14 yıl boyunca hiç bi kuvvet sigara içmeme engel olamadı
bu zilliye hamile olduğumu öğrendiğim dakikadan itibaren ağzıma sürmedim
yok günde 1 tane iç bişey olmaz diyenleri dinlemedim
kıyamadım miniğime içerde dumanda kalmasın diye
şimdide sütümden geçicek diye kıyamıyorum ama nasıl burnumda tütüyo
bi yakıp içime çeksem diyorum türk kahvesiyle ayy fena oldum
emara girdim bugün sol kalçamda fıtık çıktı fizik tedaviye başlandı
1 saat ben içerdeyken bizimki dışarda durmadı ağladı sesini duydum bende içerde ağlıcak duruma geldim
ben bu kızı bırakıp nasıl işe dönücem allahım ya
Kızlar size günün sorusu daha önce sordular mı bilmiyorum. Emzirirken hiç bir şey yiyip içilmezmiş bana da su bile içirmediler emzirirken sizde de durumlar böyle mi? Böyle birşey var mı?
Kızlar size günün sorusu daha önce sordular mı bilmiyorum. Emzirirken hiç bir şey yiyip içilmezmiş bana da su bile içirmediler emzirirken sizde de durumlar böyle mi? Böyle birşey var mı?
Ama mesela bugün eşime dondurma aldırdım ona kızdı onlara lohusa iken bırak dondurmayı suyu bile sıcak içerirlermiş. Dün dr tavsiyesi ile yürüyüşe çıktık ona da bi gııck oldu
Sen niye oyle dusunuyorsun kendine eziyet etme herkes bir sekilde elinden gelinin en iyisini yapmak icin caba sarfediyor ki sende oyle hepimiz mukemmel anneleriz bence ❤
emara girdim bugün sol kalçamda fıtık çıktı fizik tedaviye başlandı
1 saat ben içerdeyken bizimki dışarda durmadı ağladı sesini duydum bende içerde ağlıcak duruma geldim
ben bu kızı bırakıp nasıl işe dönücem allahım ya
O kadar mükemmel olunca mesajlara bile bakıp yazamıyoruz demek ki..
Canım tabii ki senin gücünü zorlayacak zamanlar bugün de olur yarın da olacak.
Ben çocuklar sınırımı zorlasa kızsam bağırsam bile bunu normal buluyorum.
Onun için en iyi anne sensin merak etme.
Ve şunu da diyorum bebek için neyin var her şey tamam niye huzursuz niye ağlıyorsun vs. Geçiyor, geçecek gerçekten.
aynen canım parol iç yapılcak bişey yok demişti
bu emardan sonra fizik tedaviye karar verdi
inşallah geçsinde
kızımla doğru düzgün ilgilenemiyorum bile ağrıdan
Ama mesela bugün eşime dondurma aldırdım ona kızdı onlara lohusa iken bırak dondurmayı suyu bile sıcak içerirlermiş. Dün dr tavsiyesi ile yürüyüşe çıktık ona da bi gııck oldu