• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar size günün sorusu daha önce sordular mı bilmiyorum. Emzirirken hiç bir şey yiyip içilmezmiş bana da su bile içirmediler emzirirken sizde de durumlar böyle mi? Böyle birşey var mı?
Bu muhabbeti bana ilk oğlumda yapmışlardı hiç yiyip içmedim btil olduğunu düşünüyorum ziraa bu oğlumda yiyip içiyorum bişey olmuyor Allah korusun tabii çay bile içiyorum ama tabi çok riskli biraz daha büyüyünce elini sallayıp dokturebilir

Al bendende o kadar zilli beni emzik etmiş ağzına avent ultra air aldım ilk ağzına alıyo bi süre sonra itiyo bide ucuz yuvarlak uçlu wee aldım onada aynısını yaptı ne alsam tutar ki bu saatten sonrada tutarmı paraya kıyıp bide avent sothie mi alsam
Çok fenalar yaa büyük oğlum memeye uykuda damlıyordu ağzından meme çıktığı gibi emziği tıklıyorsunuz öyle uyuyordu bı saat yoksa hep memedeydi bu minnakimda süt gelmeyince ağzını burnunu eksiyiyor önce atıyor tekrar verince tutuyor biraz biraz

Al bendende o kadar zilli beni emzik etmiş ağzına avent ultra air aldım ilk ağzına alıyo bi süre sonra itiyo bide ucuz yuvarlak uçlu wee aldım onada aynısını yaptı ne alsam tutar ki bu saatten sonrada tutarmı paraya kıyıp bide avent sothie mi alsam
Aynı seyleri bende dusunuyorum bende mamajoo aldım canı isterse alıyor ama hemen atıyor ultra air iyi diyorlardı onu da mı tutmadı bu emzik işi tesadüf işi sanırım emmeden baska seyle sakinlesmiyor cocugum

Çok fenalar yaa büyük oğlum memeye uykuda damlıyordu ağzından meme çıktığı gibi emziği tıklıyorsunuz öyle uyuyordu bı saat yoksa hep memedeydi bu minnakimda süt gelmeyince ağzını burnunu eksiyiyor önce atıyor tekrar verince tutuyor biraz biraz
Ayyy bi emzik meselesi bu kadar zor olmamalıydı
Burdan emzik üreticilerine sesleniyorum bu uyanık billoşların çakmayacağı ana memesi kıvamında şlaps şlaps bi emzik üretin lütfenn

Aynı seyleri bende dusunuyorum bende mamajoo aldım canı isterse alıyor ama hemen atıyor ultra air iyi diyorlardı onu da mı tutmadı bu emzik işi tesadüf işi sanırım emmeden baska seyle sakinlesmiyor cocugum
Hikaye ultra air filan ya memede ya sinemde
herkes bırakıp gidende pis kıyafetlerin içinde açlıktan sefaletten telef olmayız inşallah

Anneler help me!
Lohusalıgi tek başına geçiren yalnız bir anneyim, o yüzden çok giremiyorum foruma malesef. Aşırı gazım var ve bebeğime geçiyor, yavrum kendini yirtiyo gazdan:KK43: bende niye gaz var anlamadım gitti, bu sıcakta ayağımda kalın çorap+terlik dolaşıyorum, aşırı terlemem var sürekli üst baş degisiyorum, yediklerime de dikkat ediyorum ama bu gaz neden oluyo ki?

Bu arada bebişim kilo almis, sarılığı da dusuyor, göğüs yaralarım da daha iyice. Tahin yağı diyenlerden Allah razı olsun...gaz için önerilere açığım öpüldünüz

Son düzenleme:
Anneler help me!
Lohusalıgi tek başına geçiren yalnız bir anneyim, o yüzden çok giremiyorum foruma malesef. Aşırı gazım var ve bebeğime geçiyor, yavrum kendini yirtiyo gazdan:KK43: bende niye gaz var anlamadım gitti, bu sıcakta ayağımda kalın çorap+terlik dolaşıyorum, aşırı terlemem var sürekli üst baş degisiyorum, yediklerime de dikkat ediyorum ama bu gaz neden oluyo ki?

Bu arada bebişim kilo almis, sarılığı da dusuyor, göğüs yaralarım da daha iyice. Tahin yağı diyenlerden Allah razı olsun...gaz için önerilere açığım öpüldünüz
Canım kimyon çayı iç ben içiyorum bende gaz sorunu yok ama bebekte arada oluyor

Kızlar 2 numara beze ne zaman geçtiniz? Sleepy kullanıyoruz
Biz 2 gündür sleepy 2 numara kullanıyoruz, ben çok memnunum.
Böyle garip bi göbek kaldı bende ya
Önceden alt kısımda vardı zaten göbek ama şimdi mide tarafıda dolu
Bu zamanla mı incek şimdi

Kızda fırtt diye gitmişti

Ay aklıma ne geldi yaa reflüden ne çektim benn öyle doğurunca gitti hemen çok şükür
Aynısı bende de var göbek değil ama mide ve sert. Nasıl gidecek hiç bilmiyorum.

Anneler help me!

Canım kolay gelsin tek başına zor tüm önlemleri almışsın bide kimyon çayı mı denesen acaba yediklerine filan biraz biraz kimyon ekleyebilirsin

Allah bebeği uyumayan, uyusa da 10 20 dk uyuyan tüm kardeşlerime sabir versin. Kuzular ne çekmişsiniz bee 😒 Bizim kız sabah 9 dan beri kuş uykusuna yatıyor. Kimsede durmuyor. Sürekli memede. Kucağımda bile durmuyor. Sürekli de peynir gibi kusuyor ve kaka yapıyor. Anlamiyorum noldu bu çocuğa ama gözlerimin altı mosmor😓 Dalamadı derin uykuya bebegim yaa 😓😓

Anneler help me!

Bebişin karnına masaj yap,bacaklarını hareket ettir.Kimyon-rezene çayı iç kendin.Bio gaia damla tavsiye ederim.

Allah bebeği uyumayan, uyusa da 10 20 dk uyuyan tüm kardeşlerime sabir versin. Kuzular ne çekmişsiniz bee 😒 Bizim kız sabah 9 dan beri kuş uykusuna yatıyor. Kimsede durmuyor. Sürekli memede. Kucağımda bile durmuyor. Sürekli de peynir gibi kusuyor ve kaka yapıyor. Anlamiyorum noldu bu çocuğa ama gözlerimin altı mosmor😓 Dalamadı derin uykuya bebegim yaa 😓😓

Amin canım.Benim oğlum da gazdan dalamiyor uykuya sürekli ikinip sıkınıp inliyor 😢

Kuzum biz hep öyleyiz bir haftadır falan :( uykusu o kadar hafif ki sadece memede uyuyor koyarken aglıyor. Surekli huy değiştirecekler sanırım. Sizinki de geçicidir insallah.

Aramıza hoşgeldin 🤕 Bence bu bebeler bi yolunu bulup üşütüyor ayakları bacaklsrı daha sıcak tutmak lazım ben iki gündür kiraz çekirdeği koyuyorum

Hayır canım dün gece ve sabah kusmadı sevindim ama bugün ikindi vakti tekrar kustu ayaklarına göğsüne kiraz çekirdeği koyuyorum inş normale döner
Acaba fazlasini mi kusuyo bizim bebekler. Benim.aksam uzeri kustu cok.uzuldum ama carsiya cikmistim eve geldim cok.emdi belki.ondan dedim ama bilmiyorum ya

Bu muhabbeti bana ilk oğlumda yapmışlardı hiç yiyip içmedim btil olduğunu düşünüyorum ziraa bu oğlumda yiyip içiyorum bişey olmuyor Allah korusun tabii çay bile içiyorum ama tabi çok riskli biraz daha büyüyünce elini sallayıp dokturebilir

Çok şükür bilen biri çıktı 😊

Bsnj
Anneler help me!

Canim bizim coxuk doktoru yemeklerine.kimyon koy dedi. Ben yemek.tabagima biraz serpip oyle yiyorum. Onun haricinde taneli kimyon cayi yapiyorum her gun.

Back