Hanımlar kilo veriyorum diye uzulmeyin o bulantılar bi geçsin ozelikle 5. Aydan sonra haftada yarim ile bi kilo alacaksiniz duzgun yemesemis bile olsaniz vücut bebek icin emzirme donemine hazırlık olarak depo yapacak
Evet o kadar hızlı kilo aliniyor ki ben ilk 5 ay kilo almadim hatta verdim bile ama ondan sonra dikkat etmeme ragmen 16 kilo aldim.. kimse kilo veriyorum diye uzulmesin
Maalesef canım bugün gittiğim doktorda aynı şeyleri söyledi alttan baktı karından baktı maalesef yok kalp atışı kan akımına baktı oda yok haftaya kadar beklemeye gerek yok dedi Pazartesi alacaklar
Seyhancim cok uzuldum canim rabbim yar ve yardimcin olsun.... üzülmrmeye caliş boylesi daha hayirli belki fe gorumcemin iki bebegi karninda oldu doktoru sagliksiz gebelikler kendi kendine son bulur demis sonra kizi oldu sapqsaglam 4 yasinda sen hic uzulme şer de bile bir hayir vardir
Memnun musunuz lokman hekim hakkında genelde çok olumsuz yorum okudum bu yüzden çok kararsızım. Ve muayene ücretleri, doğum paketleri ne kadar bilginiz var mı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallah
Bende de durum aynı canım ya, ama yememiz lazım artık.az önce evde nekadar meyve varsa hepsinden biraz doğrayıp suyla kaynattım içinede biraz pekmez..ohhh mis gibi vitamin deposu oldu .çay yerine büyük bi fincan içtim.sanki direk bebeğime gitmiş gibi içim nasıl rahatladı..
Maalesef canım bugün gittiğim doktorda aynı şeyleri söyledi alttan baktı karından baktı maalesef yok kalp atışı kan akımına baktı oda yok haftaya kadar beklemeye gerek yok dedi Pazartesi alacaklar
Evet o kadar hızlı kilo aliniyor ki ben ilk 5 ay kilo almadim hatta verdim bile ama ondan sonra dikkat etmeme ragmen 16 kilo aldim.. kimse kilo veriyorum diye uzulmesin
Kızlar sanırım rekor bende çünkü yedikçe mide bulantım bi nebze azalıyor. Şuana kadar 3 kilo hatta 3,5 kilo aldım bende iki bebiş var ya, onların gramlarını düşün ama lütfen ben bu gidişle yarım dünya olmayı hedefliyorum, çok yakışır
Doğumdan sonra da şekeri abartmazsak kolayca gidiyor dogumdan sonra evde tartildigimda 5.5 kilo gitmisti 1 hafta icinde 9 kilosu gitti gerisi de 4-5 ayda dikkat ederek, ama o donem tatlı yeme istegi cok sut olsun diye tatliya abanirsak tekrar kilo almak muhtemel
Doğumdan sonra da şekeri abartmazsak kolayca gidiyor dogumdan sonra evde tartildigimda 5.5 kilo gitmisti 1 hafta icinde 9 kilosu gitti gerisi de 4-5 ayda dikkat ederek, ama o donem tatlı yeme istegi cok sut olsun diye tatliya abanirsak tekrar kilo almak muhtemel
Evet ama sonrasi dikkat ederek gidiyor çünkü gerisi yağdan kalan kilo
3.5 bebek
1.5 su
1 plasenta
1.5 artan kan hacmi
1 kilo memeler
Bir de odem filan diyince o kadar tutuyor zaten bunlar hızlı giden kilolar