Allahım ya ne kadar zorlandım kaç gündür bir yandan bebiş bir yandan bu işler. E saldım o zaman sağolasınYok yavrum sen bosver onlari
Anam kız allah korusunSelam kızlar dun bizde 40 ucurduk kendi capimda okudum ufledim biseyler yaptimruyamda da B bskscl ve Sukella11 yi gordum bi agac alti bi yerde oturuyoduk basagin kiz bi hastalikmi kapmis alerji mi olmus cok mutsuzdu hatirladigim bu kadar
Birde 40 cikti cocuk her saat uyandi aksam 10 gibi yaptirdik birde miss gibi uyur diye dusunurken..,
Oldu canım dün ama hic etkilenmedi. Azıcık ağladı 10 saniye kadar
O bizde de var canim 2 gune 1 temizliyorum burnunu inşallah onlar hic hastalanmasin kuzumAnam kız allah korusunzatii burnundan büyük adam gibi kuru sümük cekiyorum hasta olmasın kuzucuk❤❤
Benim çocuğa nolduysa 40tan sonra oldu. Tamam ıkınma inleme vardı ama bukadar uzun süreli değildi resmen akşam 4-5 gibi başlayıp gece 11-12ye kadar çocuk perişan oluyordu. Şimdi çocuğu basırdım iyice damlayı başladım sonuç alacakmı? Hep aynı saatte huzursuzlaşınca kolik diye ödüm kopuyorAy günlerdir uyumayan bugün uyuyor şükür. Bizimki aksam 8 gibi başlıyor huysuzluğa kolik mi oluyor acaba 12-1 e kadar mızmızlı uyanık duruyor
Kız sen niye kendini ezip duruyorsun valla pıçak sanada gelicek sonundaHerkes kısa sürede mikemmel anne olmuş anlaşılan maşallahbi ben olamamışım
Normalde bebeğin kafasıyla emzirdiğimiz meme aynı taraf oluyor ya tam tersini yapıyoruz sağ göğüs tıkalıysa bebeğin başı solda kalacak şekilde emziriyoruz.Soldaysa sağda olacak başı.Bunun için yardım almak daha kolay oluyor.Denemekten ne çıkar acil şifalar dilerimGeçmiş olsun .ters emzirme nasıl oluyor daha önce hiç duymadım. Sıcak iyi gelirmi ki banada soğuk uyguluyorlar.
Ya bizimkinde ki gaz değil ya benimki resmen huysuzluk gündüz uyumayınca uyku gözünden akıyor uykusuz olunca sürekli mızmız tabii en son 12/1 gibi bayılıyor.bugün gündüz uyudu şükür bakalım yine aynısını yapıcak mı aksam?Benim çocuğa nolduysa 40tan sonra oldu. Tamam ıkınma inleme vardı ama bukadar uzun süreli değildi resmen akşam 4-5 gibi başlayıp gece 11-12ye kadar çocuk perişan oluyordu. Şimdi çocuğu basırdım iyice damlayı başladım sonuç alacakmı? Hep aynı saatte huzursuzlaşınca kolik diye ödüm kopuyor
Bende salladım bikere ama uyumayınca bıraktım.dünde babası almış ayağıma koyayım bide ben tadayım bu duyguyu diyo.koydu tabiki durmadı:) bıraktı dedim taddın mı duyguyuUyusunda kafamda bile sallarım
Pes dedim artık bu bebikler fenaaa
Ahh süpermişOldu canım dün ama hic etkilenmedi. Azıcık ağladı 10 saniye kadarAblam öğretmen benim canım, yeğenler ablam evdeyiz. Dibimizde teyzem var. 1 sokak aşağıda dayımlar, anneannem. Onların dibinde de kuzenler yaz olunca 50 kişi kadar varız anlayacağın ❤❤
Şimdiye kadar hiç dışarı asmadım kıyafetlerini dolaysııyla gece asıyorum salona çamaşırlığaYa burada okuyorum akşam banyo yaptırdık gece güzel uyudu falan. Bana 40 çıkana kadar ikindiden sonra bebek yıkanmaz dediler. Hatta lohusa kadında yıkanmaz hatta ve hatta kıyafetleride ikindiden sonra yıkanmaz asılmaz dediler. Bi bizimkilerde mi kaldı bu adetler anlamadım ki
Canim bebeginin kusmasi durdu muSıcak suda sıktığın havluları koyabilirsin rahatlatıcı oluyor bide çok kaynar olmayan sıcak su torbası
Bizimkiler çok farklı bi tarikata bağlılar galiba anlamadım benŞimdiye kadar hiç dışarı asmadım kıyafetlerini dolaysııyla gece asıyorum salona çamaşırlığa
Kendim ne aralık bulursam giriyorum duşa gece gündüz
Bebiişte öyle
Ona bi akşam rutini yapıcam iki aylık olunca tabi banyo emme oynaşma yatma şeklinde uykusu düzene girsin diye
Kayinvaliden sana gelseydi canim gelemez miydi.Yarin 10. Günümüze giriyoruz annem gidiyor , kayınvalidemde kalacağım bir süre. Eşim de Perşembe işe başlayacak kayınvalidem Emeğini esirgemez sağolsun odasını fln hazırlamış bana günler öncesinden ama tabi kendi evim ve annemin rahatlığı olmayacak
Sağol canım allah razı olsun. Sanada geçmiş olsun.Normalde bebeğin kafasıyla emzirdiğimiz meme aynı taraf oluyor ya tam tersini yapıyoruz sağ göğüs tıkalıysa bebeğin başı solda kalacak şekilde emziriyoruz.Soldaysa sağda olacak başı.Bunun için yardım almak daha kolay oluyor.Denemekten ne çıkar acil şifalar dilerim
Aa bizim hanım uyumasada bayılıyor ayağa kollarım koptuğu zaman mecburen ona geçiyorumBende salladım bikere ama uyumayınca bıraktım.dünde babası almış ayağıma koyayım bide ben tadayım bu duyguyu diyo.koydu tabiki durmadı:) bıraktı dedim taddın mı duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?