Kızlar size günün sorusu daha önce sordular mı bilmiyorum. Emzirirken hiç bir şey yiyip içilmezmiş bana da su bile içirmediler emzirirken sizde de durumlar böyle mi? Böyle birşey var mı?
Gece yıkanmaz mevzusu vardı. Ben de hiç gece yıkamadım. D vitamini verilmesi, yıkanması falan hep sabah erkenden oluyor.
Ama bendeki hep işler erken bitsin durumu.
O kadar yani.
Gel gör ki bebek geceye geç giren bi bebek
Gerçekten annelik ne zormuş. 12. Günümüz. Özellikle hormonlar böyle dengesizken hiç alışık olmadığın bir hayata geçiş yapmak uykusuzluk... Kesinlikle evlat olmasa ucunda çekilecek gibi değil. Herkes geçicek diye teselli veriyor ama içindeyken sanki hiç bitmeyecek hep böyle olacak gibi geliyor. Ağlasın istemiyorum ağlayınca panik oluyorum. Ilk 3 gün dışında kimseden yardım istemedim kendim baş edicem diye. Geceleri sağolsun eşim çok destek. İşe gitsin istemiyorum. Sürekli ağlamaklı bir hallerdeyim. Kalabalıkta bile yanlız hissetmek. Ne zor bu süreci bilipte kendini ikna edememek. Sonra üzülüyorum bide Allahın gücüne gidecek sakin ol diye kendi kendime. Sağlıklı olsunlar tek istediğimiz bu ama umarım depresyona girmeden atlatırım bu günleri... Benim gibi hisseden varmı
Bugün defalarca ağladım, göğüs ucum yara emzirirken bıçaklanıyor gibi hissediyorum. Kızım gündüz uykusunu terk etti habire emmek istiyor. Eşim yoğun çalışıyor nöbet usulü o yüzden ayrı odalarda uyuyoruz... Falan filan...
Allah kolaylık versin balım, oluyor maalesef hamilelik nasıl doğal ise bu ağlamalar da öyle doğal, bazı bebeklerin yapısı bu,. Çok zor bir süreç ama kendini mümkün olduğu kadar yıpratma lütfen, elinden gelenin en iyisini muhakkak yapıyorsun zaten, kalanı da zamanla oturacak, iki evladım var ve ikisinin büyümesi arasında öyle uçurum var ki, kabul ettim mecbur, bu yol bir süre böyle patika dan gidecek sonra düzlüğe çıkacak insaAllah
2 de kalktık oğlumla emzirme alt değişimi hıçkırık bitmesini bekleme derken yeni uyutup da mutfağa sızabildim Emsin doysun da uykusuzluğa da alışırız ben gebelikte de cok uyuyamıyordum zaten
Kızlar selam 45. Gündeyiz ve normalde 3 3.5 saatte bir uyanan oğluş bu gece annesine torpil yaptı. 5.5 saatte uyandı. Bu normal midir? Çünkü şimdiye kadar hiç 3.5 saati geçirmedi için alarm fln kurmadım. Sizde de öyle olan varmı
Buarada sağ göğsüm taş gibi sertleşmiş tabi o kadar emzşrmeyince şimdi emdi de rahatladım.
Kızlar selam 45. Gündeyiz ve normalde 3 3.5 saatte bir uyanan oğluş bu gece annesine torpil yaptı. 5.5 saatte uyandı. Bu normal midir? Çünkü şimdiye kadar hiç 3.5 saati geçirmedi için alarm fln kurmadım. Sizde de öyle olan varmı
Buarada sağ göğsüm taş gibi sertleşmiş tabi o kadar emzşrmeyince şimdi emdi de rahatladım.
Galiba 1 yaşından sonra gece beslemek için uyandırmayın diyorlar benimki sadece 1 gün 4 saat uyudu onun harici 4e kadar 2-2,5 saat 4ten sonra saat başı uyanıyor
bizde 44. gündeyiz ama hiç 4 saati bulmadık biz en fazla 3.5 saat
bende saat kurmuyorum
doktorum 3 saatte bir emzir demesine rağmen valla geceleri ne zaman kalkarsa o zaman emziriyorum 5.5 saat iyiymiş güzel dinlenmişsindir canım darısı başımıza
Galiba 1 yaşından sonra gece beslemek için uyandırmayın diyorlar benimki sadece 1 gün 4 saat uyudu onun harici 4e kadar 2-2,5 saat 4ten sonra saat başı uyanıyor
bizde 44. gündeyiz ama hiç 4 saati bulmadık biz en fazla 3.5 saat
bende saat kurmuyorum
doktorum 3 saatte bir emzir demesine rağmen valla geceleri ne zaman kalkarsa o zaman emziriyorum 5.5 saat iyiymiş güzel dinlenmişsindir canım darısı başımıza
Valla bayadır böyle uyumamışım canım iyi geldi. Bende şaşırdım şuan uykumu almış vaziyetteyim bünye alışkın değil çünkü
Gündüz de uyuyamıyorum bile oynuyorum o uyuyunca darısı size inş.
Bizimkinin çok şükür gelişimi de iyi 1 hafta önce 5.400 gr ve 56.5 cm olmuştu. Anne sütü alıyor sadece
Kendime nazar etmezsem böyle uyumasın izin vereceğim.
Ben başından beri molfix gidiyorum. Kesinlikle dışa hiç kaçmıyor. Artık 60 tane fln kaldı 2 numara aylık almıştım o kötü oldu bitince 3 e geçeceğim hemen