2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay
Ayni problemi bende yasiyorum benim sik.sik emmiyor ama acikti mi yapisiyo meme. En fazla 3 saat sonra emiyor ama ben istiyorum ki uyandi agladi verdigimde emsin memeyi agzina aliyor bagiriyo cagiriyo agliyo falan ve ben hic mama da vermedim hep.anne.sutu. 46 gunluk bebegim. Bu duruma.asiri uzuluyorum bazen oturup.agluyorum. Sutum de cok. Acaba cok tazikli akiyor.ondan mi diyorum yarin doktora goturunce soracgim.Uyku.duzenimiz guzel cok sukur.her sey yolundayken bu sikintimiz.var. Artik emzirme saati gelince kucagima alip.emzirmeye korkar oldum. Hayir.bir tuafta ama bir bakiyorum kendi uyanip.emmek istiyor bir bakiyorum diger gun beni istemiyor tam duzeldi.diyroum yine.basliyo. Pes etmek yok ama ablamin tam 1 ay.surmus meme reddi zorlamis ayakta gezdirip vermis duzelmis bizim de.duzelecek pes etmeyeylim.Gunde 7 8 9.defa emmis oluyor.Esimde yeterli.iste diyor ama cok zorlaniyorum emzirirken. Sirf bu yuzden kimsenin evine gitmek.istemiyorum

Ya ben emzik vermesem mafeder yıkar ortalığı hic bir sekilde susmaz ki uyurken bile ağzından bi an düşse hemen uyanıp ağlıyor.
Bir de benimki emmek istiyor ağzına almak istiyor alamıyor sinirleniyor başlıyor morarana kadar ağlamaya. Seninki de öyle mi acaba. Ne güzel kuzenin başarılı olmuş inşallah biz de yapabiliriz ama cok zor cok.

Canım zaten 2- 3 saatte bir acikiyorlar ve ne güzel acıkınca emiyor benimki inat edip aç olsa bile tutmuyor bazen o istediğinde vermeye çalış istemiyorsa zorlama

Evet bazen almak istiyor almıyor sanırım emzik istediği için aynen öyle inşallah bizde basaririzzz

Canım zaten 2- 3 saatte bir acikiyorlar ve ne güzel acıkınca emiyor benimki inat edip aç olsa bile tutmuyor bazen o istediğinde vermeye çalış istemiyorsa zorlama
Oyle yapuyorum 3 saati asmamaya bakiyorum 3 saat dolunca da bazen huysuzluk yapiyor o zaman zorluyorum ayakta pispisliyorum falan. Ama cok.acikip mecbur kalip emmek yerine insan istiyo.eziyet ettirmeden emse. Atlatacagiz insallah sende ayakta agzina ver pispisla poposuna vura vura ben oyle yapiyorum bakiyorum tutuyo yerime oturuyorum

Aynen öyle bugün ayakta denedim cidden ise yaradı tuttu ama zaten gündüzleri bi şekil iyiyiz akşam başlıyor bizimki ay valla Allah yardım etsin bütün annelere

Raporla idare edeyim bir süre. Kadın dogumcumdan rica edeyim. Sonra da ücretsiz izin alırım şubata kadar. Aslında hazirana kadar okula gitmek istemiyorum haziran seminerlerine giderim diyordum ama olmayacak gibi bakalım
Bende istemiyorum valla içim el vermiyor. 3 aylık bebeği birakmaya ama rapor falan bulamazsam mecbur gideceğim

2. Ay aşısı olan var mı. Hemşire gelmeden önce yarım fitil köy dedi. Çocuk doktorumuz izin vermedi.
Biz olduk canım maşallah ne ateş ne ağrı hiçbirşey olmadı şimdiki aşılar daha iyiymiş diyorlar. Calpol almıştım ben bebekler ve çocuklar için olandan vermedim gerek bile kalmadı,

9. ay mı ?
biz yarın gidicez
36 günlüğüz
Merhaba
Randevuyu nerden aldınız acaba. Ben istanbuldayım ve bera testi yapacak yer bulamıyorum . Elimde eğitim araştırmaya sevk kağıdı var ama 2020ye kadar randevular dolu diyorlar.
Özelde yapacak yer de bulamadım. Bebeğim 31haftalık doğdu diye mi acaba. Bir ilgisi var mı

Canım akşam saati demişsin ya gaz sancısı varsa da bebek memeyle kavga eder emmek istese bile ememez bi göz önünde bulundur derim.

7 8 9 demişsin ya yetiyor demek ki ve meme almak istemiyor. Her bebek bir değil. 3 saat bile ona erken geliyor olabilir. Benimki 5-6 emme yapıyor. Misal bu sabah 7 de emdi. İkincisini 12 de yaptı. 5 saat ara. Ama akşam vakti 2-3 saat de olabilir. Akışına bırakmak lazım.

Uyudugu icin mi 5 saat sonra emdi.Bilmiyorum ki etrafimdakilerse strese.sokuyorlar neden emmiyor bunca saat emmesi.lazim vs yok.memeyi birakmak istiyor vs dediklerinden.sebepte.stres.oldum dedigini yapayim en iyisi akisina birakayim.

Uyudugu icin mi 5 saat sonra emdi.Bilmiyorum ki etrafimdakilerse strese.sokuyorlar neden emmiyor bunca saat emmesi.lazim vs yok.memeyi birakmak istiyor vs dediklerinden.sebepte.stres.oldum dedigini yapayim en iyisi akisina birakayim.
Evet tabii ki sistem bu zaten beslen, oyna, uyu. Oyna kısmı şu an için etrafa bakınmak kucakta gezmek vs. Onun uyuduğu zaman sana kalan zaman. Sonra tekrar başa dön.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…