2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
2. veya 3. gebeliğini yaşayanlar sizin de eşleriniz ilk gebelikte oldukları kadar ilgililer mi yoksa azaldı mı? :KK43: Burda sanki gebe değilim gibi davranılıyor da bazen... Biraz moralim bozuk.
Cocukla ve ev isi konusunda mecburen daha ilgili cunku ben elimi bir seye atamıyorum bulantilardan evle o da ilgilenmezse evi b.k götürüyor afedersiniz. Bir gün mutfağa bakmadim ne siz sorun ne ben soylim Allahtan gece temizleyip makinaya atmış esim ben uyurken❤️

2. veya 3. gebeliğini yaşayanlar sizin de eşleriniz ilk gebelikte oldukları kadar ilgililer mi yoksa azaldı mı? :KK43: Burda sanki gebe değilim gibi davranılıyor da bazen... Biraz moralim bozuk.
Bizde de tam tersi, üçüncüyü eşim çok istedi bende kabul ettiğimden diğer gebeliklerden daha ilgili

seyhan60 seyhan60 canım çok geçmiş olsun... rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bir bebiş nasip etsin yine :dua:

@Meylen ne olur darısı bana... dün gece sinir krizi şeklinde ağladım artık... :110::110:
İnşallah canım valla bende aynıydım neden geçti birden bire çözemedim evet yemeklerden sonra mi sıkıştırıyo ama o kadar oda 1 2 saate geçiyo

Canım benim ilk gebeliğin demek sonrakilerde azalıyo hımmmmm ozaman daha da zorlayım şimdi :))) valla bütün ev işi kocamda süpürge paspas toz bulaşık çamaşır ben yemek yapıyorum bir tek:)) hoşuma gitmiyor değil bu durum:))

Canım onun bi ilacı var sıcak suya atıp oturuyorsun üstüne kurtlar dökülüyor 12 13 yaşlarında gelmişti başıma bencede vakit kaybetme bi doktora görün
Tesekkur ederim canim yarin randevu aldik ben esim ve kizim gidecegiz bu kadarda titiz bir insanim nerden geldi bu melet

Tuvaletten bulaşıyo çocuğun eşin umimi bi yerden kapmış olabilir ona engel olamazsın ki canım inşallah bi an önce geçer geçmiş olsun
Sirkeli suya basladim bu gun onla taharetleniyorum ebamedin intimate jelini siparis verdim
Esim is yerinde mecbur gidiyor kizimda okuldan getiriyor birde benim 1 ay sonra rahim agzina dikis atilacak ya ondan cok korkuyorum enfeksiyona acigim anlayacagin
Tesekkur ederim cnm

Yemekten sonra sakız çiğnemeyi denediniz mi hiç.. sakız mideyi çalıştırıyor.sindirimi kolaylaştırıyor.bana iyi geldi.bi deneyin bakalım.migde gazi da azaldı.sukurler olsun..
Belki size de bi faydası olur

Orayı secmemdeki ilk etken evime yakınlığı yıllardır değişik sebeplerden gittiğimiz hastane öyle rahatsız edecek sorun yaşamadık ufak tefek şeyler illaki olmuştur ama genel olarak fena değil. ... 4bin kusure doğum paketi aldık biz inş sorunsuz dvm ederim...

Doktorunuz kim ben Pakize hanima gidiyorum...
Aysun özen okay. Canım.

kızlar ben kilo aldım dedim ama yanlış anlamayın hepsi makarna,ekmek,pizza vs yani:KK53: kimseye bi yararı olmadı yani yediklerimin :)
Bugün de eşimle yemek yemeğe giderken kaldırımda ağzı fena yaralı bir yavru kedi gördük. Kıpırdamadan duruyodu. Eşim yapabiliceğimiz bişi yok dedi ama ben bırakmayınca hemen bi restoranttan eldiven, başka bi restauranttan kutu bulduk. Zaten kaçıcak hali yoktu zavallının, koyduk kutuya vet. E götürdük. Ağzındaki yaralardan, enfeksiyondan beslenememiş de kaç gündür. Gene de umutlu konuştu veteriner hemen tedaviye başladı ve iyileşecek inş. Allah bütün canlılara sağlık versin ama özellikle tüm masum canlılara :KK200:

Back