- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Güle güle kullanın evde olsam fotosunu da çekip atardım annemlerdeyim :)Tataaammm
Aybi Baby Little Prince Alt Açma Minderi - Aybibaby
Yıkanabilir havlu Pvc alezli. 50 x 80 cmaybibaby.com
Teşekkrürler alıcam inş bugünGüle güle kullanın evde olsam fotosunu da çekip atardım annemlerdeyim :)
teşekkür ederim kuzum cevabın için benimki de yakındır o zman :) pek de heveslisi değilim bakma ama işte :)) ya daha erken 5 i doldurmak üzereyiz ama yavaş yavaş bakayım öğreneyim diyorumBen adet olmaya basladım adet oncesıde sonrası da akıntı artısı oldu.aşçıanne diye bir sayfa var oradan tariflere bakabılırsın 6+ama
Rica ederim canım .bence adet olmanın heveslisi ol şişliğim gitti benim sukur :) kılom aynı ama zayıflamıssın dediklerini duydukca mutlu oluyorum.benım kız bugun 5ayı doldurdu kılo alımı 600gr üzerine düş kılo aldır dedi emmiyo mama veriyorum kasık mamasıda baska neyapacagım bılmıyrmteşekkür ederim kuzum cevabın için benimki de yakındır o zman :) pek de heveslisi değilim bakma ama işte :)) ya daha erken 5 i doldurmak üzereyiz ama yavaş yavaş bakayım öğreneyim diyorum
Kızlar 4 aylık kontrolünüzde kaç kilo çıktı bebekleriniz
bizimde 7 kilo çıktı daha emekleme emaresi yok erken olduğunu düşünüyorum sizin ki emekliyo muIki hafta onceydi kontrolumuz,7kilo 200 gr çıktı çıktı canim. Emekleme durumları sizlerde nasıl.
Canım gurmebebek sayfasına bakabilirsin yanlıs bi hesap vermişim :)teşekkür ederim kuzum cevabın için benimki de yakındır o zman :) pek de heveslisi değilim bakma ama işte :)) ya daha erken 5 i doldurmak üzereyiz ama yavaş yavaş bakayım öğreneyim diyorum
Canım şişlik olması normal aşının tuttuğunu gösteriyorkızlar merhaba! benim 3 tane sorum var..
1. kızım verem aşısı olalı iki ay oluyor, aşı vurulan yer sivilce gibi uç vermiş normal mi? sağlık ocağına götüreyim mi?
2. bir de kızım yüz üstü dönünce ağlamaya başlıyor neden ağladığını bir türlü çözemedim sizinkiler de yapıyor mu?
3. bir aydır çok salya akıtıyor, eli sürekli ağzında. eliyle neyi tutsa ağzına götürüyor. diş çıkarıyor sandım da annem damakları çok yumuşak imkansız şu an dedi. diş de değilse bu kadar salya olması garip değil mi?
Bizim 6600 çıktıKızlar 4 aylık kontrolünüzde kaç kilo çıktı bebekleriniz
Canım hepsi normal bizim aşıda öyle sivilce gibi hafif kızarık. Dönünce başlıyor bir süre sonra mızırdanmayakızlar merhaba! benim 3 tane sorum var..
1. kızım verem aşısı olalı iki ay oluyor, aşı vurulan yer sivilce gibi uç vermiş normal mi? sağlık ocağına götüreyim mi?
2. bir de kızım yüz üstü dönünce ağlamaya başlıyor neden ağladığını bir türlü çözemedim sizinkiler de yapıyor mu?
3. bir aydır çok salya akıtıyor, eli sürekli ağzında. eliyle neyi tutsa ağzına götürüyor. diş çıkarıyor sandım da annem damakları çok yumuşak imkansız şu an dedi. diş de değilse bu kadar salya olması garip değil mi?
Yok canim henüz emeklemiyor ama emeklemek icin baya gayretli .sırt üstü hiç yatmıyor.hemen karnının üzerine dönüyor.ve son bir haftadır poposunu kaldırıp emeklemeye çalışıyor ama ilerleyemiyor bazen geri geri gittiğini farkediyorumbizimde 7 kilo çıktı daha emekleme emaresi yok erken olduğunu düşünüyorum sizin ki emekliyo mu
çok sağol canım cevapladığın için. bizimki de artık yüz üstü dönünce sürünmeye çalışıyor beceremeyince sinirlenip ağlıyorCanım hepsi normal bizim aşıda öyle sivilce gibi hafif kızarık. Dönünce başlıyor bir süre sonra mızırdanmayaElinin ağzında olmasıda herşeyi ağzına götürmesi normal ayrıca diş çıkartması imkansız değil çünkü 4,5 aylıkken iki diş de çıktı bizim
Merhaba canım 22 haziran dogumlu oğlumMerhaba kizlar yarin oglumu sünnet yaptiracagim 27 haziran dogumlu cok korkuyorum bisey olacak diye sunnet yaptiranlar varmi önerileriniz
Tesekkurler cevabiniz icin sünneti yaptirdik sükür bizimki sargili insallah çabucak iyilesirMerhaba canım 22 haziran dogumlu oğlum
2 aylıkken yaptırdık biz
Doktorunuz nasıl bi yol izler bilmiyorum ama
Bizilmki sargı yaptırmamişti
Karton bardaği kesip kalkan yaptırmıştı
Öyle bez bağliyoduk
Sargı olmayınca daha çabuk iyleşiyomuş birde sargı bezinin bibiye yapışma durumuda olmuyor
Ilk gün biraz şismişti
2.gün o şiş indi
3,4gün kızarık kaldı
5.gün tamamen iyleşti diyebilirim
Gunde 2 kere doktorun verdigi kremi kullandık
Birde kantoran yağı vermişti bize hergün onu süruyodum
Hem çabuk iyleşiyomuş hemde dikiş izi kalmiyomuş
Birde kaç numara bez kullaniyosunuz bilmiyorum ama o karton kalkanı koyunca sikma yapıyor
1 beden buyuk bez kullanmasinizi tavsiye ederim tamamen iyleşene kadar
Boyle iste canım hadi allah yardımcin olsun hiç korkup endişelenme inşallah ağrisiz sizisiz atlatirsiniz
Allah damatliginida gormeyi nasip etsin inşallah
tamam kuzu bakayım :)Canım gurmebebek sayfasına bakabilirsin yanlıs bi hesap vermişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?