Bu kız beni açlıktan öldürecek asla kahvaltı yapamıyorum Bi iki bisküvi yıvarlıyorum Bi bardak icetea ile
Litfen banada duble kahve
Geçmiş olsun .ters emzirme nasıl oluyor daha önce hiç duymadım. Sıcak iyi gelirmi ki banada soğuk uyguluyorlar.Merhaba
bende bir kaç gündür mastit yaşıyorum forumda ters emzirmenin fayda edebileceğini okudum.Sıcak su masajıyla denediğimde kısmen de olsa fayda etti.Denemenizi tavsiye ederim
Sıcak suda sıktığın havluları koyabilirsin rahatlatıcı oluyor bide çok kaynar olmayan sıcak su torbasıKızlar fenayım yaDaha önceleri yazıldı ama hatırlayamadım. Bir göğsüm çok ağrıyor hem sağdım hem emzirdim geçmedi. En hızlı nasıl rahatlatırım ya
Yardım istemekten çekinmemek lazım da işte kolay değil birinden bişey istemekArtık eşimi aradım kvyi gönderdi akşam 9da yedim. Kv benim oğlum 11 aylık olana kadar kustu olur bunlar ben 3 kıtafet taşıyordum normal bunlar bizimde başımızdan geçti diyordu dün ağla kus em üçlüsünü görünce bu normal değil doktora götürün diyor. Çünkü ben 3 gündür kıçımla konuşuyordum anlaşılmıyordu yaşamadan.
Tesekkürler canım 2 üst sokağımda kv var zorda kalırsam arıcam artık
Hu huuuuu merhaba.Dün neredeyse hiç uyumayan ağlayan tosbigim bu gece uyudu.Bi defa emmeye kalktı.Sonra 8 de uyandı.Emdi alt değiştik.Gaz çıkardık vs.Bi daha uyudu kahvaltı yapmamıza müsade etti.Sonra gazdan uyandı kucağımda gezdirdim alt değiştirdim bi sürü gaz çıkardı derken uyudu.Bizim genelde böyle.İnsaallah abisi gibi çılgın bir kolik değil.Gazlari çıkarıyor bol bol.Hirsli ve aşırı emdiği için hava yutuyor gaz sancısı oluyor.Sanirim baya kilo aldi kollarim fena yoruluyor.
Abisinin akşam 9-11 ya da 11-1 arası kolik saati vardı 2 saat boyunca çatlarcasına ağlardı.Saati dolunca susardı.Kerem de öyle değil çok şükür.Bizde böyle.Ay ne yazasım varmış durumumuzuİyi ki varsınız nereye yazıp rahatlicaktim
Yapmam dedigin ne varsa yaptirir bu kuzularAyakta bebe sallamak mı ???
Ne demode şeyler bunlar lütfen bahsini bile açmayın bana
Baya uzun uyumus öyleyse yinedeGece : gündüz uyusun ilk fırsatta ben de uyuyacam
Gündüz : duş alayım yemek yiyeyim ütü yapayım evi toplayayım süt sağayım
Derken inga inga inga....
Yok yavrum sen bosver onlariYa burada okuyorum akşam banyo yaptırdık gece güzel uyudu falan. Bana 40 çıkana kadar ikindiden sonra bebek yıkanmaz dediler. Hatta lohusa kadında yıkanmaz hatta ve hatta kıyafetleride ikindiden sonra yıkanmaz asılmaz dediler. Bi bizimkilerde mi kaldı bu adetler anlamadım ki
Benimki birtek kısa kollu bpdy ile yatıyordu dünden beri biogaia başladım yelek ve alt esofman giydirdim bakalım gaz sancısına iyi gelecekmi, biliyorum niyetinden şüphem yokYardım istemekten çekinmemek lazım da işte kolay değil birinden bişey istemek
Ben çok samimiydim bak söylediğimde darlanırsan buralardayım unutma
Bende bendeeBenimki birtek kısa kollu bpdy ile yatıyordu dünden beri biogaia başladım yelek ve alt esofman giydirdim bakalım gaz sancısına iyi gelecekmi, biliyorum niyetinden şüphem yok
Hayır olsun inşallahSelam kızlar dun bizde 40 ucurduk kendi capimda okudum ufledim biseyler yaptimruyamda da B bskscl ve Sukella11 yi gordum bi agac alti bi yerde oturuyoduk basagin kiz bi hastalikmi kapmis alerji mi olmus cok mutsuzdu hatirladigim bu kadar
Birde 40 cikti cocuk her saat uyandi aksam 10 gibi yaptirdik birde miss gibi uyur diye dusunurken..,
Ayağında sallayanlar klubüKızlar öğlen kafayı yiyordum uyumuyo diye kendimce yöntem buldum işe yarıyor
11de emziriyorum çatlasada patlasada 2 saat emzirmeyip 1 1.5 gibi yıkıyorum Bi güzel emziriyorum yarım saat pışpış kolik müziği eşliğinde ayağımda sallıyorum ve 4e kadar kafa rahat
Yok işte dediklerimin hiçbirini yapamadan uyanıyorBaya uzun uyumus öyleyse yinede ☺
Uyusunda kafamda bile sallarımAyağında sallayanlar klubü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?