2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Anam kız allah korusun zatii burnundan büyük adam gibi kuru sümük cekiyorum hasta olmasın kuzucuk❤❤

Hayır olsun inşallah
Bahar bebek aşı olcaktı o malum olmuştur sana
B bskscl oldu mu
Bide o yayla nasıl biyer sen kimle kalıyosun dağbaşında
Oldu canım dün ama hic etkilenmedi. Azıcık ağladı 10 saniye kadar Ablam öğretmen benim canım, yeğenler ablam evdeyiz. Dibimizde teyzem var. 1 sokak aşağıda dayımlar, anneannem. Onların dibinde de kuzenler yaz olunca 50 kişi kadar varız anlayacağın ❤❤

Ay günlerdir uyumayan bugün uyuyor şükür. Bizimki aksam 8 gibi başlıyor huysuzluğa kolik mi oluyor acaba 12-1 e kadar mızmızlı uyanık duruyor

Ay günlerdir uyumayan bugün uyuyor şükür. Bizimki aksam 8 gibi başlıyor huysuzluğa kolik mi oluyor acaba 12-1 e kadar mızmızlı uyanık duruyor
Benim çocuğa nolduysa 40tan sonra oldu. Tamam ıkınma inleme vardı ama bukadar uzun süreli değildi resmen akşam 4-5 gibi başlayıp gece 11-12ye kadar çocuk perişan oluyordu. Şimdi çocuğu basırdım iyice damlayı başladım sonuç alacakmı? Hep aynı saatte huzursuzlaşınca kolik diye ödüm kopuyor

Geçmiş olsun .ters emzirme nasıl oluyor daha önce hiç duymadım. Sıcak iyi gelirmi ki banada soğuk uyguluyorlar.
Normalde bebeğin kafasıyla emzirdiğimiz meme aynı taraf oluyor ya tam tersini yapıyoruz sağ göğüs tıkalıysa bebeğin başı solda kalacak şekilde emziriyoruz.Soldaysa sağda olacak başı.Bunun için yardım almak daha kolay oluyor.Denemekten ne çıkar acil şifalar dilerim

Ya bizimkinde ki gaz değil ya benimki resmen huysuzluk gündüz uyumayınca uyku gözünden akıyor uykusuz olunca sürekli mızmız tabii en son 12/1 gibi bayılıyor.bugün gündüz uyudu şükür bakalım yine aynısını yapıcak mı aksam?

Uyusunda kafamda bile sallarım
Pes dedim artık bu bebikler fenaaa
Bende salladım bikere ama uyumayınca bıraktım.dünde babası almış ayağıma koyayım bide ben tadayım bu duyguyu diyo.koydu tabiki durmadı:) bıraktı dedim taddın mı duyguyu

Ahh süpermiş
E daha noolsun evden daha iyimiş tabi

Geçmiş olsun bebişede perş de bizim ilk aşımız ve ilk kontrolümüz

Kızlar bu arada badi ve tulumlar ne alemde küçüldümü yenidoğanlar?

Şimdiye kadar hiç dışarı asmadım kıyafetlerini dolaysııyla gece asıyorum salona çamaşırlığa
Kendim ne aralık bulursam giriyorum duşa gece gündüz
Bebiişte öyle

Ona bi akşam rutini yapıcam iki aylık olunca tabi banyo emme oynaşma yatma şeklinde uykusu düzene girsin diye

Bizimkiler çok farklı bi tarikata bağlılar galiba anlamadım ben
İnşallah uyar düzene bebeğiniz bende düşünüyorum ama benimki için şu an çok erken

Yarin 10. Günümüze giriyoruz annem gidiyor , kayınvalidemde kalacağım bir süre. Eşim de Perşembe işe başlayacak kayınvalidem Emeğini esirgemez sağolsun odasını fln hazırlamış bana günler öncesinden ama tabi kendi evim ve annemin rahatlığı olmayacak

Kayinvaliden sana gelseydi canim gelemez miydi.

Sağol canım allah razı olsun. Sanada geçmiş olsun.

Bende salladım bikere ama uyumayınca bıraktım.dünde babası almış ayağıma koyayım bide ben tadayım bu duyguyu diyo.koydu tabiki durmadı:) bıraktı dedim taddın mı duyguyu
Aa bizim hanım uyumasada bayılıyor ayağa kollarım koptuğu zaman mecburen ona geçiyorum bazen yaygarayı basıyor durmuyor nabza göre gidiyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…