İlk hastane çıkış kilo kaybı fazlaydı, emiyor ama çabuk yoruluyor sütü cekemeden uykuya dalıyor. Sut de meme de kalınca uretim artmiyor. Mama vermek yerine kalan sütü veriyorum doyunca guzel uyuyor yoksa yarım saatte kalkıp 5 dk sonra yorulup tekrar uyuyorEmdigi halde sagdigin sutu neden veriyorsun canim. Fazla gelmiyor mu. Ben sadece emziriyorum.
Canım sezeryanda normal diye biliyorum bende. Hatta Hifa da devlette doğum yapmıştım, odamda iki kişi daha vardı ben normal, onlar sezeryandı ikisi geçemedi normal olduğunu söylediler. Çünkü normal doğumda suyu muyu dar yoldan geçtiği için süzülüyor ama sezeryanda cıp sudan çıkardıkları için bir müddet kalıntılar kalıyor bu sebeple başlarda test geçilemiyebiliyor.İşitme testinden geçemedik
10 ağustosta Bi daha gidicez normal olduğunu söylediler ama içim rahat değil
Bizim hastanede cihaz bozuldu parçayı bekledik normalde olması gereken o geçen haftaya randevu verdiler biz gidemedik bugün gittikIsitme testi yeni mi yapildi canim. Benim dogdugu gunun ertesi sabahi isitme testi yapildi.
Canım sezeryanda normal diye biliyorum bende. Hatta Hifa da devlette doğum yapmıştım, odamda iki kişi daha vardı ben normal, onlar sezeryandı ikisi geçemedi normal olduğunu söylediler. Çünkü normal doğumda suyu muyu dar yoldan geçtiği için süzülüyor ama sezeryanda cıp sudan çıkardıkları için bir müddet kalıntılar kalıyor bu sebeple başlarda test geçilemiyebiliyor.
Normalde olması gereken o kuzum evet ama yapılamamıştı cihazdan dolayı şimdi kızda öyle dedi kir ve sıvıdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum dedi Bi daha bakılacak tekrar@Meylen bizim de hastaneden çıkmadan yapıldı kulakta sıvı varmış testten gecmedi. 15 gün sonra tekrar edilecek. Ama ben duyduğuna eminim seslere tepki veriyor senin de için rahat olsun daha cok yeni
Günaydın tatlişler. Bizim gecelerimiz şimdilik çok zor geçiyo. Çatlarcasına ağlıyo bebitom. 2 günlük bebede gaz olur mu yaaaAma kakasını gece yapıyo sanırım ondan. Gündüz iyi. Bugün farklı bir formül deneyecem gündüz mimkin olduğunca uyuyup gece uyanık kalacam. Bi süre şu sarılık muhabbetini atlatıp sütümüzü indirelim de. Sonra da uyku düzeni kurmaya çalışırız artık napalım
Biz resmen aynı döngüyü yaşamışız. Memedem emerse tamamen doyup derin uykuya geçmiyor kesinlikleİlk hastane çıkış kilo kaybı fazlaydı, emiyor ama çabuk yoruluyor sütü cekemeden uykuya dalıyor. Sut de meme de kalınca uretim artmiyor. Mama vermek yerine kalan sütü veriyorum doyunca guzel uyuyor yoksa yarım saatte kalkıp 5 dk sonra yorulup tekrar uyuyor
Ay inşallah öyledir kuzum yaCanım sezeryanda normal diye biliyorum bende. Hatta Hifa da devlette doğum yapmıştım, odamda iki kişi daha vardı ben normal, onlar sezeryandı ikisi geçemedi normal olduğunu söylediler. Çünkü normal doğumda suyu muyu dar yoldan geçtiği için süzülüyor ama sezeryanda cıp sudan çıkardıkları için bir müddet kalıntılar kalıyor bu sebeple başlarda test geçilemiyebiliyor.
İnşallah canımAynen bizim ebeler de böyle söyledi @Meylen bazı sezaryen bebeklerde görülebiliyormus.Insaalah bi dahakine geçeceksiniz.
Hahahaha kız pelin akil nasıl düzleştirdi göbeğiSelam canım 9 ayda şişen göbek 20 günde nasıl kaybolsun yavaş yavaş gidecek sabredeceğiztemizlik yemek gezme bebe hepsini ayarlıyorum da annem sağolsun çamaşır ve bulaşıktan hiç haberim yok o gidince oturur birde çamaşır bulaşık için ağlarım
Offf nickin gibi valla cennetliksin. Allah kolaylık versin. Çok iyi yapmıisın, dip bucak temizlik en sevdiğimO çamaşır hiç bitmiyor. Benimkiler parkta oynuyor. Bi geliyorlar. Banyo hop çamaşır. Her gün çalışan bir mak. Kurutmayı da yine çamaşır kurutmak problem olunca bi sonbaharda almıştık. Allahtan her şeyi ütülemiyorum. Evi eşim de süpürüyor. Camlar kirliydi. Mümkün değil silmem. Hem çok sayıda hem boydan cam. Hep beraber evden çıktık. Temizlendi dip bucak biri geldi.
Senin ağda sorunu gördüm ben ama yorum yapamadım. Sezar hakkında fikrim yok. Sezaryen dikiş iyileştiyse bence gidilebilir. Hani 20 gün belki bir ay sonrası olur gibime geliyor. Sonra da lazer yaptırırsın.
Ben de meraknediyorum bunu, ben bazen 3 saat bazen 2 saatte bir besliyorum.Kızlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama birşey soracağım 2 saatte bir emzirme kuralı ilk haftaya mı özgü? Bir yerde ilk hafta 2 saatte bir, ikinci dördüncü haftalar arası 3 saatte bir diye okudum da. Doktorundan bu konuda fikir alan var mı?
Canım normal demişler işte, kulağında su vardır kuzunun. Meraklanma hemen.İşitme testinden geçemedik
Benim 20. Günüm ve ben de sezaryenden 1 gün önce yaptırdım ama çıktıBen henüz 12. Günümdeyim. Sezaryen öncesi gün yaptırmıştım agda. Daha çıkmadı doğal olarak
Sen rahatsız olmaya başladıysan ağda yaptır canım sadece kesi bölgesine çok dokundurtma. olmaz mi ki öyle
Hayırlo sağlıklı doğumlar olsun inşallahhhhh. Temmuz annelerinden son doğuran sen mi olacaksın başka yok galiba dimi.Ben de bugün kapanışı yapacağım heraldeDoktor yatış verdi suyu çok azalmış yarına kadar bekleyemez dedi sezaryene alıcak yani çok dua edin kızlar
Benim de kilo kybı fazlaydı ikizlerde ben de aynı taktiği uyguladım, bize çok da fayda sağldı. Hala tam ememediklerini hissedersem sağıp veriyorum.İlk hastane çıkış kilo kaybı fazlaydı, emiyor ama çabuk yoruluyor sütü cekemeden uykuya dalıyor. Sut de meme de kalınca uretim artmiyor. Mama vermek yerine kalan sütü veriyorum doyunca guzel uyuyor yoksa yarım saatte kalkıp 5 dk sonra yorulup tekrar uyuyor
Bende kanamanin bitmesini bekliyorum 33.gun bakalim lazer seansjma devam edicem yarida kalmistiSelam kızlar. Bu çamaşır nasıl hergün yıkanır ya nasıl, bir de ütüsü var bunun2 güne 1 de ev temizliyorum yoksa çok kötü görünüyor. E tabi gezmeden de geri kalmayınca zombiye dönüşüyorum. Kızlar bir soru sormuştum ancak gözünüzden kaçtı ya da hiç ağda yaptıran olmadı. Ameliyattan sonra ağda yaptıran oldu mu? Ne kadar sonra yaptırdınız? Bu arada benim kanamam kesildi bence boş yere ped harvıyprum bıgün 6.kanamasız geçen gün, leke bile yok. Göbeğim çok kaldı
Ay inşallah canım valla şimdi ayın 10u olmaz banaHahahaha kız pelin akil nasıl düzleştirdi göbeğivalla bayramda memlekete gidicem daha doğurmadın mı demelerinden korkuyorum allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Benim annem bayramdan sonra gelecek, the gaynana var e haliyle annem gibi isteyemiyorum ondan. İçinden gelirse kendi yapıyor yoksa tüm işler bana talim. ya gurbette olunca da aileden ayrılması çok zor oluyor, Allah sabır versin.
Offf nickin gibi valla cennetliksin. Allah kolaylık versin. Çok iyi yapmıisın, dip bucak temizlik en sevdiğimbayramdan sonraya kalacak gibi zaten ağda işi. Ya lazer yaptırmadığıma o kadar pişmanım ki anlatamam. Artık 3 çocuk, tükkanı kapatıp, kendimi 30 bin bakımına alıcam hahaha
Ben de meraknediyorum bunu, ben bazen 3 saat bazen 2 saatte bir besliyorum.
Canım normal demişler işte, kulağında su vardır kuzunun. Meraklanma hemen.
Benim 20. Günüm ve ben de sezaryenden 1 gün önce yaptırdım ama çıktıneyse az daha sabredeyim.
Hayırlo sağlıklı doğumlar olsun inşallahhhhh. Temmuz annelerinden son doğuran sen mi olacaksın başka yok galiba dimi.
Benim de kilo kybı fazlaydı ikizlerde ben de aynı taktiği uyguladım, bize çok da fayda sağldı. Hala tam ememediklerini hissedersem sağıp veriyorum.
derin uykuda değilmiydi canımİşitme testinden geçemedik
güzel haberlerle gel inşallah canımBen de bugün kapanışı yapacağım heraldeDoktor yatış verdi suyu çok azalmış yarına kadar bekleyemez dedi sezaryene alıcak yani çok dua edin kızlar
Canım anne sütünün direk sıcakla temas ettirmiyorsun değilmi?Evet zor oluyor ama şimdi küçükler ve çeneleri çabuk yoruluyor ben gece uyumadan sağıyorum göğüslerimi tamamen boşaltıyorum buzdolabına koyup 50 60 cc ısıtıp veriyorum sabaha doğru da tekrar emziriyorum
Önemli olan güvenmen canım benim oğlumada eşimin arkadaşının annesi baktı. Gayet iyi baktı sağolsun gözüm hiç arkada kalmadı.Kızlar bugün tüm gün bakıcı adaylarıyla görüştük. Eylülde biri başlayacak. Cuma günü yaylaya gidiyoruz kızımla 1 ay oradayız. Internet de pek çekmiyorDönüşte evde yardimci birisi olacak çok mutluyum kasimda da yavas yavas sirkete gidip gelmeye başlayacağım. Eğitimli yerine, eli lezzetli 2 çocuk büyütmüş tam atatürkçü olan bir kadını çok sevdim. Sanirim o olacak, içim ısındı. Alaylı, egitimliyi eledi gibi. Siz olsanız napardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?