2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba teyzeleri Keremtoş birinci ay aşısını oldu.5 buçuk kilo 57 cm olmuş maşallah barekallah Hastaneden 3600 gr 52 cm le çıkmıştık.Simdi yoldayız uyuyor.Anane ve dedeye bayram ziyaretine ancak bugün gidiyoruz.Hepinizi öpüyoruz.

Çok geçmiş olsun l, Allah şifa versin İnşallah, sizlere de ferahlık

Rabbim yardimciniz olsun inşallah. Tez zamanda kurtulursunuz sıkıntılardan inşallah. Çok geçmiş olsun.

Rabbim herseyi düzene soksun insallah gecmiş olsun.sütün de normale döner insallah

Gerçek bal, lavanta, karanfil, kaya tuzu, gül kurusu hepsini havanda un gibi yapıyorsun balla karıştırıyorsun sonra bebeğin tüm vücuduna sürüyorsun. Kundak yap mutlaka bebek bali yalamasın. Bi 45 dk 1 saat bekletip yıkıyorsun canım pamuk gibi oluyor

Reactions: LaL
Allah şifa versin ,bir daha yaşatmasın

Basakisko vallahi cesaretinize hayran kaldım.Butun bunları bebeğe sürüp 45 dk nasil bekliyorsunuz vallahi şok

Allah yardımcınız olsun canım.Umarim bir an önce yoluna girer hersey

Kızlar Metehan emip emip kusuyor.Az emzireyim kusmasın diyorum ama bu sefer de hala emmek istiyor diye üzülüyorum.Var mı böyle emip emip kusan bebisimiz siz ne yapıyorsunuz bu durumda

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah bir damla da olsa sütün çoğalır şu dönemi bir atlatın her şey yoluna girer elbet

Kızlar Metehan emip emip kusuyor.Az emzireyim kusmasın diyorum ama bu sefer de hala emmek istiyor diye üzülüyorum.Var mı böyle emip emip kusan bebisimiz siz ne yapıyorsunuz bu durumda
Aynı vallahi yıldım bu durumdan emziriyorum memeden ayrılmıyo, mama veriyorum yine emmek istiyo. Eşim sürekli aç mı acaba elini falan emiyo diyo. Diyorum valla aç değil edepsizlikten

Allah yardımcınız olsun sıkıntılarınız su gibi gelip geçsin inşallah hayatta belli dönemlerde böyle şeyler oluyor malesef kendini teskin et sütün kesilmesin hepsi geçecek inşallah

Aynı vallahi yıldım bu durumdan emziriyorum memeden ayrılmıyo, mama veriyorum yine emmek istiyo. Eşim sürekli aç mı acaba elini falan emiyo diyo. Diyorum valla aç değil edepsizlikten
Benimkide öyle Şapur şupur habire yetmio elini emiyo oda yetmio kimi bulursa onu emiyo oldu 7 kilo:)))

Ayy inanmiyorum bizimde aynı bayramda burnumdan getirdi en son eşim müzik dinletirken rap muzige tepki verdigini farketmis muzik bitince agliyo baslayinca eller ayaklar oynuyo
Ay benimkide rap dinliyor şaka gibi bunlar bi süre sonrada uyuyor ninniymiş kolik müzikmiş halt etmiş yaşasın ben fero rymen :)

Ben :)) çözüm bol bol duş duş duş:)))

Bende hiç hazır değilim ya neden böyle bilmiyorum unuttum resmen
Kızıma aşık oldum kocayı boşkoydum resmen
Bizim oğlan bize fırsat vermiyor ki:))) hep pışpış geceler oğlana ait bizde arada derede işde 40 dan beri en fazla 4 olmuştur :)) ne onda derman var ne bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…