2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım valla 40ından sonra bir kere içerim herhalde yaaa valla aynen bende. Burnumda tütüyor

Ahh süpermiş
E daha noolsun evden daha iyimiş tabi

Geçmiş olsun bebişede perş de bizim ilk aşımız ve ilk kontrolümüz

Kızlar bu arada badi ve tulumlar ne alemde küçüldümü yenidoğanlar?
Hastane çıkışı takımları yeni yeni tam oluyor daha da giyilir:)

Ama mesela bugün eşime dondurma aldırdım ona kızdı onlara lohusa iken bırak dondurmayı suyu bile sıcak içerirlermiş. Dün dr tavsiyesi ile yürüyüşe çıktık ona da bi gııck oldu

Kızlar size günün sorusu daha önce sordular mı bilmiyorum. Emzirirken hiç bir şey yiyip içilmezmiş bana da su bile içirmediler emzirirken sizde de durumlar böyle mi? Böyle birşey var mı?
Hamburger menü yedim biraz önce emzirirken çocuğun üstüne de içecek damlatmışım

Ne sakıncası olabilir ki

Herkes kısa sürede mikemmel anne olmuş anlaşılan maşallahbi ben olamamışım

Sen niye oyle dusunuyorsun kendine eziyet etme herkes bir sekilde elinden gelinin en iyisini yapmak icin caba sarfediyor ki sende oyle hepimiz mukemmel anneleriz bence ❤

Çok geçmiş olsun canım öbür doktorda parol kullan deyip göndermişti demi

Son düzenleme:
Herkes kısa sürede mikemmel anne olmuş anlaşılan maşallahbi ben olamamışım
O kadar mükemmel olunca mesajlara bile bakıp yazamıyoruz demek ki..
Canım tabii ki senin gücünü zorlayacak zamanlar bugün de olur yarın da olacak.
Ben çocuklar sınırımı zorlasa kızsam bağırsam bile bunu normal buluyorum.
Onun için en iyi anne sensin merak etme.
Ve şunu da diyorum bebek için neyin var her şey tamam niye huzursuz niye ağlıyorsun vs. Geçiyor, geçecek gerçekten.

Kızlar size günün sorusu daha önce sordular mı bilmiyorum. Emzirirken hiç bir şey yiyip içilmezmiş bana da su bile içirmediler emzirirken sizde de durumlar böyle mi? Böyle birşey var mı?
Ama mesela bugün eşime dondurma aldırdım ona kızdı onlara lohusa iken bırak dondurmayı suyu bile sıcak içerirlermiş. Dün dr tavsiyesi ile yürüyüşe çıktık ona da bi gııck oldu
Ben yiyip içiyorum hatta bazen emzirirken kahvaltı yapabiliyorum. Annem soğuk su içiyorum diye kızmıştı neymiş sütüm üşürmüş

Ahh süpermiş
E daha noolsun evden daha iyimiş tabi

Geçmiş olsun bebişede perş de bizim ilk aşımız ve ilk kontrolümüz

Kızlar bu arada badi ve tulumlar ne alemde küçüldümü yenidoğanlar?

0-3 aylar mümkün değil olmuyor çok az giydik.3-6 ve 6-9 giyiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…