2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Emdigi halde sagdigin sutu neden veriyorsun canim. Fazla gelmiyor mu. Ben sadece emziriyorum.
İlk hastane çıkış kilo kaybı fazlaydı, emiyor ama çabuk yoruluyor sütü cekemeden uykuya dalıyor. Sut de meme de kalınca uretim artmiyor. Mama vermek yerine kalan sütü veriyorum doyunca guzel uyuyor yoksa yarım saatte kalkıp 5 dk sonra yorulup tekrar uyuyor

İşitme testinden geçemedik
10 ağustosta Bi daha gidicez normal olduğunu söylediler ama içim rahat değil
Canım sezeryanda normal diye biliyorum bende. Hatta Hifa da devlette doğum yapmıştım, odamda iki kişi daha vardı ben normal, onlar sezeryandı ikisi geçemedi normal olduğunu söylediler. Çünkü normal doğumda suyu muyu dar yoldan geçtiği için süzülüyor ama sezeryanda cıp sudan çıkardıkları için bir müddet kalıntılar kalıyor bu sebeple başlarda test geçilemiyebiliyor.

Emerken ve normal nefes alırken bile sürekli hava yutuyor benim bebe.Gazdan kivraniyor sabah 8.20 den beri.Bunu önlemenin bir yolu var mı emerken hava yutmasını?Sizin bebelerde böyle mi?

Aynen bizim ebeler de böyle söyledi @Meylen bazı sezaryen bebeklerde görülebiliyormus.Insaalah bi dahakine geçeceksiniz.

@Meylen bizim de hastaneden çıkmadan yapıldı kulakta sıvı varmış testten gecmedi. 15 gün sonra tekrar edilecek. Ama ben duyduğuna eminim seslere tepki veriyor senin de için rahat olsun daha cok yeni
Normalde olması gereken o kuzum evet ama yapılamamıştı cihazdan dolayı şimdi kızda öyle dedi kir ve sıvıdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum dedi Bi daha bakılacak tekrar

Gaz en erken 1 haftalikken başlar dedi bizim ebe.Doyduğundan emin misin canım?

Biz resmen aynı döngüyü yaşamışız. Memedem emerse tamamen doyup derin uykuya geçmiyor kesinlikle

Ay inşallah öyledir kuzum ya

Hahahaha kız pelin akil nasıl düzleştirdi göbeği valla bayramda memlekete gidicem daha doğurmadın mı demelerinden korkuyorum allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Benim annem bayramdan sonra gelecek, the gaynana var e haliyle annem gibi isteyemiyorum ondan. İçinden gelirse kendi yapıyor yoksa tüm işler bana talim. ya gurbette olunca da aileden ayrılması çok zor oluyor, Allah sabır versin.
Offf nickin gibi valla cennetliksin. Allah kolaylık versin. Çok iyi yapmıisın, dip bucak temizlik en sevdiğim bayramdan sonraya kalacak gibi zaten ağda işi. Ya lazer yaptırmadığıma o kadar pişmanım ki anlatamam. Artık 3 çocuk, tükkanı kapatıp, kendimi 30 bin bakımına alıcam hahaha
Ben de meraknediyorum bunu, ben bazen 3 saat bazen 2 saatte bir besliyorum.
İşitme testinden geçemedik
10 ağustosta Bi daha gidicez normal olduğunu söylediler ama içim rahat değil
Canım normal demişler işte, kulağında su vardır kuzunun. Meraklanma hemen.
Benim 20. Günüm ve ben de sezaryenden 1 gün önce yaptırdım ama çıktı neyse az daha sabredeyim.
Ben de bugün kapanışı yapacağım heralde Doktor yatış verdi suyu çok azalmış yarına kadar bekleyemez dedi sezaryene alıcak yani çok dua edin kızlar
Hayırlo sağlıklı doğumlar olsun inşallahhhhh. Temmuz annelerinden son doğuran sen mi olacaksın başka yok galiba dimi.
Benim de kilo kybı fazlaydı ikizlerde ben de aynı taktiği uyguladım, bize çok da fayda sağldı. Hala tam ememediklerini hissedersem sağıp veriyorum.

Bende kanamanin bitmesini bekliyorum 33.gun bakalim lazer seansjma devam edicem yarida kalmisti

Ay inşallah canım valla şimdi ayın 10u olmaz bana

Canım anne sütünün direk sıcakla temas ettirmiyorsun değilmi?

Ay çok huysuz bu oğlan ya...sabah 7.5 dan beri toplasan yarım saat uyumustur hep mızmız hep mızmız bugün huyumuzda bu

Önemli olan güvenmen canım benim oğlumada eşimin arkadaşının annesi baktı. Gayet iyi baktı sağolsun gözüm hiç arkada kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…