Benim nerdeyse iki ay geçmedi canım Allah yardımcın olsunŞuan o kalkanlardan ve kremden kullanıyorum ama ona rağmen 20 gündür çekiyorum acısını maalesef. Bugün gümüş kapak alacağım bakalım çok övmüşler inşallah o çare olur.
Hemde ne biçim. .2 aylık aşı yaptıranlar
Yan etkisi yaşadınız mı ?
Ateş,ağlama vs
Benimki uyuya uyuya emdiği için mecburen bekletiyorum canım. Benim 30 dk tutmam başkalarının 10 dk tutmasına eşit benceCanim sen emzirirken bir gogsu cok uzun sure veriyor musun. Eger veriyorsan ne kadar dogru emzirsen de ondan da yara olabiliyor. Ben emzirirken iki gogsu de veriyorum tek goguste uzun sure bekletmiyorum.
Benim dogum yaptigim.ilk gun yara oldu dogru emzirdigim halde. Kantaron surdum fayda etmedi. En.son tahinin uzerindeki yagi surdum de fayda etmisti. Dinlene dinlene mi emiyor canim oyleyse benimki oyle yapiyorBenimki uyuya uyuya emdiği için mecburen bekletiyorum canım. Benim 30 dk tutmam başkalarının 10 dk tutmasına eşit bence
Canım ben doyduğu zamanlar, aç olmayınca mırıldanınca veriyorum, belli zamanlarım falan yok yaniEmzik kullananlar siz bebeginiz uyuyunca emzigi agzindan cikariyor musunuz. Ben her zaman emzik vermiyorum gunun bazi saatleri veriyorum.Uyuynca agzindan almaya calisiyorum vermiyo emzigi.Yavas yavas zorla aliyorum bu kez uzuluyorum kendisine yanlis bir sey mi yapiyorum acaba ilk bebek cahilligi iste
Benim dogum yaptigim.ilk gun yara oldu dogru emzirdigim halde. Kantaron surdum fayda etmedi. En.son tahinin uzerindeki yagi surdum de fayda etmisti.Benimki uyuya uyuya emdiği için mecburen bekletiyorum canım. Benim 30 dk tutmam başkalarının 10 dk tutmasına eşit bence
Benim baya derin uyuyor. Emzigi cikartmiyor.Canım ben doyduğu zamanlar, aç olmayınca mırıldanınca veriyorum, belli zamanlarım falan yok yaniuykuya dalarken de işe yarıyor, aksine çekmiyorum ben ağzından, kendisi bırakıyor iyice dalınca, onun dışında uykuya dalmadan ağzından çıkarsa basıyor zılgıt
Burnu tıkalı olmadığı sürece sıkıntı olmaz canımBenim baya derin uyuyor. Emzigi cikartmiyor.
BeniMki dalınca kendisi atiyorEmzik kullananlar siz bebeginiz uyuyunca emzigi agzindan cikariyor musunuz. Ben her zaman emzik vermiyorum gunun bazi saatleri veriyorum.Uyuynca agzindan almaya calisiyorum vermiyo emzigi.Yavas yavas zorla aliyorum bu kez uzuluyorum kendisine yanlis bir sey mi yapiyorum acaba ilk bebek cahilligi iste
Bak demiştim ben çok şükür gözünüz aydınKizlar biz bugun devlet hastanesinde işitme testi yaptik cok şükür 1 aylikta gecti işitme testini cok şükür ya n3 sıkıntı yapiyordum
Şükocum 1 aylıkta da kalça usg çekiliyor muKızlar sağlık ocağındaki ebemiz sürekli arayıp soruo bizi ya ne tatlı uygulama
Yarın tam bir aylık oluyo yapılacakları hatırlattı aşı kalça usg vs.
Oh masallah Alper Leo'ya13. Gün Durum raporu..
3.890 gr doğan Alper beyciğim olmuş 4.170 gr..
Boyu yarın ölçülecek sanırım ama burda bi kriter olmadığından eh meh yapıolar. Sanırım 52-53 cm falan..
0-3 ay ve 3-6 ay giymeye başladık.
2 numara beze geçesim var..
İlk oğlumun 1 aylık kilosunda kendileri..
Ayrıca kimse beni ve sıcacık mis kokulu kahvelerimi özlememiş.
Sevgiler stop
En tabandan itibaren hesaplıyoruz ilk ay canım bizimkini öyle hesaplamislardi aylık kontrolde, :) sağlık ocağındaki ebeler de emzirme konusunda yardımcı oluyorlar sağolsunlar, aklında olsun sıkışirsanBenim göğüs ucum yoktu hemşireler ona odaklandı sanırım diğer kısmı göstermediler, evde videolar izledim sürekli ama sanırım beceremiyoruz biz, dudakları dışa doğru durmuyor kızımın meselainşallah büyüyüp kuvvetlendikçe daha güzel emer
Amiiin ağzınızdan bal damlıyor. Evet doğum kilosundan sonra 300 gram, o baz alınarak hesaplanmıyor mu? Düştüğü kiloyu mu düşüneceğiz yoksa?
Canım bana buradaki arkadaşlar tahinin üzerindeki yağı söylemişti gerçekten de faydasını gördüm bı dene istersen, sabah akşam sürekli her dk sur, emzirmden önce göğsünü iyice temizle sonra yine sur. İnşallah iyileşir yaraların Allah yardımcın olsun canımKızlar, gece süt sağarken bi baktım pompa, süt tamamen kan içinde. Meme ucu yaralarım almış başını gitmiş, artık kendisini çatlak olarak adlandıramıyorum. Lansinohun kremi, göğüs kalkanı, kantaron yağı fayda etmedi. Şu gümüş kalkanlardan kullanıp sonuç alan var mı??? Türk malı olanı 200 lira. İşe yaramaycaksa boşa almak istemiyorum. Bebek doğru emmezse oluyor diyorlar da ben bebeğe müdahale edemiyorum ki. Ağzını tam açmıyor ve ucunu tutuyor
Alper balasından vakit kalmaz diye şeeetmiyoruzz..13. Gün Durum raporu..
3.890 gr doğan Alper beyciğim olmuş 4.170 gr..
Boyu yarın ölçülecek sanırım ama burda bi kriter olmadığından eh meh yapıolar. Sanırım 52-53 cm falan..
0-3 ay ve 3-6 ay giymeye başladık.
2 numara beze geçesim var..
İlk oğlumun 1 aylık kilosunda kendileri..
Ayrıca kimse beni ve sıcacık mis kokulu kahvelerimi özlememiş.
Sevgiler stop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?