2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bı çirkinlik bı eksiklik var sanki bı dokunuş lazım. Bu beden bana ait değil diye diye yanlısı buldum . Ve saçlarımı koyuya döndürdüm böyle daha canlı daha enerjik göründüm sanki kuaföre gidemedim tabi oğlum da sağ olsun uyudu uyudu tam ben boyamaya kalkınca totosunu yirtarcasina ağladı. Yalap şalap boyadım ama olduğu kadar olmadığı kader hesabı hep oglanlardan kızlardan bahsedecek değiliz ya ha bı de dikiş yerlerim tatlı tatlı çok kaşınıyor nasıl bı çözüm bulunabilir bu kasintiya acep başka kaşınan var mı

Gunaydin kizlar fena dokuluyorum bas agrisi grip öksürük ne ararsan var isin kotu yani 3 yasindaki kizimda da basladi o da kotu olksuruyor inşallah minnosumda hasta olmadan atlatiriz
Çok geçmiş olsun canım yaa eşimde öyle iki gündür akşamları atesleniyor. Ayrı yaşıyoruz resmen karantina da adam. Ne ben dokunuyorum ne oğlumu odasına sokuyorum. Zor valla. Yaz günü nasıl böyle hasta oldunuz.

Esinde size bulastirmadan atlatir inşallah canim babam hastaydi ondan gecti sanırım bize ya annemde hasta oldu baya bulasici biz atlatiriz bi sekilde de cocuklar hasta olunca cok daha zor oluyor

Bi foto atsaydin barj canim mutlaka iyi gelmiştir degisiklik gule guls kullan

Benimde kızımda var ama son günler biraz hafifledi canım biz bulgur torbası yaptık çok faydası oldu, 300 gr kadar Kaya tuzu ve bulguru bir bez torbaya koyduk gevşek bir şekilde diktik onu mikrodalgada ılıtıp bebişin karnına koyuyoruz uyurken uyanıkken hep uyguluyorum sancılarını hafifletiyor,

B bskscl teyzen bebeğe bir karışım hazırlayıp sürecekti canım onu yaptınız mı içeriğini öğrenip yazar mısın? Kızımın kaşlarında döküntüler hala geçmedi denemek istiyorum bende

Geçtik geldik canım çok şükür nasılsın nasıl gidiyor, güzel kızların tatlı oğlun ne yapıyor? En önemlisi sen nasılsın
Gözün aydın canım bunu da atlattınız, ailenin yanında olmanda çok güzel Allah yanıbaşımızdan eksik etmesin onları.. benim annemde bebeklere meyve fln tattırıyor ses etmiyorum diğerlerinde şiddetle karşı çıkmıştım ama tuhaf şekilde bende salmışım bu konuları galiba çok şükür zaman geçiyor büyüyorlar biraz zor biraz kolay ama çook tatlı ben biraz fazla duygusalım her an ağlamaklı ve fazlaca unutkan.. hem hormonlar hemde bir türlü düzelmeyen anemi beni bu duruma getiriyor Pazartesi bebeklerle birlikte benimde randevum var bakalım ne diyecek drumuz..

Canım benim hala agrım var kaşınma aşamasına geçemedim.Saclarini ne renk boyadın foti isteriz

Sayecim geçecek inşallah. Ne diyelim Allah yardımcınız olsun. Bizimki birkaç saat bazı günler daha yoğun sancı yaşıyor. Neye göre değişir bilmiyorum. Çabucak atlatsınlar inşallah..
Gunaydin kizlar fena dokuluyorum bas agrisi grip öksürük ne ararsan var isin kotu yani 3 yasindaki kizimda da basladi o da kotu olksuruyor inşallah minnosumda hasta olmadan atlatiriz
Çok geçmiş olsun canım..

Değişik bir şey bu. Deneyebiliriz. Mikroda kaç dk ılıtıyorsun canım? Saye- sen de uygulayabilirsin.

1 Dakika yeterli oluyor canım içindeki malzeme miktarına göre değişiyor ısınma süresi deneyerek ayarlarsın, ben kendime 1 kg tuz 1 kg bulgurla yaptım sırt boyun ağrılarıma kullanıyorum onu daha uzun süre ısıtıyorum kemiklerden çekiyor resmen ağrıyı kendinize de yapabilirsiniz

Ayy inanmiyorum bizimde aynı bayramda burnumdan getirdi en son eşim müzik dinletirken rap muzige tepki verdigini farketmis muzik bitince agliyo baslayinca eller ayaklar oynuyo

Herkese merhaba,

Kızlar uzun süredir yazamıyorum. Skntili dönemler geçiriyorum . Tatile çıktığımız ilk gün kaza yaptık, neyse olan oldu dedik geldik, ama ertesi gun babam rahatsızlandı yoğun bakımda şuan. Annem ve eşim de rahatsızlandı. Evimize dönemiyoruz, babamin hastaneden sevki yapılamadı bayram tatili araya girdi vs. Derken biz buralarda kaldik.

Duaya ihtiyacım var. Hiç buraya girecek vaktim yok, halim yok, keyfim yok. Ama aklıma gelmiyor değilsiniz. Hepiniz iyisinizdir umarım.

Bebeğimde ve bende bir sknti yok ama her şey üst üste gelince ben çok bunaldim. Sütüm kesildi kesilecek . Damla damla sağıyorum resmen. Her şey bir anda alt üst oldu. Bana ve aileme dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…