2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben uydurdum da yemedi :) en az 2 ay dedim dikişlerden didimm dinlemedi:)) zaten şimdi istesekde olamıyor:)

Gunaydin kizlar fena dokuluyorum bas agrisi grip öksürük ne ararsan var isin kotu yani 3 yasindaki kizimda da basladi o da kotu olksuruyor inşallah minnosumda hasta olmadan atlatiriz
kuzum kıyamam geçmiş olsun inş. Hemen atlatırsın.
Geçtik geldik canım çok şükür nasılsın nasıl gidiyor, güzel kızların tatlı oğlun ne yapıyor? En önemlisi sen nasılsın
ayy çok sevindim.
canım hepsi üstüste gelmiş. Rabbim şifa versin hepinize inş. Sütünü düşünmee bebiş bir şekilde doyar. Sen üzülme eye çalış yavrum hisseder
Kızım uyumuşken uyuyayım
Hiçte ev işi yapmadım
Bende 2 sini uyuttum hemen gözleri dinlendireceğim şimdi

Kızlara aranızda spiral kullanan varmıydı? Yada kullanacak olan? Ben ilaç kullanmayı sevmiyorum. Ve artık çocuk işini de kapattım. Ne zaman spiral taktırabiliriz bir bilginiz varmı?

Aynı vallahi yıldım bu durumdan emziriyorum memeden ayrılmıyo, mama veriyorum yine emmek istiyo. Eşim sürekli aç mı acaba elini falan emiyo diyo. Diyorum valla aç değil edepsizlikten
Benim ki de doymussa eger ne yapsan agzina almaz memeyi agzina. Agzina verince yuzunu.oyle eksitiyor ki cok tiksinc bir sey vermisim gibi.davraniyor doydugunda lastik gibi cekip birakiyor

Çünkü amacımıza ulaştık. Çocuk yaptık artık bana ihtiyacın yok diyor eşim
Ben zaten onu hep diyorum oğlum ayağını denk al ben alacağımı aldım diyorum ama geçen dedi ki hiç mi özlemedin lan birazcık bile mi şapşik ya dedim adam analık iç güdüsü bu Bi süre idare et

Kızlar Metehan emip emip kusuyor.Az emzireyim kusmasın diyorum ama bu sefer de hala emmek istiyor diye üzülüyorum.Var mı böyle emip emip kusan bebisimiz siz ne yapıyorsunuz bu durumda
Hem de ne kusma. Günde sanırım 4 kez falan üzerini değiştiriyorum. Sürekli kusuyor.

Bebeğinin göbeği dışarıya fırlayan var mı. Benim oğlusun göbeği fırladı. Fıtık falan diyorlar bilemedim

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun umarım herşey düzelir sütün de artar inşallah

Kızlar benim çişim gelmiyor ya o kadar sıvı içiyorum tuvalete ya 1 ya 2 gidiyorum emzirmeyle mi alakalı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…