2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimki de avent ya sozde akışı yavaş. Sen az veriyormussun biberonu ben günde üç dört defa veriyorum mecburen

Bende günde yaklaşık 3 defa veriyorum.ama önce emziriyorum sonra veriyorum.birde chicconun 1 numaralı bibeeronunu kullanıyorum ucu kıl gibi lendisi çekince geliyor..başlığı silikon değil ama kavçuk biberon başlığı rengi hem kahverengi hemde yumuşak

Kızlar kullandığınız bebek bezlerinde sırt banti varmı varsa o hangi bez bıktım Molfix 2 numaranın kaka tasirmasindan

Canim ben kac gundud gruba yaziyordum bebegim memeye gelinve bas bas bagiriyor diye.ama ben biberonla bir sey vermiyorum ben sadece cok durmayinca emzik veriyorum. Ben de.meme.reddi diye. dusundum kac gundur nadir verdigim emzigi vermeyi birakmistim ama bugun baktim emzikle alakali degilmis acikinca.guzelce emiyor ve gazi oldugunda da emmiyormus.Dun doktora.goturdum emmiyor agliyor diye doktor bakti gazi var dedi. Bugun emzik verdim ama acikinca bir guzel emdi. Emzirmenin.uzerinden 2 saat gecmeden verince kabul etmiyor.gogsumu sizinde tok.oldugundan ya da gazi oldugundan olmasin

Kızlar meme reddi sadece biberon ve emziğe alışmakla olmuyor, belirli aylarda tepki veriyor bebekler misal ben ilk kızımda 2. Ve 3. ayında meme reddi yaşadım ne biberon ne emzik kullanmadığı halde.. göğsümü tırnaklarıyla parçalamıştı çocuk 3 gün tırmaladı zorla ayakta gezdirerek uyutarak emzirmeye çalışıp yeniden kabullendirmiştim

Aynen de oyle belli bir zaman varmis meme.reddi yasayabiliyorlarmis o zamani atlatmak icin pes ermemek lazim.

Peki xok acikinca da mi agzina almiyordu. yani hic mi almiyordu. Benim tam olarak acikti mi bir.guzel emiyor hatta kendi uyaniyor emmek icin. Ama emzirdim aradan 1 saat 1.5 saat gecti aglasa agzina versem agzina alip bagiriyor sanirim emzik.sanip aliyor sut agzina gelince de aglayip bagiriyor.Bu durum meme reddine giriyor mu kac gundur baya canim sikildi

Benim böyle değildi senin yaşadığın tam olarak reddetme gibi değil sanırım. Hiçbir koşulda acıksa da almıyordu saatler geçiyor yoruluyor acıkıyor yine de reddediyordu 3 günün sonunda düzeldi

Ben kullanmıyorum canım. Tabii gidip bi baktırmak lazım.
@gulayavsar cnm annen meyve püresi yapmıştı degilmi o küçük cam kapları nerden aldiniz ve resim atabilirmisin acabab
Züccaciyelerde mutfak eşyası satan yerlerde bulabilirsin.
Kızlar kullandığınız bebek bezlerinde sırt banti varmı varsa o hangi bez bıktım Molfix 2 numaranın kaka tasirmasindan
Sanki bezle çok ilgili değil. Kaka çok ve sıvı olunca belden çıkıyor. Diğer çocuklarda da değişik bezler kullanmıştım. Prima, molfix, huggies vardı o zamanlar. Hepsinde oluyordu. Ama bu bel bandı olayı iyiymiş hangi bez acaba?

Benimki de önce öyle yapıyordu. Şimdi hiç almak istemiyor. Sen neden mama veriyorsun. Benim biraz sütüm az geliyor. Ondan mama verdim mecburen.
Canım anne sütü sarılıgı var bizde doktor yavas yavas kes mamayı dedi günde 1 veriyorum Zaten göğüsten az gelince sinirleniyor galiba göğsüm dolu dolu olunca sıkıntı yok gibi

İnşallah sizin bebiş de memede uyuyor diye sağıp veriyordunuz sanırım, düzeldi mi bu durum?
Öyleyse nasıl düzeldi?
Düzeldi çok şükür canım, meme reddi de olmadı biberon kullanıyorduk yavas yavas azalttim sagımı su an sadece meme emiyor gece stok yapmak için bir kere sağıp buzluğa atıyorum..

Düzeldi çok şükür canım, meme reddi de olmadı biberon kullanıyorduk yavas yavas azalttim sagımı su an sadece meme emiyor gece stok yapmak için bir kere sağıp buzluğa atıyorum..
Ben de çok yoruldum sağmaktan artık sadece emmeye geçmek istiyorum. Ama uyuyakalıyor benimki de 10 dakikada sonra yatağa koyunca çığlığı basıyor. Siz azaltırken belirli bir yöntem izlediniz mi?

Ben de çok yoruldum sağmaktan artık sadece emmeye geçmek istiyorum. Ama uyuyakalıyor benimki de 10 dakikada sonra yatağa koyunca çığlığı basıyor. Siz azaltırken belirli bir yöntem izlediniz mi?
Canım sagdıgın sütü biberonla mı veriyorsun?

Kizlar ya kafayi yiyecegim artik bu coxuk neden boyle yapiyor tecrubesi olan.arkadaslar sizce bu yasadigim meme reddi mi. sabah 7 de emzirdim en son saat 9 oldu agzina memeyi verdim.almadi agladi bakinca demek acikmamis dersiniz sonra zorladim bir guzel emdi. Ne yaptigi belli degil kendi yapisip emiyorda bazen 3 saat oluyor ancak emiyor. Emzirmeden sonra 1.saat gecse 1.5 saat gecse agzina versem memeyi basiyor cigligi. Acaba memeyi red mi ediyorda cok aciktigi icin mi emiyor anlamadim. Sizin bebekler emzirdikten.ne kadar zaman sonra tekrar emiyorlar. Kilo alimida iyi 1 ayda 850 grm almis.Dogdugundan beri sadece emziriyorum da biberon kullanmiyorum

Canım ya gazı var ondan yapıyor yada acıktıgında meme vermeyi geciktirdiysen ondan yapar yada uykusuz olunca yapar yada bir tür atak bizde de oldu aynısı geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…