Gazi olunca fark ediyorum canim.cok uzuluyorum artik. Sizin ne kadar surdu. Suan kac saatte.bir emiyor bebeginCanım ya gazı var ondan yapıyor yada acıktıgında meme vermeyi geciktirdiysen ondan yapar yada uykusuz olunca yapar yada bir tür atak bizde de oldu aynısı geçti
Canım belki de erken oluyordur. 7 ve 9 arası 2 saat. Bizim şimdiki rutinimiz 4 saat. Dün sabah 7'de emdi uyudu uyanıp 11'de emdi. Bugün de 7 buçuk gibiydi. Nerdeyse eminim 11-11 buçuk gibi uyanır emer. Sütün yeterlidir o yüzden 2 saat erken geliyordur. Bizimki de emdikten 1-1,5 saat sonra huzursuzlanıyor ama kucakta gezince gak guk yapıyor fazlasını çıkarıyor falan yani açlık değil hazım meselesi. Kilosu da iyi diyorsun. Demek 2 saatte acıkmıyor.Kizlar ya kafayi yiyecegim artik bu coxuk neden boyle yapiyor tecrubesi olan.arkadaslar sizce bu yasadigim meme reddi mi. sabah 7 de emzirdim en son saat 9 oldu agzina memeyi verdim.almadi agladi bakinca demek acikmamis dersiniz sonra zorladim bir guzel emdi. Ne yaptigi belli degil kendi yapisip emiyorda bazen 3 saat oluyor ancak emiyor. Emzirmeden sonra 1.saat gecse 1.5 saat gecse agzina versem memeyi basiyor cigligi. Acaba memeyi red mi ediyorda cok aciktigi icin mi emiyor anlamadim. Sizin bebekler emzirdikten.ne kadar zaman sonra tekrar emiyorlar. Kilo alimida iyi 1 ayda 850 grm almis.Dogdugundan beri sadece emziriyorum da biberon kullanmiyorum
Belki de dedigin gibidir cok sagol icim.rahatladi biraz. Sutum cok Kayinvalidem dd.sutun demek.doyurucu ondan gec acikiyor.dedi de bakalimCanım belki de erken oluyordur. 7 ve 9 arası 2 saat. Bizim şimdiki rutinimiz 4 saat. Dün sabah 7'de emdi uyudu uyanıp 11'de emdi. Bugün de 7 buçuk gibiydi. Nerdeyse eminim 11-11 buçuk gibi uyanır emer. Sütün yeterlidir o yüzden 2 saat erken geliyordur. Bizimki de emdikten 1-1,5 saat sonra huzursuzlanıyor ama kucakta gezince gak guk yapıyor fazlasını çıkarıyor falan yani açlık değil hazım meselesi. Kilosu da iyi diyorsun. Demek 2 saatte acıkmıyor.
Bence seninki meme reddi değil canım. Dönemsel biler. Benimki de kendisi emmek istiyo 2 saat sonra veriyorum. Emerken ağlıyo. Sütü çekiyo atıyo. Ayakta emziriyorum bi nebze daha iyi emiyo. Ama gazdan yapıyo. Yeni çıktı bunlar. Ağrısını bastırmak için emmek istiyo ama karnı da acıkmamış oluyo öle bi döngü. Atlatıcaz inşallah bu da böle bi dönem. Kucakta olmak istiyo filan böle böle şeylerPeki xok acikinca da mi agzina almiyordu. yani hic mi almiyordu. Benim tam olarak acikti mi bir.guzel emiyor hatta kendi uyaniyor emmek icin. Ama emzirdim aradan 1 saat 1.5 saat gecti aglasa agzina versem agzina alip bagiriyor sanirim emzik.sanip aliyor sut agzina gelince de aglayip bagiriyor.Bu durum meme reddine giriyor mu kac gundur baya canim sikildi
Aynen dedigin gibi de yapiyo.agzina aliyor hizli hizli emip agliyo falan aman.meme.reddi olmasinda diger turlu katlaniriz canimBence seninki meme reddi değil canım. Dönemsel biler. Benimki de kendisi emmek istiyo 2 saat sonra veriyorum. Emerken ağlıyo. Sütü çekiyo atıyo. Ayakta emziriyorum bi nebze daha iyi emiyo. Ama gazdan yapıyo. Yeni çıktı bunlar. Ağrısını bastırmak için emmek istiyo ama karnı da acıkmamış oluyo öle bi döngü. Atlatıcaz inşallah bu da böle bi dönem. Kucakta olmak istiyo filan böle böle şeyler
Bu yasta bunu yapiyorlar benim o da varPeki bebemin mememi ağzına alınca öğürmesi ne demek
slepyy kullaniyorum canim bir ara da baby mee kullandim slepyy daha dogal diye biraktjm baby mee.yiKızlar kullandığınız bebek bezlerinde sırt banti varmı varsa o hangi bez bıktım Molfix 2 numaranın kaka tasirmasindan
Zaten sağdığımız sütlerde 4. Aya girdiklerinde atılacak üzülüyor bi yandanda insanBen de çok yoruldum sağmaktan artık sadece emmeye geçmek istiyorum. Ama uyuyakalıyor benimki de 10 dakikada sonra yatağa koyunca çığlığı basıyor. Siz azaltırken belirli bir yöntem izlediniz mi?
1 hafta sürdü canım uyumadı sürekli meme istedi ama memede de durmadı krizlere girdi 2 saatte bir 2.5 bazen 1 saatGazi olunca fark ediyorum canim.cok uzuluyorum artik. Sizin ne kadar surdu. Suan kac saatte.bir emiyor bebegin
Ne güzel bana göre ideal bebekKizlar ya kafayi yiyecegim artik bu coxuk neden boyle yapiyor tecrubesi olan.arkadaslar sizce bu yasadigim meme reddi mi. sabah 7 de emzirdim en son saat 9 oldu agzina memeyi verdim.almadi agladi bakinca demek acikmamis dersiniz sonra zorladim bir guzel emdi. Ne yaptigi belli degil kendi yapisip emiyorda bazen 3 saat oluyor ancak emiyor. Emzirmeden sonra 1.saat gecse 1.5 saat gecse agzina versem memeyi basiyor cigligi. Acaba memeyi red mi ediyorda cok aciktigi icin mi emiyor anlamadim. Sizin bebekler emzirdikten.ne kadar zaman sonra tekrar emiyorlar. Kilo alimida iyi 1 ayda 850 grm almis.Dogdugundan beri sadece emziriyorum da biberon kullanmiyorum
Yok ben aynı gün içinde sağarak besliyorum ne yazık kiZaten sağdığımız sütlerde 4. Aya girdiklerinde atılacak üzülüyor bi yandanda insan
Belli bir kiloyu geçince uyku halleri de azalacaktır. Önemli olan memeden de emmesi az da olsa. Belli bir yöntem izlemedim doydugunu hissettiysem biberon vermedim. Bir de annemlere gidiyorum bir gun sağma makinasını unutmusum o gun mecbur kaldı memeye fazla sütü de elle sagdim mecburen, oyle oyle azalttık. Yara olan memeni elle sagmayı denedin mi belki o zaman daha çabuk iyileşir.Ben de çok yoruldum sağmaktan artık sadece emmeye geçmek istiyorum. Ama uyuyakalıyor benimki de 10 dakikada sonra yatağa koyunca çığlığı basıyor. Siz azaltırken belirli bir yöntem izlediniz mi?
Bence biberon kullanmadiysan hic meme reddi degil de bana büyüme atağı gibi geldi bir kac güne düzene girer tekrardanKizlar ya kafayi yiyecegim artik bu coxuk neden boyle yapiyor tecrubesi olan.arkadaslar sizce bu yasadigim meme reddi mi. sabah 7 de emzirdim en son saat 9 oldu agzina memeyi verdim.almadi agladi bakinca demek acikmamis dersiniz sonra zorladim bir guzel emdi. Ne yaptigi belli degil kendi yapisip emiyorda bazen 3 saat oluyor ancak emiyor. Emzirmeden sonra 1.saat gecse 1.5 saat gecse agzina versem memeyi basiyor cigligi. Acaba memeyi red mi ediyorda cok aciktigi icin mi emiyor anlamadim. Sizin bebekler emzirdikten.ne kadar zaman sonra tekrar emiyorlar. Kilo alimida iyi 1 ayda 850 grm almis.Dogdugundan beri sadece emziriyorum da biberon kullanmiyorum
Ben gece biberon gündüz emzirme şeklinde mi alıştırsam diye düşünüyorum da. Çünkü gece iyice uykulu oluyor. Emzirmene rağmen fazla sütü sağdın mı diye soracaktım ben de. Elle sağma hiç denemedim mantıklıymış teşekkür ederimBelli bir kiloyu geçince uyku halleri de azalacaktır. Önemli olan memeden de emmesi az da olsa. Belli bir yöntem izlemedim doydugunu hissettiysem biberon vermedim. Bir de annemlere gidiyorum bir gun sağma makinasını unutmusum o gun mecbur kaldı memeye fazla sütü de elle sagdim mecburen, oyle oyle azalttık. Yara olan memeni elle sagmayı denedin mi belki o zaman daha çabuk iyileşir.
Biberon varsa meme reddi olabilir canimKizlar ya kafayi yiyecegim artik bu coxuk neden boyle yapiyor tecrubesi olan.arkadaslar sizce bu yasadigim meme reddi mi. sabah 7 de emzirdim en son saat 9 oldu agzina memeyi verdim.almadi agladi bakinca demek acikmamis dersiniz sonra zorladim bir guzel emdi. Ne yaptigi belli degil kendi yapisip emiyorda bazen 3 saat oluyor ancak emiyor. Emzirmeden sonra 1.saat gecse 1.5 saat gecse agzina versem memeyi basiyor cigligi. Acaba memeyi red mi ediyorda cok aciktigi icin mi emiyor anlamadim. Sizin bebekler emzirdikten.ne kadar zaman sonra tekrar emiyorlar. Kilo alimida iyi 1 ayda 850 grm almis.Dogdugundan beri sadece emziriyorum da biberon kullanmiyorum
Hic.kullanmadim sagmadim hep mememi verdim insallah gecer kac gundur yiprandim.Bence biberon kullanmadiysan hic meme reddi degil de bana büyüme atağı gibi geldi bir kac güne düzene girer tekrardan
Biberon kullanmadim canim sirf meme ve anne sutu verdim.Biberon varsa meme reddi olabilir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?