2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu kız beni açlıktan öldürecek asla kahvaltı yapamıyorum Bi iki bisküvi yıvarlıyorum Bi bardak icetea ile
Litfen banada duble kahve
Afiyet olsunn.. Yanına bitter çikolata?

Öğlen, akşam, hangi ara uyuyorsa, şöyle peynir domates salatalık aromalı bi sandviç yapıp, yanına da tahin pekmezli ya da helvalı bi mini sandviç daha ekleyip, peçeteye streç filme sarıp buzdolabına at..
Sabah uyanınca dolaptan çıkar. Bebiş kucağındayken çay demle. O hazır olana kadar kucakta sallan dolan oyna, sonra al çayı sandviçi kurul koltuğuna yatağına , o emsin sen ye
Ben böyle yaptım belki bir sene
[/QUOTE]
Üzerime sosis salam sucuk falan atın lütfen
Bugün kaynanalık ve görümcelik kahvaltı hazırlıyoruz gel diye aradılar ve fırsatı kaçırmadım hem çocuğu kitleyebilirim hem karnım doyucak

Merhaba
bende bir kaç gündür mastit yaşıyorum forumda ters emzirmenin fayda edebileceğini okudum.Sıcak su masajıyla denediğimde kısmen de olsa fayda etti.Denemenizi tavsiye ederim
Geçmiş olsun .ters emzirme nasıl oluyor daha önce hiç duymadım. Sıcak iyi gelirmi ki banada soğuk uyguluyorlar.

Kızlar fenayım ya Daha önceleri yazıldı ama hatırlayamadım. Bir göğsüm çok ağrıyor hem sağdım hem emzirdim geçmedi. En hızlı nasıl rahatlatırım ya
Sıcak suda sıktığın havluları koyabilirsin rahatlatıcı oluyor bide çok kaynar olmayan sıcak su torbası

Yardım istemekten çekinmemek lazım da işte kolay değil birinden bişey istemek
Ben çok samimiydim bak söylediğimde darlanırsan buralardayım unutma

Hu huuuuu merhaba.Dün neredeyse hiç uyumayan ağlayan tosbigim bu gece uyudu.Bi defa emmeye kalktı.Sonra 8 de uyandı.Emdi alt değiştik.Gaz çıkardık vs.Bi daha uyudu kahvaltı yapmamıza müsade etti.Sonra gazdan uyandı kucağımda gezdirdim alt değiştirdim bi sürü gaz çıkardı derken uyudu.Bizim genelde böyle.İnsaallah abisi gibi çılgın bir kolik değil.Gazlari çıkarıyor bol bol.Hirsli ve aşırı emdiği için hava yutuyor gaz sancısı oluyor.Sanirim baya kilo aldi kollarim fena yoruluyor.
Abisinin akşam 9-11 ya da 11-1 arası kolik saati vardı 2 saat boyunca çatlarcasına ağlardı.Saati dolunca susardı.Kerem de öyle değil çok şükür.Bizde böyle.Ay ne yazasım varmış durumumuzuİyi ki varsınız nereye yazıp rahatlicaktim

Ohh çok şükür diyelim o zaman ağlaması daha zor gerçekten bizim hanımefendi de hiç uzun ve derin uyumuyor hep kuş uykusu bi uyku düzeni kuramadık uyanıkken hep kucakta olmak istiyor kendi kendine uykuya dalamiyor hep pışpiş hoplat ziplat istiyor kucagndayken oturmanida istemiyor nerden anliyorsa hasbam oturdugumuzu vallahi kol kasi yaptim 5 kg oluyor 15 kg

Selam kızlar dun bizde 40 ucurduk kendi capimda okudum ufledim biseyler yaptim ruyamda da B bskscl ve Sukella11 yi gordum bi agac alti bi yerde oturuyoduk basagin kiz bi hastalikmi kapmis alerji mi olmus cok mutsuzdu hatirladigim bu kadar
Birde 40 cikti cocuk her saat uyandi aksam 10 gibi yaptirdik birde miss gibi uyur diye dusunurken..,

Ya burada okuyorum akşam banyo yaptırdık gece güzel uyudu falan. Bana 40 çıkana kadar ikindiden sonra bebek yıkanmaz dediler. Hatta lohusa kadında yıkanmaz hatta ve hatta kıyafetleride ikindiden sonra yıkanmaz asılmaz dediler. Bi bizimkilerde mi kaldı bu adetler anlamadım ki

Yok yavrum sen bosver onlari

Yardım istemekten çekinmemek lazım da işte kolay değil birinden bişey istemek
Ben çok samimiydim bak söylediğimde darlanırsan buralardayım unutma
Benimki birtek kısa kollu bpdy ile yatıyordu dünden beri biogaia başladım yelek ve alt esofman giydirdim bakalım gaz sancısına iyi gelecekmi, biliyorum niyetinden şüphem yok

Benimki birtek kısa kollu bpdy ile yatıyordu dünden beri biogaia başladım yelek ve alt esofman giydirdim bakalım gaz sancısına iyi gelecekmi, biliyorum niyetinden şüphem yok
Bende bendee
Dün alt pijema giydirdim ayaklı üstünüde iyice örttüm gece
Çok açtık saçtık bebeleri
Gözü çapaklanıyo dünde kustu epey korkuttu beni havada serindi gece

Bizim karşı bina yıkılıyo pencere açamıyorum mecbur klima ile oturuyoruz bide

Hayır olsun inşallah
Bahar bebek aşı olcaktı o malum olmuştur sana
B bskscl oldu mu
Bide o yayla nasıl biyer sen kimle kalıyosun dağbaşında

Ayağında sallayanlar klubü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…