2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sürekli ağlayan bi bebek ve ben inanılmaz yorgunum hiçbirşey yapamıyorum elimden bişey gelmiyor çok üzülüyorum çocuğuma yetemediğimi düşünmeye başladım. Öncesinde böyle değildi çok sakin bi bebekti şimdi emzirsem de uzun uzun, sağıp biberonla da versem ağlıyor. Emerken bile bi savaş içindeyiz ve çoğu kez bu yüzden boğazına kaçıyor süt. Kucağıma alıp konuşunca gezdirince susuyor bi süre sonra yine başlıyor. Neden oluyor bu gaz sancısı mı başka bişey mi anlamıyorum. Doktora götürdük Iğdır’a gelmeden herşeyine bakıldı burada doktor sıkıntısı olduğu için. Sular berbat ben hazır suyla yıkıyorum çocuğu ama nefret ettim bu memleketten tamamen mahrumiyet. Çocuğun ateşi çıktı bir aylık çocuğa diş çıkarıyor olabilir dediler. Fena dolmuşum kızlar size patladım kusuru bakmayıverin.

Kesinlikle haklısın, ben korkuma tek kat ama uzun kollu uzun bacaklı şeyler giydiriyorum hep, çok şükür ufak tefek mizmizlanmalarla atlatiyoruz

Allah kolaylık versin balım, oluyor maalesef hamilelik nasıl doğal ise bu ağlamalar da öyle doğal, bazı bebeklerin yapısı bu,. Çok zor bir süreç ama kendini mümkün olduğu kadar yıpratma lütfen, elinden gelenin en iyisini muhakkak yapıyorsun zaten, kalanı da zamanla oturacak, iki evladım var ve ikisinin büyümesi arasında öyle uçurum var ki, kabul ettim mecbur, bu yol bir süre böyle patika dan gidecek sonra düzlüğe çıkacak insaAllah

Kazen Admin Beycigimmm bende kızımın fotolarını eklemek istiyorum ama olmuyor Dosya ekle diyorum açmıyor. Fotoğrafa tikliyorum yine olmuyor. Kızımı görmesin mi teyzeleri ama

Chrome üzerinden yapar mısınız ? Uygulamada fotograf eklemede sorun var...

Kızlar bebeği uykudan ağlayarak acikarak uyanan var mı ya. Benim oğlan doğduğundan beri ellerini deli gibi yiyerek uyanıyor. Biraz geç kalsan memeyi vermek için bu kez sinirden ağzına alamıyor. Erken uyandiriyorum sırf bu yüzden

Kızlar hepsiburdadan anakucağı sipariş verdim titreşimli müzikli oyuncaklı falan yorumlarda durmayan bebekler ağlayan bebekler onda durmuş falan ben bi deneyim benimkinde işe yararsa dizede söylerim :) çünkü napcamı şaşırdım artık kollarım dayanmıyor iş desen yok yapamıyorum

Biz varız:)) elini bırak geçen gün cibinliğini emiyordu:))))

Ay benimki hemen uyuyor arabada

Ah canım keşke sadece dikkat ederek çözülseydi. Biraz genetik , biraz sütle biraz da onların gelişmemiş sindirim sistemleriyle ilgili ve şans işi gibi de. Rezene kimyon çayı kendine. Bebeğe uygun gaz damlası. İyi haber ise eninde sonunda bitecek

Biz de 4'ten beri geçemedik derin uykuya. Hep mini uykular. Az kaldı derine inşallah diyelim.

7den beri kesintisiz katıla katıla ağladı nerdeyse acile gidiyorduk yorgunluktan sızdı. 2 gündürde kakası çimen yeşili, birinin daha kakası yeşildi, geçti mi?
Gazlı bebek durumudur üşütmediyse. Bizim de gazdan dolayı çok sık kaka yapınca sütü sindiremeden yeşil, yeşilimsi veya sarı yeşil karışık yolluyor.

Biz de 4'ten beri geçemedik derin uykuya. Hep mini uykular. Az kaldı derine inşallah diyelim.
Bizimki günler sonra bugün gündüz uyudu ama 7 den beri ayaktayız yok uyumuyor gece uyusa gündüz uyumuyor gündüz uyusa gece uyumuyor bazende her ikisinde uyumuyor nezaman gecicek bugünler uykuya düşkün olmayan ben bile deli gibi uyumak dinlenmek istiyorum şu gece uykusunda hiçbirşeye benzemiyor ya

Ah işte biz. Hiç yıpranmamış bir bebek arabamız var. Yine yıkattırıp koyduk kapıya. Belki torunlara kalır.

Ne desek çok anlamlı olmayacak. Ama şu bi gerçek. Gün gün sayacaksın ve geçecek. Geçiyor. Büyüyorlar ve unutuyorsun. İnşallah..

Dudakları ağzı biraz kuru uyanıyor. Bizimki açlıktan değil de emip hemen kaka yapmak istiyor. Sabırlı sayılır. Acaba erkek bebeler daha mı sabırsız?

Haklısın. Bugün kızım sordu. Anne hiç yorulmuyor musun? Ne diyeyim. Minnoş ise hâlâ bakınıyor. Bu gece 2'yi mi görecek acaba Belki daha geç. Uyusa sabah oluyor da. İşte ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…