2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hanımlar kilo veriyorum diye uzulmeyin o bulantılar bi geçsin ozelikle 5. Aydan sonra haftada yarim ile bi kilo alacaksiniz duzgun yemesemis bile olsaniz vücut bebek icin emzirme donemine hazırlık olarak depo yapacak
Ah keşke ben 2-3 kilo alarak gidiyodum

Ah keşke ben 2-3 kilo alarak gidiyodum
Evet o kadar hızlı kilo aliniyor ki ben ilk 5 ay kilo almadim hatta verdim bile ama ondan sonra dikkat etmeme ragmen 16 kilo aldim.. kimse kilo veriyorum diye uzulmesin

Maalesef canım bugün gittiğim doktorda aynı şeyleri söyledi alttan baktı karından baktı maalesef yok kalp atışı kan akımına baktı oda yok haftaya kadar beklemeye gerek yok dedi Pazartesi alacaklar
Seyhancim cok uzuldum canim rabbim yar ve yardimcin olsun.... üzülmrmeye caliş boylesi daha hayirli belki fe gorumcemin iki bebegi karninda oldu doktoru sagliksiz gebelikler kendi kendine son bulur demis sonra kizi oldu sapqsaglam 4 yasinda sen hic uzulme şer de bile bir hayir vardir

Ben etimede gitmiştim 2 sefer sonra Lokman Hekim e geçtim orda dvm edicem bir aksilik olmazsa inş
Memnun musunuz lokman hekim hakkında genelde çok olumsuz yorum okudum bu yüzden çok kararsızım. Ve muayene ücretleri, doğum paketleri ne kadar bilginiz var mı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallah

İyi yapmışsın canım ben de meyve yemeye çalışıyorum azar azar hepsinden, ama sonra midem yanıyor senin gibi yapayım olmadı :)

Maalesef canım bugün gittiğim doktorda aynı şeyleri söyledi alttan baktı karından baktı maalesef yok kalp atışı kan akımına baktı oda yok haftaya kadar beklemeye gerek yok dedi Pazartesi alacaklar
Çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun canım...

Evet o kadar hızlı kilo aliniyor ki ben ilk 5 ay kilo almadim hatta verdim bile ama ondan sonra dikkat etmeme ragmen 16 kilo aldim.. kimse kilo veriyorum diye uzulmesin
Aaaa 16kilo ha , bakalım biz ne olacağız, o zman üzülmüyorum Tamam içim rahatladı :) sağolasın nasıl olsa alacakmişız

Yarasın canım maşallah ben dört kilo verdim

Aaaa 16kilo ha , bakalım biz ne olacağız, o zman üzülmüyorum Tamam içim rahatladı :) sağolasın nasıl olsa alacakmişız
Doğumdan sonra da şekeri abartmazsak kolayca gidiyor dogumdan sonra evde tartildigimda 5.5 kilo gitmisti 1 hafta icinde 9 kilosu gitti gerisi de 4-5 ayda dikkat ederek, ama o donem tatlı yeme istegi cok sut olsun diye tatliya abanirsak tekrar kilo almak muhtemel

Doktora sorulacak sorulardan biri daha:) eskiden nabzima hic bakmazdim aam hamileligimden beri arada olcturuyorum anneme, hep yuksek
Canım benim normalde 65-70 arası nabzım. benim de geçen boğazım sıkışıyor gibi oldu nabzıma baktım 95 öyle daraldımki. Normalmiş sordum doktoruma

1haftada 9kılo mu süper

Nasil bir karisim canim o bizede bilgi verir misin bizde yapalim malum yawas yawas baslamak lazim bn baslafim gerci hindistan cevizi yagina ama

1haftada 9kılo mu süper
Evet ama sonrasi dikkat ederek gidiyor çünkü gerisi yağdan kalan kilo
3.5 bebek
1.5 su
1 plasenta
1.5 artan kan hacmi
1 kilo memeler
Bir de odem filan diyince o kadar tutuyor zaten bunlar hızlı giden kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…