emara girdim bugün sol kalçamda fıtık çıktı fizik tedaviye başlandı
1 saat ben içerdeyken bizimki dışarda durmadı ağladı sesini duydum bende içerde ağlıcak duruma geldim
ben bu kızı bırakıp nasıl işe dönücem allahım ya
Kızlar size günün sorusu daha önce sordular mı bilmiyorum. Emzirirken hiç bir şey yiyip içilmezmiş bana da su bile içirmediler emzirirken sizde de durumlar böyle mi? Böyle birşey var mı?
emara girdim bugün sol kalçamda fıtık çıktı fizik tedaviye başlandı
1 saat ben içerdeyken bizimki dışarda durmadı ağladı sesini duydum bende içerde ağlıcak duruma geldim
ben bu kızı bırakıp nasıl işe dönücem allahım ya
Yaa aynen iki güne bir benim yatağımın çarşafları onun beşiğin yatağı battaniye müslin ne varsa yıkanıyodu
Bitti de kurtuldum
Molfix hiç ne kaka ne çiş kaçırdı bi haftadır çok şükür
Kızlar size günün sorusu daha önce sordular mı bilmiyorum. Emzirirken hiç bir şey yiyip içilmezmiş bana da su bile içirmediler emzirirken sizde de durumlar böyle mi? Böyle birşey var mı?
Meme bagımlısı bir oğlum var Benim ne yapıp edip bu çocuğu emziğe alıştırmam lazım tok olsa bile beni emzik niyetine kullanıyor ve emmeden sakinleşmiyor.
Meme bagımlısı bir oğlum var Benim ne yapıp edip bu çocuğu emziğe alıştırmam lazım tok olsa bile beni emzik niyetine kullanıyor ve emmeden sakinleşmiyor.
Al bendende o kadar zilli beni emzik etmiş ağzına avent ultra air aldım ilk ağzına alıyo bi süre sonra itiyo bide ucuz yuvarlak uçlu wee aldım onada aynısını yaptı ne alsam tutar ki bu saatten sonrada tutarmı paraya kıyıp bide avent sothie mi alsam