- 14 Mart 2019
- 542
- 1.003
- 63
Tamam canım çok sağ ol bu akşam ben de başlarım içmeyeDeğişebilir canım. Tatlarını da sevdim şekersiz. Ben sabah rezene akşam kimyon çayı gibi bir düzen kurdum kendime. Tersi de olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım çok sağ ol bu akşam ben de başlarım içmeyeDeğişebilir canım. Tatlarını da sevdim şekersiz. Ben sabah rezene akşam kimyon çayı gibi bir düzen kurdum kendime. Tersi de olabilir.
Kanguru almayı bende düşünüyorum da yenidoğan aparatı ile çok sıcak olur gibime geldi terliyor mu bebişBenimkini 1-2dk patpat çıktı çıktı çıkmadı yapcak bişey yok ama kusuyo diye 10dk dik tutuyorum
Biri kanguru sormuştu solomonbaby tenidoğan aparatlı kullanıyorum
Ay canım benim çok geçmiş olsun ağzına dokundur çek hemen verme hırslanıp daha büyük açsın ağzını bide tahinin üstündeki yağı dene hemen oda çok iyi geliyor ve her emzirmeden sonrada yıka muhakkak memelerini aklıma başka birşey gelmedi biran önce iyileş inşallahKızlar, gece süt sağarken bi baktım pompa, süt tamamen kan içinde. Meme ucu yaralarım almış başını gitmiş, artık kendisini çatlak olarak adlandıramıyorum. Lansinohun kremi, göğüs kalkanı, kantaron yağı fayda etmedi. Şu gümüş kalkanlardan kullanıp sonuç alan var mı??? Türk malı olanı 200 lira. İşe yaramaycaksa boşa almak istemiyorum. Bebek doğru emmezse oluyor diyorlar da ben bebeğe müdahale edemiyorum ki. Ağzını tam açmıyor ve ucunu tutuyor
yıkanıyo canımKızlar 1 ay aşısında bebeği yıkıyabiliyorduk dimi? Bugün asm ye götüreceğim ikizleri bakalım ne kadar büyünüşler.
bizimki 6. günü düşmüştüGöbekleriniz ne zaman düştü hanımlar, bizim 10. Gün bugün daha düşmedi yıkayamadık da çocuğumu annem de gidiyor bugün
Direk yatırıyorum bende hiç vicdan yapma. Sabah pırt pırt kendi çıkartıyor.Ne kadar uğraşıyosunuz gaz için gece siz?
Ona göre vicdan yapcam
Aynı aynı. Elleri yiyerek uyanıyor hele bi geç kal ağlamaktan morarıyor öksürüyor falan. Hemen memeye alıp tek elle bide mama yapıyorumValla benimki sabirsizligin kitabını yazmış. Uyanır uyanmaz meme ağzında olacak.biraz geç ver memeyi kararıyor bagirmaktan. Merak ettim böyle olan var mı diye
Canım 7. gün düştü ama ben düşmeden bir kere yıkadım doktorumuz yıkayabilirsin demişti.Göbekleriniz ne zaman düştü hanımlar, bizim 10. Gün bugün daha düşmedi yıkayamadık da çocuğumu annem de gidiyor bugün
Bazen benimde ucunu tutuyor ben parmağımla alt ve üst dudağını açtırıyorum canım emerkenKızlar, gece süt sağarken bi baktım pompa, süt tamamen kan içinde. Meme ucu yaralarım almış başını gitmiş, artık kendisini çatlak olarak adlandıramıyorum. Lansinohun kremi, göğüs kalkanı, kantaron yağı fayda etmedi. Şu gümüş kalkanlardan kullanıp sonuç alan var mı??? Türk malı olanı 200 lira. İşe yaramaycaksa boşa almak istemiyorum. Bebek doğru emmezse oluyor diyorlar da ben bebeğe müdahale edemiyorum ki. Ağzını tam açmıyor ve ucunu tutuyor
Biz varız:)) elini bırak geçen gün cibinliğini emiyordu:))))
Sağolasın canım acayip bi ağrıymış Allah düşmanımın başına vermesin...Ay canım benim çok geçmiş olsun ağzına dokundur çek hemen verme hırslanıp daha büyük açsın ağzını bide tahinin üstündeki yağı dene hemen oda çok iyi geliyor ve her emzirmeden sonrada yıka muhakkak memelerini aklıma başka birşey gelmedi biran önce iyileş inşallah
Valla benim kız açtırmıyor ya bırakıyor ben uğraşırkenBazen benimde ucunu tutuyor ben parmağımla alt ve üst dudağını açtırıyorum canım emerken
Canım ilk Oğlumda yara olmuştu çok Aventin göğüs kalkanı ile emzirdim bir süre ve ayva çekirdeğini suya koyup beklettim. Sabaha jel kıvamına geliyordu. Onu her emzirmeden sonra sürdüm o şekilde iyileşti. Dene istersen.Kızlar, gece süt sağarken bi baktım pompa, süt tamamen kan içinde. Meme ucu yaralarım almış başını gitmiş, artık kendisini çatlak olarak adlandıramıyorum. Lansinohun kremi, göğüs kalkanı, kantaron yağı fayda etmedi. Şu gümüş kalkanlardan kullanıp sonuç alan var mı??? Türk malı olanı 200 lira. İşe yaramaycaksa boşa almak istemiyorum. Bebek doğru emmezse oluyor diyorlar da ben bebeğe müdahale edemiyorum ki. Ağzını tam açmıyor ve ucunu tutuyor
Göbekleriniz ne zaman düştü hanımlar, bizim 10. Gün bugün daha düşmedi yıkayamadık da çocuğumu annem de gidiyor bugün
Benim kv bugün bebeği yıkarken en son bebeğe gusül aldırdı ben şok böyle bişey var mı merak ettim ben ilk kez duydum
Bizde de yapılır canım fndymn , @Meylen in dediği gibi, ilk banyosunda ve yarı kırk banyosunda yapılır. Ağzına, burnuna girmiyo, stres yapma bebeğimBizdede yapılır canım süzgeçten su çekirilir 40 delikten fazla olduğu için ağzına burnuna sürülür 3er defa kırklamak denir ona sonra kafadan ve bacaklardan asılır birde geyrek derler bizde yüz üstü yatırılır ellerini ayaklarını çapraz yaparlar beli rahatlar
Zararı yok sinir yapma su girmiyo çünkü
arada bir bende çok uykusuz olunca geriliyorum sonra çok üzülüyorumGünaydınlar size hatunlar ve bebeleri
Burda sabah 4e geliyor.oglani besledim geri uyutmaya çalışıyorum. Çok mirin kirin ediyor kendini kasıyor sesler çıkarıyor tam uyanmadan 1 saat önce başlıyor bu durum ve buna sinirleniyorum ne tam uyanıyor ne tam uyuyor ama ben uyanıyorum bu duruma,suan uyumak üzere ayni seyi yapiyor ona kızıyorum diye kendime kızıyorum sonra içim acıyor acaba uykusuzken geceleri bebeğine bir tek ben mi sinirleniyorum
Biz de öleyiZ. Direk meme aranarak uyanıyo zaten düdük götlü.Valla benimki sabirsizligin kitabını yazmış. Uyanır uyanmaz meme ağzında olacak.biraz geç ver memeyi kararıyor bagirmaktan. Merak ettim böyle olan var mı diye
Bizim 4. Gün düştü 6 dan itibaren yıkamaya başladıkGöbekleriniz ne zaman düştü hanımlar, bizim 10. Gün bugün daha düşmedi yıkayamadık da çocuğumu annem de gidiyor bugün
Kac gun oldu dogum yapalı canimKızlar, gece süt sağarken bi baktım pompa, süt tamamen kan içinde. Meme ucu yaralarım almış başını gitmiş, artık kendisini çatlak olarak adlandıramıyorum. Lansinohun kremi, göğüs kalkanı, kantaron yağı fayda etmedi. Şu gümüş kalkanlardan kullanıp sonuç alan var mı??? Türk malı olanı 200 lira. İşe yaramaycaksa boşa almak istemiyorum. Bebek doğru emmezse oluyor diyorlar da ben bebeğe müdahale edemiyorum ki. Ağzını tam açmıyor ve ucunu tutuyor
Kullanan arkadaşlarım çok faydasını gördüklerini söylüyorlar canım yara hemen iyileşmeye başlıyormuş ve sonrasında da zor yara oluyormuş öyle dediler ama onlar yerli olanı değil diğerini aldılar yerli olan nasıldır bilemiyorumKızlar, gece süt sağarken bi baktım pompa, süt tamamen kan içinde. Meme ucu yaralarım almış başını gitmiş, artık kendisini çatlak olarak adlandıramıyorum. Lansinohun kremi, göğüs kalkanı, kantaron yağı fayda etmedi. Şu gümüş kalkanlardan kullanıp sonuç alan var mı??? Türk malı olanı 200 lira. İşe yaramaycaksa boşa almak istemiyorum. Bebek doğru emmezse oluyor diyorlar da ben bebeğe müdahale edemiyorum ki. Ağzını tam açmıyor ve ucunu tutuyor
Daha fazla da sürebiliyomuş hatta 6 haftaya kadar8.gun göbek bağının ucu tutuyordu.9.dayanamadim yıkadım.10.gün gece düştü göbeği.Çok şükür hemen kurudu akıntı falan olmadı.Sizinde sıkıntısız düşer inşallah.3-15 gün arasında düşmesi gerekiyor zaten.
zilyet geçmiş olsun canımKullanan arkadaşlarım çok faydasını gördüklerini söylüyorlar canım yara hemen iyileşmeye başlıyormuş ve sonrasında da zor yara oluyormuş öyle dediler ama onlar yerli olanı değil diğerini aldılar yerli olan nasıldır bilemiyorum
benim gümüşe alerjim olduğu için ben kullanamadım onun yerine E EndoplazmikSeyyahikulum un da dediği ayva çekirdeği ile jeli yaptık biz avent kalkan ile birlikte kullandım inanılmaz rahatlattı Eğer ayva bulabilirsen bi dene derim
Anneme de bir komşu söylemiş ve vermiş çekirdek pek umutlu değildim ama sizde de işe yaradıysa deneyeyim.Canım ilk Oğlumda yara olmuştu çok Aventin göğüs kalkanı ile emzirdim bir süre ve ayva çekirdeğini suya koyup beklettim. Sabaha jel kıvamına geliyordu. Onu her emzirmeden sonra sürdüm o şekilde iyileşti. Dene istersen.
20 gün oldu ilk günden beri yaraKac gun oldu dogum yapalı canim
Çok teşekkür ederim yeter ki şifa olsun da ikisini de deneyeyim madem.Kullanan arkadaşlarım çok faydasını gördüklerini söylüyorlar canım yara hemen iyileşmeye başlıyormuş ve sonrasında da zor yara oluyormuş öyle dediler ama onlar yerli olanı değil diğerini aldılar yerli olan nasıldır bilemiyorum
benim gümüşe alerjim olduğu için ben kullanamadım onun yerine E EndoplazmikSeyyahikulum un da dediği ayva çekirdeği ile jeli yaptık biz avent kalkan ile birlikte kullandım inanılmaz rahatlattı Eğer ayva bulabilirsen bi dene derim
Onu da denedim bugün ama bana etki etmedi gibi. Belki çatlaklarda etkilidir de bizimki bildiğin kanlı yarazilyet geçmiş olsun canım
Ben gümüş kapak kullandım silverette
Onun dışında bişeye ihtiyacım olmadı faydası olduğunu düşünüyorum
Üstelik yopun bakım sürecimiz oldu deli gibi makineyle sağdım ben sürekli uyarmak için parçalanır diyodum ama olmadı şükür
O tahin yağını çok duydum ayva biraz zor sanki ama yağı dene