2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Allah şifa versin canım.

Böyle garip bi göbek kaldı bende ya
Önceden alt kısımda vardı zaten göbek ama şimdi mide tarafıda dolu
Bu zamanla mı incek şimdi

Kızda fırtt diye gitmişti

Ay aklıma ne geldi yaa reflüden ne çektim benn öyle doğurunca gitti hemen çok şükür

Eklentiler

• 11075310-8F4E-45ED-B41E-E07E6EAB63B9.jpeg
    78,5 KB · Görüntüleme: 57
Canım cok gecmiş olsun ücretsiz izin alamıyormusun?

Dun sleepyden kakası beline cıkmıs bizimkinin de bez siparişi vercem cok kararsızım
Yaa aynen iki güne bir benim yatağımın çarşafları onun beşiğin yatağı battaniye müslin ne varsa yıkanıyodu
Bitti de kurtuldum
Molfix hiç ne kaka ne çiş kaçırdı bi haftadır çok şükür

Kızlar size günün sorusu daha önce sordular mı bilmiyorum. Emzirirken hiç bir şey yiyip içilmezmiş bana da su bile içirmediler emzirirken sizde de durumlar böyle mi? Böyle birşey var mı?

Şu içiyorum.Kahvalti yiyorum.Simdi emziriyorum ve kuruyemis atistiriyorum hatta.ogle yemeği yiyemedim oğlan durmadi

Meme bagımlısı bir oğlum var Benim ne yapıp edip bu çocuğu emziğe alıştırmam lazım tok olsa bile beni emzik niyetine kullanıyor ve emmeden sakinleşmiyor.

Evet canım. Bizim kız 56 cm giyiyor artık.❤
56 ne ediyo bacımm bilimsel konuşma bağaa
Kaç ay

Şöylekiii hm lerin 2-4 ayı enden oluyo boydan daha zamanı var
Mothercare badileri 3 ay giyiyo

Alışveriş yapmam lazım benim kısa kolluların bu kadar çabuk küçükeceğini düşğnememişim

Hehh tam adamına sordun kız ne bileyim 56 cm yazıyor işte bazılarında 56-62 cm yazıyor. Altları az büyük oluyor onlarin

Meme bagımlısı bir oğlum var Benim ne yapıp edip bu çocuğu emziğe alıştırmam lazım tok olsa bile beni emzik niyetine kullanıyor ve emmeden sakinleşmiyor.
Al bendende o kadar zilli beni emzik etmiş ağzına avent ultra air aldım ilk ağzına alıyo bi süre sonra itiyo bide ucuz yuvarlak uçlu wee aldım onada aynısını yaptı ne alsam tutar ki bu saatten sonrada tutarmı paraya kıyıp bide avent sothie mi alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…