ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.702
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben zübeyde hanım mahallesinde oturuyorum
[/QUOTE
Ben de cumhuriyet mahallesnde
Anneme de bir komşu söylemiş ve vermiş çekirdek pek umutlu değildim ama sizde de işe yaradıysa deneyeyim.
20 gün oldu ilk günden beri yara
Çok teşekkür ederim yeter ki şifa olsun da ikisini de deneyeyim madem.
Onu da denedim bugün ama bana etki etmedi gibi. Belki çatlaklarda etkilidir de bizimki bildiğin kanlı yara
Şuan o kalkanlardan ve kremden kullanıyorum ama ona rağmen 20 gündür çekiyorum acısını maalesef. Bugün gümüş kapak alacağım bakalım çok övmüşler inşallah o çare olur.Canım wee nin basit göğüs kalkanı ve lanolin diye bi kremle 3 günde geçti göğüs yaralarım.Sütüm inince ve bebis kahverengi kısmın çoğunu ağzına alinca tamamen iyilesti.Gogus uclarini ilik su ile yika sik sik kiyafetle temas ettirme.Kalkanlari cikarma Insallah hemen iyileşir seninde.
Benim ilk kızımın 9. gün düşmüştü kuzum. Düşer bugün yarın BiiznillahGöbekleriniz ne zaman düştü hanımlar, bizim 10. Gün bugün daha düşmedi yıkayamadık da çocuğumu annem de gidiyor bugün
Buarada sütünüz nasıl arttı aceba petibör ve havuçsuyu içen siz miydinizCanım wee nin basit göğüs kalkanı ve lanolin diye bi kremle 3 günde geçti göğüs yaralarım.Sütüm inince ve bebis kahverengi kısmın çoğunu ağzına alinca tamamen iyilesti.Gogus uclarini ilik su ile yika sik sik kiyafetle temas ettirme.Kalkanlari cikarma Insallah hemen iyileşir seninde.
Canım hastanede öğretmediler mi nasıl vereceğini ağzına. Ben sordum gösterdiler, kahverengi kısmından çekerek bebeğin ağzına vereceksin, bebek emmeye başladığında bırakacaksın kahverengi çevresinide almış olarak emecek. Benim böylelikle çok kısa sürede iyileşti. Ebeye lansinoh kullanıyorum dedim, bu şekilde emzirmelisin aksi takdirde onu kullansan dahi iyileşmez ama böyle doğru emzirme şekli ile kısa sürede iyileşecek dedi, öylede oldu. Tavsiye ederim sütte bebeğe daha güzel gidiyorKızlar, gece süt sağarken bi baktım pompa, süt tamamen kan içinde. Meme ucu yaralarım almış başını gitmiş, artık kendisini çatlak olarak adlandıramıyorum. Lansinohun kremi, göğüs kalkanı, kantaron yağı fayda etmedi. Şu gümüş kalkanlardan kullanıp sonuç alan var mı??? Türk malı olanı 200 lira. İşe yaramaycaksa boşa almak istemiyorum. Bebek doğru emmezse oluyor diyorlar da ben bebeğe müdahale edemiyorum ki. Ağzını tam açmıyor ve ucunu tutuyor
Bizim de 10 günde düştü ama o on gün boyu her gün yıkadık, ilk kızimda da 10 gün sürmüştü tam, göbek kurusun diye hiç bişey kullanmadık, çok gerilir sıkıntı verirse anne sütü damlattik yumuşadı düştü balmGöbekleriniz ne zaman düştü hanımlar, bizim 10. Gün bugün daha düşmedi yıkayamadık da çocuğumu annem de gidiyor bugün
Buarada sütünüz nasıl arttı aceba petibör ve havuçsuyu içen siz miydiniz
Doğum kilosuna ulaştıktan sonra mı 300 gram aldınız öyle ise sıkıntı yoktur balım, bir de yetersizlik ne demek ?? Parçalamışsin kendini baksana kanıyor artık iyice. Demişsin, Allah bu yüzden annelere emanet ediyor o minik canları, kim yapar yoksa bunu?Bebişi bir aydan daha büyük olan anneler, ilk bir ayda kaç gram alması gerekiyormuş bebişlerin? İnternetten baktığımda 600 gram ile 1 kilo arasında diyor. Bizim 3. Haftamız 300 gram anca alabildik daha başta kilo kaybı çok olmasaydı günlük alımımız iyi aslında ama. Başta 380 gram kaybettiğimiz için anca toparlıyoruz. Bir de biberon verme alışmasın diyorlar, sağıp vermesem iyice aç kalacak. Bu yetersizlik hissi beni mahvedecek
Gümüş kapaklardan çok memnunum. Hiç yara olmadiKızlar, gece süt sağarken bi baktım pompa, süt tamamen kan içinde. Meme ucu yaralarım almış başını gitmiş, artık kendisini çatlak olarak adlandıramıyorum. Lansinohun kremi, göğüs kalkanı, kantaron yağı fayda etmedi. Şu gümüş kalkanlardan kullanıp sonuç alan var mı??? Türk malı olanı 200 lira. İşe yaramaycaksa boşa almak istemiyorum. Bebek doğru emmezse oluyor diyorlar da ben bebeğe müdahale edemiyorum ki. Ağzını tam açmıyor ve ucunu tutuyor
Hadi bakalım.... Kolay gelsin, kuvvet versin sana Allah canım. Nasıl anladı?Kızlar doktordan çıktık kolik dedi relactaz damla başladı
Kızlar doktordan çıktık kolik dedi relactaz damla başladı
Benim göğüs ucum yoktu hemşireler ona odaklandı sanırım diğer kısmı göstermediler, evde videolar izledim sürekli ama sanırım beceremiyoruz biz, dudakları dışa doğru durmuyor kızımın mesela inşallah büyüyüp kuvvetlendikçe daha güzel emerCanım hastanede öğretmediler mi nasıl vereceğini ağzına. Ben sordum gösterdiler, kahverengi kısmından çekerek bebeğin ağzına vereceksin, bebek emmeye başladığında bırakacaksın kahverengi çevresinide almış olarak emecek. Benim böylelikle çok kısa sürede iyileşti. Ebeye lansinoh kullanıyorum dedim, bu şekilde emzirmelisin aksi takdirde onu kullansan dahi iyileşmez ama böyle doğru emzirme şekli ile kısa sürede iyileşecek dedi, öylede oldu. Tavsiye ederim sütte bebeğe daha güzel gidiyor
Amiiin ağzınızdan bal damlıyor. Evet doğum kilosundan sonra 300 gram, o baz alınarak hesaplanmıyor mu? Düştüğü kiloyu mu düşüneceğiz yoksa?Doğum kilosuna ulaştıktan sonra mı 300 gram aldınız öyle ise sıkıntı yoktur balım, bir de yetersizlik ne demek ?? Parçalamışsin kendini baksana kanıyor artık iyice. Demişsin, Allah bu yüzden annelere emanet ediyor o minik canları, kim yapar yoksa bunu?
Hele bir düzgün emmeyi öğrensin küçük yaramazin kilo alımı da hızlanır, süt üretimi de, yara denen illet de çeker gider biiznillah, dertlerimiz ortak :) tek derdimiz bu olsun:)
Canim sen emzirirken bir gogsu cok uzun sure veriyor musun. Eger veriyorsan ne kadar dogru emzirsen de ondan da yara olabiliyor. Ben emzirirken iki gogsu de veriyorum tek goguste uzun sure bekletmiyorum.Bebişi bir aydan daha büyük olan anneler, ilk bir ayda kaç gram alması gerekiyormuş bebişlerin? İnternetten baktığımda 600 gram ile 1 kilo arasında diyor. Bizim 3. Haftamız 300 gram anca alabildik daha başta kilo kaybı çok olmasaydı günlük alımımız iyi aslında ama. Başta 380 gram kaybettiğimiz için anca toparlıyoruz. Bir de biberon verme alışmasın diyorlar, sağıp vermesem iyice aç kalacak. Bu yetersizlik hissi beni mahvedecek