2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hepinize Elveda arkadaşlar. .:hasta:dün 9+5 de minigimin kalbi durmuş. .ilk gebeligimdi
Asilamaydi...
Ve hayatımda çocuk nedir ,doğum nedir bilmeden KÜRTAJ :KK43: oldum.
Duygularim yok oldu..inş miniginizi kucaginiza hyirlisiyla alirsiniz:KK200:
Artık hayat nasıl devam eder bilmiyorum...çok ağladım ama dönüşü yok .bebeğim çoktan gitmiş. .; (
artık ismimi de liseden silersiniz. .benim imtihanim bebekle sanırım :KK43:
Çok geçmiş olsun Allah yardimciniz olsun...

İyi akşamlar kızlar benim derdim lekelenme, kanama artık psikolojim bozuldu Rabbim izin verirse tüm gebeliğim boyunca böylemi olacak yüreğim ağzımda hiç birşey yapmıyorum ev işleri aldı başını gitti tek yaptığım yiyecek bişeyler hazırlarkrn eşime ufak tefekyönlendirme amaçlı yardım etmek onuda oturarak yapıyorum progestan kullanıyorum zaten günlük 400 mg doktor baktı kanama alanı yok nereden geliyorbu kan ne demek ? Yaklaşık 6 gündür bir leke kan yoktu seviniyordum oh bitti diye bugün yine 2 kez tuvalette kanlı akıntı gibi sümüksü bişey geldi buarada mide bulantılarım ve rahim sızısı gibi ağrılarım kesildi soğukta kalmışım gibi tüm vücudum ağrımaya başladı:KK1:
Çok geçmiş olsun... geçen gün kontrolde hersey normal sonradan birden başlamıştı sanırım sorununuz inşallah bir an önce atlatirsiniz... doktora irtibat halindesinizdir değil mi...

İyi akşamlar kızlar benim derdim lekelenme, kanama artık psikolojim bozuldu Rabbim izin verirse tüm gebeliğim boyunca böylemi olacak yüreğim ağzımda hiç birşey yapmıyorum ev işleri aldı başını gitti tek yaptığım yiyecek bişeyler hazırlarkrn eşime ufak tefekyönlendirme amaçlı yardım etmek onuda oturarak yapıyorum progestan kullanıyorum zaten günlük 400 mg doktor baktı kanama alanı yok nereden geliyorbu kan ne demek ? Yaklaşık 6 gündür bir leke kan yoktu seviniyordum oh bitti diye bugün yine 2 kez tuvalette kanlı akıntı gibi sümüksü bişey geldi buarada mide bulantılarım ve rahim sızısı gibi ağrılarım kesildi soğukta kalmışım gibi tüm vücudum ağrımaya başladı:KK1:

Çok geçmiş olsun.Insallah tez geçer.Dr a mutlaka danışın durumunuzu bildirin.Benimde kesenin altında kanama alanı var ama normal kanamam yok.Yarin kontrole gideceğim.Rabbim hepimizin miniklerini sağlıkla bağışlasın bizlere.

Burda bir süreç yaşıyoruz ve cok farkli karakterden kültürden bir çok insanla duygu bilgi paylasimimiz oluyor... kızıma hamileykende böyle bir topikteydim sifremi hatirlayamadim bu sayfayi takip icin tekrar uye oldum...ama hiç bu kadar birbirini ısrarla yanlış anlama görmedim. .. gün boyu girememistim paylaşım yapmada aktif olmasamda duzenli takip ediyorum sayfayi bu 3 oldu hiç olmayacak sebeplerden gereksiz gerilim yaşanıyor... acimizi sevincimizi paylaşalım ama sen şu kelimeyi kullandin yanlış ben bunu dedim doğru gerek yok bence...

Çok geçmiş olsun... geçen gün kontrolde hersey normal sonradan birden başlamıştı sanırım sorununuz inşallah bir an önce atlatirsiniz... doktora irtibat halindesinizdir değil mi...
Teşekkür ederim aynen öyle olmuştu doktoru aramayada yüzüm kalmadı artık her defasında progestana devam demekten başka birşey yapılmıyor

Geçmiş olsun diyenlerden Allah razı olsun:KK43:ben bu acıyı ilk hamileligimde hem de tedaviyle yaşayınca çocuk bana çok uzak .dogurabilecegimi de sanmıyorum. .9 hafta boyunca hiç bir belirti bulantı kusma olmadı ama gelisememis ve kalbi durdu...hayat çok acı. ..açım var hem kalben hem bedenen
Allah sabırlar versin ve en kısa sürede sağlıklı bür gebelik ile bebeğinize kavuşun inşallah

Burda bir süreç yaşıyoruz ve cok farkli karakterden kültürden bir çok insanla duygu bilgi paylasimimiz oluyor... kızıma hamileykende böyle bir topikteydim sifremi hatirlayamadim bu sayfayi takip icin tekrar uye oldum...ama hiç bu kadar birbirini ısrarla yanlış anlama görmedim. .. gün boyu girememistim paylaşım yapmada aktif olmasamda duzenli takip ediyorum sayfayi bu 3 oldu hiç olmayacak sebeplerden gereksiz gerilim yaşanıyor... acimizi sevincimizi paylaşalım ama sen şu kelimeyi kullandin yanlış ben bunu dedim doğru gerek yok bence...
evet benim de 3. grubum burası yazamıyorum ama takipteyim diğer gruplardan farklı sosyal mecralara arkadaş lıklarımız taşındı inşaallah kırma kırılma gücenme olmasın buralarda

Canım ateş düştüğü yeri yakar acıda bencildir yani yanlış anlama ama bu şekilde sert çıkman doğru olmadı oda anne adayı ve heyecanla geldi bizde yaşadık aynı şeyleri ben Bi hafta İnternete girmedim daha sonra hamişleri takip ettim yas süreci dedin ya burda yaşanacak bişey değil o
Size katılıyorum
Başıma gelse burada paylaşmazdım sanırım paylaşanlara saygım sonsuz ama moralim bozuluyor ciddi anlamda okuyunca
Şimdi o arkadaş bulantı belirti olmadı yazmış ya benim de öyle
ister istemez evhamlanıyo insan
Dr da ekranda görmesem asla gebeyim demem yani mide bulantılarınıza özeniyorum nerdeyse

Ve beni burada ki tartışmalar da çok geriyor maalesef keşke herkes biraz daha hassas davranabilse birbirine :( hepimiz ekstra hassas dönemlerdeyiz

Bebeklerini kaybeden annelere sabırlar, hamile hanımlara da sağlıklı gebelikler diliyorum.

Hanımlar,
lütfen polemiğe girmeyiniz, birbirinizi bencillikle vb suçlamayınız, her gün düzenli olarak topiğe girip yazanlarınız bile 700 küsür sayfanın hepsinde ne yazıyor takip edemeyebilir, siteden çıkış yaptığınız saatten yeniden aktif olduğunuz saate kadar geçen sürede sayfalarca yorum yazılabilir, tüm yorumları okumak, fark etmek mümkün olmayabilir, biriniz acısını paylaşırken diğeri sevincini yazabilir, biri üzülürken diğeri yaşadığı mutluluğu dile getiriyordur, herkes duygularını paylaşıyor sonuçta, burada birbirinizi kırıp incitmek, acı çekenler yazmasın veya mutlu olanlar yazmasın diye kısıtlama getirmek yerine, ki böyle birşey yapmanız zaten kurallara aykırı, kurallara uyulduğu sürece kimse kimsenin yorum yapma hakkına karışamaz, acı çeken arkadaşlarınızın yarasını sarıp mutluluğunu yazan arkadaşlarınızın da sevincini paylaşmalısınız, sosyal yaşamda da böyle değil miyiz aynı anda 2 haber aldığımız anlar olur, acı haberle üzülür, mutlu haberle seviniriz.

Kaybi olan arkadasa cok üzüldüm rabbim alsabir versin....
Bunun yanibdabir tartisma yasanmis o mesaja gelip okuyamadim bile 2014 mayis anneler grubundaydim hic boyle tartismalar gormedim..
Biraz sakin yahu neyi paylasamiyorsunuz ne zaman girsem bir tartisma olmus bitmis ustune yorum yapiliyor ....
Beni bu negatif olaylar gerecegi icin uzak dururum ...
Herkese iyi geceler

Bende anlamadim bu kadar tartismaya ne gerek var ben isten gucten dogru duzgun yazamiyorum bile ard arda cevap yazmak nedir Allah askina
Birbirimize saygi gosterelim hepimiz hamileyiz burda biraz ince dusunelim yazdiklarim acaba birini kirar mi diye
Buraya giriyorum bir yerim agridiginda acaba normal mi baskalari da aynisini yasiyor mu mide bulantim kesildi baskalarinin da kesildi mi diye yani bunun disindaki yazismalar inanin kimseye hayri yok herkesin fikri kendine kalmali burasi hamile topigi bu konular disinda bence baska konulara gormezsek sikinti cikacagini sanmam
Ki bunun boyle olmasi taraftarimiyim asla hayir herkes birbirini sorsun sikintisini anlatsin ama ne yazikki degisik kulturde degisik yorelerden yazan insanlariz benim yazdigim baskasina garip gelebilir buda gayet normaldir ama biz bunu koruyamiyorsak bence hamilelik disinda konu acilmasin
Bir birimize saygi gosterelim konuyu uzatmayalim hic sikinti yasamayiz bu son olsun hep guzel dileklerde bulunalim
Amacim polemik yaratmak degil hepinizi takip ediyirum cok sik yazamiyorum
Topigimi de seviyorum:KK200::anneadayı:

İl
Size katılıyorum
Başıma gelse burada paylaşmazdım sanırım paylaşanlara saygım sonsuz ama moralim bozuluyor ciddi anlamda okuyunca
Şimdi o arkadaş bulantı belirti olmadı yazmış ya benim de öyle
ister istemez evhamlanıyo insan
Dr da ekranda görmesem asla gebeyim demem yani mide bulantılarınıza özeniyorum nerdeyse

Ve beni burada ki tartışmalar da çok geriyor maalesef keşke herkes biraz daha hassas davranabilse birbirine :KK43: hepimiz ekstra hassas dönemlerdeyiz
İlk yazdığımı gördünüz mü bilmiyorum gayet sakin konuştum arkadaş azarlar tersler gibi cevap verdi üzüntüde sevinçte paylaşılır ama kimseyi yargılayamayız birine üzülür diğerine seviniriz bu kadar

Geçmiş olsun diyenlerden Allah razı olsun:KK43:ben bu acıyı ilk hamileligimde hem de tedaviyle yaşayınca çocuk bana çok uzak .dogurabilecegimi de sanmıyorum. .9 hafta boyunca hiç bir belirti bulantı kusma olmadı ama gelisememis ve kalbi durdu...hayat çok acı. ..açım var hem kalben hem bedenen
Canım çok geçmiş olsun Allah dan ümit asla kesilmez umarım en yakın zamanda güzel haberlerini alırız

Biz ayni durumdayız seninle canim
Progestan disinda bir de igne kullaniyorum ben haftada bir
Iceride kanama alani yok ama tam bitti derken yeniden gelen kirmizilar sonrasinda tekrar kahverengi akinti tam bitti derken ayni dongu sil bastan
Ilk gebeligimde 16. Haftaya kadar surdu diye hatirliyorum
Igneye 20. haftaya kadar, progestana 32mi 35 mi tam hatirlamiyorum baya uzun kullandim.
Cok sukur kucagima aldim insallah sende kucagina alirsin canim.
Ikinci kez yasiyor olsam da ayni korkular var bende de. Hep mi boyle olacak bisey olur mu bebeğime diye
Doktorum rahmimin yapisindan kaynaklanıyor dedi kanama icin
Ilk gebeligimde doktorum kimine gule oynaya kimine yatarak gebelik gecirmek duser sana yatarak gecirmek dusmus demisti. Kabullendim bende artik

Kizlar bende mantar olusmus dun bir arakadasa da doktor mantar demisti kimdi acaba bana ozelden hangi ilaci yazdığını soyleyebilirmi bana doktor travazol kremi vermi aca kac kere kullanacagimi demedi sadece nasil surulecegini amlatti eczanede yazmamis ben gunde bir kere mi kullansam 2 kere mi bilmiyorum devlet hst oldigi icin doktoru arama sansim da yok

Kizlar bende mantar olusmus dun bir arakadasa da doktor mantar demisti kimdi acaba bana ozelden hangi ilaci yazdığını soyleyebilirmi bana doktor travazol kremi vermi aca kac kere kullanacagimi demedi sadece nasil surulecegini amlatti eczanede yazmamis ben gunde bir kere mi kullansam 2 kere mi bilmiyorum devlet hst oldigi icin doktoru arama sansim da yok
Mantar neden olurmuş söyledi mi doktorun canım ? Bı de şikayetin neydi ?

Hepinize Elveda arkadaşlar. .:hasta:dün 9+5 de minigimin kalbi durmuş. .ilk gebeligimdi
Asilamaydi...
Ve hayatımda çocuk nedir ,doğum nedir bilmeden KÜRTAJ :KK43: oldum.
Duygularim yok oldu..inş miniginizi kucaginiza hyirlisiyla alirsiniz:KK200:
Artık hayat nasıl devam eder bilmiyorum...çok ağladım ama dönüşü yok .bebeğim çoktan gitmiş. .; (
artık ismimi de liseden silersiniz. .benim imtihanim bebekle sanırım :KK43:
Çok geçmiş olsun rabbim sabır versin en kısa zamanda inşallah rabbim tatdirsin yerini doldursun canım

Eşim aha su pipisi diye bağırınca doktor bı kahkaha attı çok yüksek ihtimalle erkek iki hafta sonra net olarak söylerim dedi :)) ense kalınlığına burun kemigine falan da baktirdik :)
Canım çok sevindim hislerinde doğru çıkmış bu arada rabbim tamamına erdirsin erkekler erken söyleniyor 11 hafta 4 günlükken %90 demişti oğlumda doktorumuz ozeller bu konuda biraz daha erken söylüyor birde benim bildiğim :anneadayı::KK200:

Canım çok sevindim hislerinde doğru çıkmış bu arada rabbim tamamına erdirsin erkekler erken söyleniyor 11 hafta 4 günlükken %90 demişti oğlumda doktorumuz ozeller bu konuda biraz daha erken söylüyor birde benim bildiğim :anneadayı::KK200:
Hep erkek hissetmiştim evet sanırım doğru çıktı :) amin hepimizin evladını sağ salim kucaklarimiza versin inşallah :) özele gidiyorum haklısın belki de ondan erken söylemiştir :)

Back