2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben de sincan lokman hekime gidiyorum. Doktorum çok tatlı bi kadın ama gelgelelim fiyatlara. Kan tahlili açtı 240 tl dedi. Ben de devlete yaptıracqm. Çünkü tsklı olduğumuz için muayene 15 tl tutuyor o açıdan iyi. Sonra dediklerki paket fiyatları görüşün neyse görüşün pakete 4400 civarı bi fiyat verdi herşey içinde. Sadece doğum fiyat 2800 dedi yanlış hatırlamıyorsam ama zam gelir daha dedi. Şuan nakit okadar veremeyiz. Fiyatlar böyle

Kizlar biliyorsunuz hergun buyuk abdestimi yapiyorum ama zor kabiz gibiyim ve dun gece cok afedersiniz bir tane ip gibi kil kurdu gordum 1 cm vardi sadece 1 tane gece sabaha kadar psikolojikmen yatamadim ilk defa basima geliyor icim hep kasindi huylandim cok pis
Hic disari cikmiyorum cig et falan tuketmiyorum bu nerden geldi sabah kalktim ilk isim tum carsaflari 90 dereceye attim her yeri camasir suyu ile sildim ic camasirlarimi 90 dereceye attim kiziminda esimin de kizim gecenlerde popom kasiniyor demisti ve cok gaz cikariyordu sanirim okuldan bulasti onada offf yarin ilk isim dr gitmek olucak ne yapmam lazim baska yerimde duramiyorum cocuga birsey olurmu diye netten az cok okudum ama okudukca kotu oldum

Canım oğlumda Dr hep bir iki hafta önde gittiğini söylüyordu.Ama dogdugunda gayet normaldi 3400 gr dogmustu.Dr 3800-4100 gr arasi dogacak buyuk ihtimal demisti.Gelisiminin iyi olması güzel birşey.Bebek 4 kilodan fazla olursa normal doğum riske giriyor benim bildiğim.Baska bir sıkıntı yok.Ultrason ölçümleri yüzde yüz net değil zaten.

Bende iki gündür daha rahatım, giderek azalıyor sanki yani umarım öyledir. Birde mentos naneli şeker çok iyi geldi bulantılarıma, ağzıma attığım gibi rahatlatıyor. Aklınızda olsun o da.

Evet ama sonrasi dikkat ederek gidiyor çünkü gerisi yağdan kalan kilo
3.5 bebek
1.5 su
1 plasenta
1.5 artan kan hacmi
1 kilo memeler
Bir de odem filan diyince o kadar tutuyor zaten bunlar hızlı giden kilolar
memeleri 3 den hesplayacagim ben fena olacak fenaaaa, Zaten goguslerim büyük

Birşey soracağım kızlar benim akintimda hafif sarılık oldu, Protestan kullanıyordum eşim alamamış 1gün içmemiş oldum. O zman akintim hep bembeyaz oluyordu. Bu hafif sarıldıktan endişe duymalı mıyım ??

Benim hep akıntım sarı canım doktor korkma normal dedi koku yoksa kaşıntı yoksa

Orayı secmemdeki ilk etken evime yakınlığı yıllardır değişik sebeplerden gittiğimiz hastane öyle rahatsız edecek sorun yaşamadık ufak tefek şeyler illaki olmuştur ama genel olarak fena değil. ... 4bin kusure doğum paketi aldık biz inş sorunsuz dvm ederim...
Doktorunuz kim ben Pakize hanima gidiyorum...

Canım onun bi ilacı var sıcak suya atıp oturuyorsun üstüne kurtlar dökülüyor 12 13 yaşlarında gelmişti başıma bencede vakit kaybetme bi doktora görün

2. veya 3. gebeliğini yaşayanlar sizin de eşleriniz ilk gebelikte oldukları kadar ilgililer mi yoksa azaldı mı? Burda sanki gebe değilim gibi davranılıyor da bazen... Biraz moralim bozuk.

Herkese merhaba.konustugum bikac doktorda ki ikiside cok iyi yediklerimizin yada yiyemediklerimizin bebege bi zarari yada yarari olmadigini soyluyorlar.yani bebek her sekilde bizden besleniyormus oyle dedikleri icin rahatladim biraz

Herkese merhaba.konustugum bikac doktorda ki ikiside cok iyi yediklerimizin yada yiyemediklerimizin bebege bi zarari yada yarari olmadigini soyluyorlar.yani bebek her sekilde bizden besleniyormus oyle dedikleri icin rahatladim biraz
Ama tabi yasak olan şeyler var;
en başta her türlü az pişmiş / çiğ et ya da yumurta,
küflü peynirler,
çiğ sütten yapılan peynirler,
ciğer (çok fazla A vitamini bebeğe zarar verebilir),
bir çok bitkilerin yağları mesela nane yağı papatya yağı vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…