaylı sorayım canım 3 gün geri çıkması normal mi diyeGünaydın kızlar. Dün akşam acile gittim, migrenim var ne yapılabilir diye sormak için.
Bi de açıkçası dünkü arkadaşın durumundan çok etkilendiğim için korktum, Allah isteyen herkese sağlıklı evlat versin inşallah. 2li tarama için randevuma da 1 hafta vardı dayanamadım.
Bi sorun yokmuş çok şükür sadece aklımı karıştıran şey şu, benim kesem geç oluşmuştu, 5+6da 4mmlik bi kesem vardı.
Sonra USG ölçümü SAT'a göre 5 gün geri çıkmıştı, (USG 7+0, SAT 7+5)
sonra bebeğim arayı kapatmış 2 gün geri çıkmıştı. (USG 8+6, SAT 9+1)
Bu sefer de 3 gün geri çıktı. USG 10+1, SAT 10+4
Bu normal bir durum mu, gebelik geriliği diye bi şeyler okudum öyle bi durum olabilir mi? Riskli mi değil mi, beslenmemle alakalı mı, su içemiyorum 3 gündür 3 bardak ancak içtim, bunlarla alakalı mı? Tedirgin oluyorum zaten çok evhamlı bi tipim.
bilmiyorum ki çok hheyecanlıyım 12+5te ikili tarama için gidicem belli olur mu ki ben öğrenmek istemiyorum zarfa yazıp koysun istiyorum ama erken mi olur 16. haftada mı netleşir bilmiyorum :)Hisler tutuyor bence :))
Erkekse kesin belli olur :) bı de Varya ekrana bakarken aşırı gözüne takılıyor çıkıntı zaten nasıl gormeyecen bilmiyorum erkekse :))bilmiyorum ki çok hheyecanlıyım 12+5te ikili tarama için gidicem belli olur mu ki ben öğrenmek istemiyorum zarfa yazıp koysun istiyorum ama erken mi olur 16. haftada mı netleşir bilmiyorum :)
ay inşallah görmemErkekse kesin belli olur :) bı de Varya ekrana bakarken aşırı gözüne takılıyor çıkıntı zaten nasıl gormeyecen bilmiyorum erkekse :))
Canım yemekle hiç ilgisi yokmuş. Ben daha dün sordum doktora. 1 hafta kustum kilo verdim hiç bir şey yiyemedim vitaminlerimi alamadım üstüne bi de hasta oldum diye ama bebek yine 1 hafta ileri çıktı .Bence 3 gün falan kafaya takılacak bişey değil Allah'ın izniyle. Ama için rahat etsin böyle evhamlı olma sor istersen. Ama yiyemiyorum diye de kendini suçlama.Günaydın kızlar. Dün akşam acile gittim, migrenim var ne yapılabilir diye sormak için.
Bi de açıkçası dünkü arkadaşın durumundan çok etkilendiğim için korktum, Allah isteyen herkese sağlıklı evlat versin inşallah. 2li tarama için randevuma da 1 hafta vardı dayanamadım.
Bi sorun yokmuş çok şükür sadece aklımı karıştıran şey şu, benim kesem geç oluşmuştu, 5+6da 4mmlik bi kesem vardı.
Sonra USG ölçümü SAT'a göre 5 gün geri çıkmıştı, (USG 7+0, SAT 7+5)
sonra bebeğim arayı kapatmış 2 gün geri çıkmıştı. (USG 8+6, SAT 9+1)
Bu sefer de 3 gün geri çıktı. USG 10+1, SAT 10+4
Bu normal bir durum mu, gebelik geriliği diye bi şeyler okudum öyle bi durum olabilir mi? Riskli mi değil mi, beslenmemle alakalı mı, su içemiyorum 3 gündür 3 bardak ancak içtim, bunlarla alakalı mı? Tedirgin oluyorum zaten çok evhamlı bi tipim.
aman dikkat gribe yakalanma ben ölüyorum şuan