Allah bebeği uyumayan, uyusa da 10 20 dk uyuyan tüm kardeşlerime sabir versin. Kuzular ne çekmişsiniz bee Bizim kız sabah 9 dan beri kuş uykusuna yatıyor. Kimsede durmuyor. Sürekli memede. Kucağımda bile durmuyor. Sürekli de peynir gibi kusuyor ve kaka yapıyor. Anlamiyorum noldu bu çocuğa ama gözlerimin altı mosmor Dalamadı derin uykuya bebegim yaa
Acaba fazlasini mi kusuyo bizim bebekler. Benim.aksam uzeri kustu cok.uzuldum ama carsiya cikmistim eve geldim cok.emdi belki.ondan dedim ama bilmiyorum ya
eşime bez al demiştim gitmiş 2 numara almış
denicem onu bakalım büyük olmazsa devam etcem yoksa yarın 1 aldırcam
geçen hafta 4720ydi kilomuz
bilmiyom 2 nasıl olcak denemedim daha
dışarı çıktığımızda bebek arabasında durmuyo sürekli ağlıyo kucağa alınca susuyo off ben hiç böyle hayal etmemiştim
gezicektim arabasına koyup
kanguruyu bende düşünmeye başladım
kız kucakta boş arabayı gezdiriyoruz
İlk defa bizde akşam 20 dk falan gaz sancısı çektik. Ama disardaydik ve şort giydirmistim. Kesinlikle emin oldum usuyunce gaz oldu bizimkinde. Hemen pantolon giydirip kucağımda karnını isittim yaptı gazını şükür.
dışarı çıktığımızda bebek arabasında durmuyo sürekli ağlıyo kucağa alınca susuyo off ben hiç böyle hayal etmemiştim
gezicektim arabasına koyup
kanguruyu bende düşünmeye başladım
kız kucakta boş arabayı gezdiriyoruz
Bebek arabasinda korkuyor benim ki . Hiç sevmiyor pusette bile yönü başka tarafa dönük olduğunda beni gormediginde ağlıyor. Ama beni görünce pusette yarim saat falan oyalayabiliyorum. Dışarı çıkarken ne araba ne puset alıyoruz artık direkt kucakta ya da kanguru.
Kızlar çoğumuz sorunları neredeyse aynı
Mevsimsel mi acaba
Üşütüyomuyuz diye düşünmeye başladım ben
Gözü akıyo ve yeşilimsi kaka oluyo arada ve bazen fışkırmalı çoğu zaman fazlasını çıkarır gibi arada ekşimikli kusuyo
Burnundan bile geldi dün
Annem üşümüş diyo
Haklı olabilir çünkü istanbul serinledi bikaç gündür bende giydirmeye başladım
Ve derin uykuya dalamama da ortak sorun sanırım bu ara
eşime bez al demiştim gitmiş 2 numara almış
denicem onu bakalım büyük olmazsa devam etcem yoksa yarın 1 aldırcam
geçen hafta 4720ydi kilomuz
bilmiyom 2 nasıl olcak denemedim daha
Bizim 3960kilomuz 1 numara bitmiş 2 numarayı açtım 2 gün oldu sıkıntı yaşamadık hiç seninki daha kilolu daha rahat sarar belini sıkıntı yaşamazsın bence