2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar genelde evde dinleniyorum ondan mı bilmiyorum mesela banyo yapıyorum, saç kurutmam falan biraz sürüyor, herşey bitip kanepeye uzandığımda bikaç dakika nefes nefese kalıyorum. Sizde de oluyor mu?
Evet bende nefes daralması oluyor sürekli. Azcik ev toplasam iş yapsam falan gözlerim kararıyor nefes yetmiyor gibi oluyor. Muhtemelen tansiyon düşüklüğü ile ilgili diye düşünüyorum.

Evet bende nefes daralması oluyor sürekli. Azcik ev toplasam iş yapsam falan gözlerim kararıyor nefes yetmiyor gibi oluyor. Muhtemelen tansiyon düşüklüğü ile ilgili diye düşünüyorum.
Gözlerim pek kararmıyor ama sanki spor yapmışım gibi nefes nefese kalıyorum. Normal mi yoksa hareketsizliğimden dolayı mı diye stres oldum. Sonuçta hiç böle olmazdım, hani çok kilolu insanlar nefessiz kalır ya öle oluyorum azcık yorulsam.

Hareketsizlikten değildir bence çünkü ben her gün yürüyüş yapıyorum düzenli 5 kilometre. Duzenli nefes alınca o göz kararması olmuyor. Ev işi yaparken telaş ettiğimde ( normalde koşarak iş yapardım) böyle hızlı hızlı hareket ettiğimde oluyor daha çok.

Arkadaşlarım ben hem devlet hastanesine gittim hem özele.Özeldeki doktor kalp atışını duydu.Bebeği gördü.Hafif kanama alanı var.Ama korkulacak birşey yok dedi.Haftası ile uyumlu,sadece folik asit kullan 15 gun sonra kontrol dedi.Devletteki Dr sata göre 7+3 üm bugün,6 hafta 1 günlük bebeği göremedim kalp atışlarını net duyamıyorum haftaya tekrar gel dedi.Bu kadar farklılık normal mi?

Bende hızlı yürürüm, hızlı iş yaparım, sıkılırım çünkü. Demek ki benziyoruz. Aferin sana ama yürüyüş yapıyosun bravo, soğum moğuk dinlemiyosun valla:) düzenli nefes burundan al, ağızdan ver gbi mi? Dediğin gbi ikiz canım, panik ataklıyım bi de korkuyorum nefes nefese kalınca. Nefes eğitimine mi gtsem acaba, erken mi

canım aşağı yukarı bir haftaya kadar normal biliyorum, bir de bende de başlarda 2,5 hafta üst üste 6 haftalık dediler:) zamanla oturacaktır bence

Evet evet hem pelvik kaşlar için hemde vucudumuzun deforme olmamasiicin yani çökelek gibi kalcalarimiz olmasın diye yürüyüşü aşırı önemsiyorum :) evet bende çok canı tez biriyim YouTube dan pilates videoları izleyebilirsin. Doğru nefes almakla alakalı nefes egzersizleri falan da var .Bence panik atağına da aşırı faydası olur.

Hakikaten çok çok takdir ettim seni, eşim babam sporcu ben ise senede 2 ay yapanlardanım ama sonucunu da olumsuz olarak görüyorum tabii. Ben de ufak ufak yürüyüşlere başlayayım. Boş boş şeyler araştırıcağıma yararlı videolar izliyim

Kızlar genelde evde dinleniyorum ondan mı bilmiyorum mesela banyo yapıyorum, saç kurutmam falan biraz sürüyor, herşey bitip kanepeye uzandığımda bikaç dakika nefes nefese kalıyorum. Sizde de oluyor mu?
Bendede durum aynı canım, birde isin suyunu çıkardım herhalde ki sırtım bacaklarım bile ağrıyor. Bence buyuk hi ihtimalla hareketsizlikten dolayi boyleyiz. Ama dediğin gibi hava çok soğuk, evin içinde kendimi ısıtamıyorum.1 aydır ise de gitmiyorum raporlayum. Kendi kendime çok soruyorum ben nasıl çalış cam diye

canım aşağı yukarı bir haftaya kadar normal biliyorum, bir de bende de başlarda 2,5 hafta üst üste 6 haftalık dediler:) zamanla oturacaktır bence

Canım sende de vardı kanama alanı.Hatta kanaman olmuştu diye hatırlıyorum.Dr ufak kanama alanı var kesenin altında dert etme dedi.Ama ister istemez tedirgin oluyorum.Sende şu an durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…