2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gece yıkanmaz mevzusu vardı. Ben de hiç gece yıkamadım. D vitamini verilmesi, yıkanması falan hep sabah erkenden oluyor.
Ama bendeki hep işler erken bitsin durumu.
O kadar yani.
Gel gör ki bebek geceye geç giren bi bebek

Bugün defalarca ağladım, göğüs ucum yara emzirirken bıçaklanıyor gibi hissediyorum. Kızım gündüz uykusunu terk etti habire emmek istiyor. Eşim yoğun çalışıyor nöbet usulü o yüzden ayrı odalarda uyuyoruz... Falan filan...

İnşallah canım annelik bu yüzden çok kutsalmış

2 de kalktık oğlumla emzirme alt değişimi hıçkırık bitmesini bekleme derken yeni uyutup da mutfağa sızabildim Emsin doysun da uykusuzluğa da alışırız ben gebelikte de cok uyuyamıyordum zaten

Kızlar selam 45. Gündeyiz ve normalde 3 3.5 saatte bir uyanan oğluş bu gece annesine torpil yaptı. 5.5 saatte uyandı. Bu normal midir? Çünkü şimdiye kadar hiç 3.5 saati geçirmedi için alarm fln kurmadım. Sizde de öyle olan varmı
Buarada sağ göğsüm taş gibi sertleşmiş tabi o kadar emzşrmeyince şimdi emdi de rahatladım.

Galiba 1 yaşından sonra gece beslemek için uyandırmayın diyorlar benimki sadece 1 gün 4 saat uyudu onun harici 4e kadar 2-2,5 saat 4ten sonra saat başı uyanıyor

bizde 44. gündeyiz ama hiç 4 saati bulmadık biz en fazla 3.5 saat
bende saat kurmuyorum
doktorum 3 saatte bir emzir demesine rağmen valla geceleri ne zaman kalkarsa o zaman emziriyorum 5.5 saat iyiymiş güzel dinlenmişsindir canım darısı başımıza

Valla bayadır böyle uyumamışım canım iyi geldi. Bende şaşırdım şuan uykumu almış vaziyetteyim bünye alışkın değil çünkü
Gündüz de uyuyamıyorum bile oynuyorum o uyuyunca darısı size inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…