2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım belki de erken oluyordur. 7 ve 9 arası 2 saat. Bizim şimdiki rutinimiz 4 saat. Dün sabah 7'de emdi uyudu uyanıp 11'de emdi. Bugün de 7 buçuk gibiydi. Nerdeyse eminim 11-11 buçuk gibi uyanır emer. Sütün yeterlidir o yüzden 2 saat erken geliyordur. Bizimki de emdikten 1-1,5 saat sonra huzursuzlanıyor ama kucakta gezince gak guk yapıyor fazlasını çıkarıyor falan yani açlık değil hazım meselesi. Kilosu da iyi diyorsun. Demek 2 saatte acıkmıyor.

Belki de dedigin gibidir cok sagol icim.rahatladi biraz. Sutum cok Kayinvalidem dd.sutun demek.doyurucu ondan gec acikiyor.dedi de bakalim

Bence seninki meme reddi değil canım. Dönemsel biler. Benimki de kendisi emmek istiyo 2 saat sonra veriyorum. Emerken ağlıyo. Sütü çekiyo atıyo. Ayakta emziriyorum bi nebze daha iyi emiyo. Ama gazdan yapıyo. Yeni çıktı bunlar. Ağrısını bastırmak için emmek istiyo ama karnı da acıkmamış oluyo öle bi döngü. Atlatıcaz inşallah bu da böle bi dönem. Kucakta olmak istiyo filan böle böle şeyler

Cok guzsl hazirlamissiniz canim ozellikle disari cikildiginda cok lazim oluyo boyle seyler

Aynen dedigin gibi de yapiyo.agzina aliyor hizli hizli emip agliyo falan aman.meme.reddi olmasinda diger turlu katlaniriz canim

Ben de çok yoruldum sağmaktan artık sadece emmeye geçmek istiyorum. Ama uyuyakalıyor benimki de 10 dakikada sonra yatağa koyunca çığlığı basıyor. Siz azaltırken belirli bir yöntem izlediniz mi?
Zaten sağdığımız sütlerde 4. Aya girdiklerinde atılacak üzülüyor bi yandanda insan

Ne güzel bana göre ideal bebek şaka bir yana kilo alımı normal demek ki doyuyor aç değilken de yemek istemiyor. Kesinlikle meme reddi değil bence içiniz rahat olsun.
Zaten sağdığımız sütlerde 4. Aya girdiklerinde atılacak üzülüyor bi yandanda insan
Yok ben aynı gün içinde sağarak besliyorum ne yazık ki

Ben de çok yoruldum sağmaktan artık sadece emmeye geçmek istiyorum. Ama uyuyakalıyor benimki de 10 dakikada sonra yatağa koyunca çığlığı basıyor. Siz azaltırken belirli bir yöntem izlediniz mi?
Belli bir kiloyu geçince uyku halleri de azalacaktır. Önemli olan memeden de emmesi az da olsa. Belli bir yöntem izlemedim doydugunu hissettiysem biberon vermedim. Bir de annemlere gidiyorum bir gun sağma makinasını unutmusum o gun mecbur kaldı memeye fazla sütü de elle sagdim mecburen, oyle oyle azalttık. Yara olan memeni elle sagmayı denedin mi belki o zaman daha çabuk iyileşir.

Bence biberon kullanmadiysan hic meme reddi degil de bana büyüme atağı gibi geldi bir kac güne düzene girer tekrardan

Ben gece biberon gündüz emzirme şeklinde mi alıştırsam diye düşünüyorum da. Çünkü gece iyice uykulu oluyor. Emzirmene rağmen fazla sütü sağdın mı diye soracaktım ben de. Elle sağma hiç denemedim mantıklıymış teşekkür ederim

Biberon varsa meme reddi olabilir canim

Kızlar bunlar atak dönemleri. Bebeginizin doğması gereken tarihi baz aliyorsunuz o tarihe sıfır diyorsunuz. Sonra haftalara göre takip ediyorsunuz. Koyu renkler atak dönemleri. Açık renkler sakin olduğu dönemler. Atak dönemlerinde memeye fazla yapışma meme reddi gibi durumlar olabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…