Yapiyorum canim. Hemen yatirmiyroum omuzuma aliyorumEmzirdikten sonra dik tutup agzindan mide gazini cikariyomusun o cikmadiginda bagirsakta gaz ve sanci yapiyor canim
Aminnn, çıktı mı sizin sonuçlarınız? Bir sıkıntı Yok umarım?Benimki 48. Günde bugün pzt tüm test sonuçları çıkacak. Seninkide hemen hemen aynı zamana denk gelicek doktor telaşlı değildi ama yinede fırsatın varsa bayramı bekleme bence.
Sanada çok geçmiş olsun en zararsız sekilde atlatırız umarım
Yok 13:45te doktoru arayacağım ama biz her harikulade yine koldan kan aldıracağız tsh tekrarı içinAminnn, çıktı mı sizin sonuçlarınız? Bir sıkıntı Yok umarım?
Geçmiş olsun aynısı bizde de başladı haba sıcaklığından çoçuğun ateşi yükseldi düşürmek için soyduk çocuğu bu kez üşümüş olacak ki gaz olmaya başladı sürekli ağlıyor gece uyutup başımı yastığa koyduğum an yeniden başlıyor oturup bende ağlıyorum vallaGünaydın kızlar ya dün gece acile gittik. Dün hep ağladı sancısı vardı normalde de her bebekte var ama dün çoktu. Dr röntgen istedi bağırsak. Bağırsaklarında aşırı gaz birikmesi var dedi şişmiş resmen. Bugün de normal özel dr a gidicez. Dün çok kötüydü yaaa helak oldum ağlamaktan
şimdi bi sen mi kaldın :)Çok geçmiş olsun bebeğin de gelmiştir yanına inşallah. Sağlıkla huzurla büyütün
canım kırkıncı günde mi kırkınızı uçurdunuzMaşallah miniğebizde dün çıkardık kırkımızı sağlıkla büyüsünler inşallah
Bizim 40. Gündü canımcanım kırkıncı günde mi kırkınızı uçurdunuzicequeen87
Canım çok geçmiş olsun gaz için kimyon çayı içiyormusunGünaydın kızlar ya dün gece acile gittik. Dün hep ağladı sancısı vardı normalde de her bebekte var ama dün çoktu. Dr röntgen istedi bağırsak. Bağırsaklarında aşırı gaz birikmesi var dedi şişmiş resmen. Bugün de normal özel dr a gidicez. Dün çok kötüydü yaaa helak oldum ağlamaktan
Ben cuma günü yapıcam kırkı sen şimdi cmtsi dersin:)canım kırkıncı günde mi kırkınızı uçurdunuzicequeen87
Benim çocuğunda gaZı fena, öyle büyğk adam gibi gaz çıkarıyorkimgeçen yatarken yüzüme kadar içtiği sütü fışkırttı. Doktor bana acile gidecek kadar ağlaması yok gaz damlası başlamayalım dedi, sizin doktora gidecek kadar ağlaması olduysa damla başlarlar artık. Birde mutlaka her emmede sırtınınsıvazlayıp elini kubbeleştirip hafif vurmayla gazını çıkar. Bana damla olarak gaz damlası değilde illa kullanacaksan prebiyotik damlası kullan dedi biogaia gibi bişeydi adı.Günaydın kızlar ya dün gece acile gittik. Dün hep ağladı sancısı vardı normalde de her bebekte var ama dün çoktu. Dr röntgen istedi bağırsak. Bağırsaklarında aşırı gaz birikmesi var dedi şişmiş resmen. Bugün de normal özel dr a gidicez. Dün çok kötüydü yaaa helak oldum ağlamaktan
ay kızlar ölüyorum sandım kızım aşırı hırslı bi şekilde memeyi ağzına aldı neyse dedim dayanırım, 35 dk zor dayandım gözümden yaş geldi. damağının arasına sıkıştıra sıkıştıra emdi. bide hep emerken mutlaka gerinir bunda da yapınca gerçekten çok canım yandı. bi an önce bitsin istedim. böyle durumlarda memeyi ağzından kurtarmak için yaptığınız bişi var mı?
Maşallah sen nasıl bir güzelliksin. Hayırlı olsun 40ın masum melek.Kızlar iyi geceler herkesler iyi okudugum kadarıyla masallah hem kuzulara hem annelerine  bugün kırkımız çıktı bizimde biraz buruktum ama kırk banyosunda kimse yoktu yanımızda normal banyo gibi yıkadım kızımı giydirdim süsledim foto cektim ikizlerde herseyi dolu dolu yasamıştık tüm sürecleri sanki bu kızımda birseyler eksik kalıyor gibi neyse güzel olacak gelecek günler inşallah bi çikin bırakıyorum şuraya
Geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce sağlıkla yavruna kavuşursun.Kızlar gece 2 de Doğum oldu zor bi doğumdu gündüz 12 den beri burdayım 5 cm de epidıral de aldım ama açılma ve ilerleme aşırı yavaş oldu vakumla aldı cok kilolu doğdu ben cok yıprandım bebeğim yanımda yok sabah görecem. Bi akciğer sıkıntısından şüphelendi inş yoktur cok dua edin Allah evlatlarımızı bize bağışlasın
Maşallah Ayşenur'a..Kızlar iyi geceler herkesler iyi okudugum kadarıyla masallah hem kuzulara hem annelerine  bugün kırkımız çıktı bizimde biraz buruktum ama kırk banyosunda kimse yoktu yanımızda normal banyo gibi yıkadım kızımı giydirdim süsledim foto cektim ikizlerde herseyi dolu dolu yasamıştık tüm sürecleri sanki bu kızımda birseyler eksik kalıyor gibi neyse güzel olacak gelecek günler inşallah bi çikin bırakıyorum şuraya
Geçmiş olsun canım. Damla verir belki. Bitkisel bir şey kullanabilirsin. Ben 2 gün kullanmadım. O zaman da hep gazlı kaka yaptı. Sarıya dönmeden sütü atıyor vücuttan. Daha kısa süreli uyuyup daha ağlak uyanıyor. Sanki damla aracılığıyla gazı kakadan ayırıp atıyor.Günaydın kızlar ya dün gece acile gittik. Dün hep ağladı sancısı vardı normalde de her bebekte var ama dün çoktu. Dr röntgen istedi bağırsak. Bağırsaklarında aşırı gaz birikmesi var dedi şişmiş resmen. Bugün de normal özel dr a gidicez. Dün çok kötüydü yaaa helak oldum ağlamaktan
Selam canım 9 ayda şişen göbek 20 günde nasıl kaybolsun yavaş yavaş gidecek sabredeceğizSelam kızlar. Bu çamaşır nasıl hergün yıkanır ya nasıl, bir de ütüsü var bunun2 güne 1 de ev temizliyorum yoksa çok kötü görünüyor. E tabi gezmeden de geri kalmayınca zombiye dönüşüyorum. Kızlar bir soru sormuştum ancak gözünüzden kaçtı ya da hiç ağda yaptıran olmadı. Ameliyattan sonra ağda yaptıran oldu mu? Ne kadar sonra yaptırdınız? Bu arada benim kanamam kesildi bence boş yere ped harvıyprum bıgün 6.kanamasız geçen gün, leke bile yok. Göbeğim çok kaldı
Kıyamam canım benim yaa. Benim de çok zor oldu üstelik epiduralsiz. Defalarca herşey buraya kadar dedim ama şimdi çok iyiyim elhamdülillah. Dikişler falan hepsi geçiyor üzülme inşaAllah bebeğinde iyi olacak♥Kızlar gece 2 de Doğum oldu zor bi doğumdu gündüz 12 den beri burdayım 5 cm de epidıral de aldım ama açılma ve ilerleme aşırı yavaş oldu vakumla aldı cok kilolu doğdu ben cok yıprandım bebeğim yanımda yok sabah görecem. Bi akciğer sıkıntısından şüphelendi inş yoktur cok dua edin Allah evlatlarımızı bize bağışlasın
Gecmis olsun canim.Günaydın kızlar ya dün gece acile gittik. Dün hep ağladı sancısı vardı normalde de her bebekte var ama dün çoktu. Dr röntgen istedi bağırsak. Bağırsaklarında aşırı gaz birikmesi var dedi şişmiş resmen. Bugün de normal özel dr a gidicez. Dün çok kötüydü yaaa helak oldum ağlamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?