- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Çok geçmiş olsun canım yaa eşimde öyle iki gündür akşamları atesleniyor. Ayrı yaşıyoruz resmen karantina da adam. Ne ben dokunuyorum ne oğlumu odasına sokuyorum. Zor valla. Yaz günü nasıl böyle hasta oldunuz.Gunaydin kizlar fena dokuluyorum bas agrisi grip öksürük ne ararsan var isin kotu yani 3 yasindaki kizimda da basladi o da kotu olksuruyor inşallah minnosumda hasta olmadan atlatiriz
Esinde size bulastirmadan atlatir inşallah canim babam hastaydi ondan gecti sanırım bize ya annemde hasta oldu baya bulasici biz atlatiriz bi sekilde de cocuklar hasta olunca cok daha zor oluyorÇok geçmiş olsun canım yaa eşimde öyle iki gündür akşamları atesleniyor. Ayrı yaşıyoruz resmen karantina da adam. Ne ben dokunuyorum ne oğlumu odasına sokuyorum. Zor valla. Yaz günü nasıl böyle hasta oldunuz.
Bi foto atsaydin barj canim mutlaka iyi gelmiştir degisiklik gule guls kullanBı çirkinlik bı eksiklik var sanki bı dokunuş lazım. Bu beden bana ait değil diye diye yanlısı buldum . Ve saçlarımı koyuya döndürdüm böyle daha canlı daha enerjik göründüm sankikuaföre gidemedim tabi oğlum da sağ olsun uyudu uyudu tam ben boyamaya kalkınca totosunu yirtarcasina ağladı. Yalap şalap boyadım ama olduğu kadar olmadığı kader hesabı hep oglanlardan kızlardan bahsedecek değiliz ya ha bı de dikiş yerlerim tatlı tatlı çok kaşınıyor nasıl bı çözüm bulunabilir bu kasintiya acep başka kaşınan var mı
Geçip geleceksiniz inşallah canımKızlargünaydın. Bıgün işitme testini geçemeyen kuzuyu götüreceğim hastaneye, inşallah geçeriz bugün.
Benimde kızımda var ama son günler biraz hafifledi canım biz bulgur torbası yaptık çok faydası oldu, 300 gr kadar Kaya tuzu ve bulguru bir bez torbaya koyduk gevşek bir şekilde diktik onu mikrodalgada ılıtıp bebişin karnına koyuyoruz uyurken uyanıkken hep uyguluyorum sancılarını hafifletiyor,Selam kızlar giremiyorum yetişemiyorum resmen. Oğlanlardan biri kolik artık kollarımda güç kalmıyor onu sakinleştirmeye çalışmaktaninşallah kusa sürer bu durum. Çünkü gece emmesinl de etkiliyor ağlamaktan ememiyor çıldırmak üzereyim. Sizlerde iyisinizdir umarım
Geçtik geldik canım çok şükürGeçip geleceksiniz inşallah canım
Gözün aydın canım bunu da atlattınız, ailenin yanında olmanda çok güzel Allah yanıbaşımızdan eksik etmesin onlarıGeçtik geldik canım çok şükürnasılsın nasıl gidiyor, güzel kızların tatlı oğlun ne yapıyor? En önemlisi sen nasılsın
Saryacım gözünaydın canımGeçtik geldik canım çok şükürnasılsın nasıl gidiyor, güzel kızların tatlı oğlun ne yapıyor? En önemlisi sen nasılsın
Canım benim hala agrım var kaşınma aşamasına geçemedim.Saclarini ne renk boyadın foti isterizBı çirkinlik bı eksiklik var sanki bı dokunuş lazım. Bu beden bana ait değil diye diye yanlısı buldum . Ve saçlarımı koyuya döndürdüm böyle daha canlı daha enerjik göründüm sankikuaföre gidemedim tabi oğlum da sağ olsun uyudu uyudu tam ben boyamaya kalkınca totosunu yirtarcasina ağladı. Yalap şalap boyadım ama olduğu kadar olmadığı kader hesabı hep oglanlardan kızlardan bahsedecek değiliz ya ha bı de dikiş yerlerim tatlı tatlı çok kaşınıyor nasıl bı çözüm bulunabilir bu kasintiya acep başka kaşınan var mı
Sayecim geçecek inşallah. Ne diyelim Allah yardımcınız olsun. Bizimki birkaç saat bazı günler daha yoğun sancı yaşıyor. Neye göre değişir bilmiyorum. Çabucak atlatsınlar inşallah..Selam kızlar giremiyorum yetişemiyorum resmen. Oğlanlardan biri kolik artık kollarımda güç kalmıyor onu sakinleştirmeye çalışmaktaninşallah kusa sürer bu durum. Çünkü gece emmesinl de etkiliyor ağlamaktan ememiyor çıldırmak üzereyim. Sizlerde iyisinizdir umarım
Çok geçmiş olsun canım..Gunaydin kizlar fena dokuluyorum bas agrisi grip öksürük ne ararsan var isin kotu yani 3 yasindaki kizimda da basladi o da kotu olksuruyor inşallah minnosumda hasta olmadan atlatiriz
Değişik bir şey bu. Deneyebiliriz. Mikroda kaç dk ılıtıyorsun canım?Benimde kızımda var ama son günler biraz hafifledi canım biz bulgur torbası yaptık çok faydası oldu, 300 gr kadar Kaya tuzu ve bulguru bir bez torbaya koyduk gevşek bir şekilde diktik onu mikrodalgada ılıtıp bebişin karnına koyuyoruz uyurken uyanıkken hep uyguluyorum sancılarını hafifletiyor,
Çok şükür canım.Geçtik geldik canım çok şükürnasılsın nasıl gidiyor, güzel kızların tatlı oğlun ne yapıyor? En önemlisi sen nasılsın
1 Dakika yeterli oluyor canım içindeki malzeme miktarına göre değişiyor ısınma süresi deneyerek ayarlarsın, ben kendime 1 kg tuz 1 kg bulgurla yaptım sırt boyun ağrılarıma kullanıyorum onu daha uzun süre ısıtıyorum kemiklerden çekiyor resmen ağrıyı kendinize de yapabilirsinizSayecim geçecek inşallah. Ne diyelim Allah yardımcınız olsun. Bizimki birkaç saat bazı günler daha yoğun sancı yaşıyor. Neye göre değişir bilmiyorum. Çabucak atlatsınlar inşallah..
Çok geçmiş olsun canım..
Değişik bir şey bu. Deneyebiliriz. Mikroda kaç dk ılıtıyorsun canım?Saye- sen de uygulayabilirsin.
Kızlar depresyona girmeme az kaldı. Bu çocuk 7/24 kucakta sol kolumda kas yırtığı vardı parmaklarım uyuşuyor kucakta taşımaktan, tam yatağına koyuyorum ağlıyor. Evde sürekli rap müzik eşliğinde dans ediyoruz yoksa durmuyo nasıl çocuk bu ninni sevmez
iyi haberlerle gelirsin inşallah canımKızlargünaydın. Bıgün işitme testini geçemeyen kuzuyu götüreceğim hastaneye, inşallah geçeriz bugün.
çok geçmiş olsun canımGunaydin kizlar fena dokuluyorum bas agrisi grip öksürük ne ararsan var isin kotu yani 3 yasindaki kizimda da basladi o da kotu olksuruyor inşallah minnosumda hasta olmadan atlatiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?