2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın hanımlar benim karnım duzlesti az bir kaslarda sarkma var ama kanamam ilk günkü gibi ve gece pıhtı geldi normal mi hala böyle devam etmesi

12. Günüm
Pihtilar kesildi ama kanamam devam ediyor az az
Vajinal doğumlardan sonra daha uzun sürüyor diye biliyorum. Annem bir ay boyunca pıhtı atardım der hep. Bence normaldir canım.

Bir de beni hastanede çok yoğurdular ya. Her yarim saatte bir gelip karnımı bastırdılar canımı çıkardılar. Ne var ne yok çıkardılar heralde

Karşılığını alırsın inşaallah bende de çok acımıştı ama gelcek inşaallah sütün

Inan ki inatla emzirince sağınca süt geliyor. Ben de çok uğraştım, günler sonra meyvesini aldim

Hele ilk gunler Sagdigimda 3-4 damla geliyordu ya saka gibi

Allah kolaylık versin..memisslerin bir an önce dolsun insallah

Öncekinde azalmıştı baya bunda devam ediyor. Halsiz kaldım hamilelikte demir hapı kullanmiyordum dogumdan sonra kullanmaya başladım..

Canm bera testini 19 ağustosa gun verdiler uykusuz olacak dediler küçük bebegi uykusu z nasil bırakayım ki sen oğlunda nasil uykusuz götürmüştün bera testi nasil ayni işitme testi gibi mi

Canm bera testini 19 ağustosa gun verdiler uykusuz olacak dediler küçük bebegi uykusu z nasil bırakayım ki sen oğlunda nasil uykusuz götürmüştün bera testi nasil ayni işitme testi
gibi mi
Canım onu şey diye demişlerdir. Tam ölçüm yapılırken bebeğin uyumak gerekiyor ki doğru sonuç versin. Sessiz olmak gerekiyor. Gitmeden uyutmazsın. İçeri girince uyursa çok iyi olur. Sıkıntı yapma bende çok üzülmüştüm ama böyle durumlar çok olabiliyormuş. Şimdi hiçbir sıkıntısı yok oğlumun

Oh süper taburcu olmanıza sevindim, analık zor olmaz olur mu. Benim ilk kızımda kanıyordu artık, rahmetli babannem soğanı rendeleyip streçle mememe sarmıştı ç7k yakmıştı, pişirmişti ama 1 günde iyileşti canım. Ama en az 4 saat emzirme toparlanması için. Bi denene bilir. Tekarar uyarıyorum çok yakmıştı. Bunlarda hemen avent kalkana başladım ve memenin kahverengi kısmını verebildiğim kadar verdim şükür yara olmadı. İnşallah geçer bir an önce.
Her emmede gazları çıkıyor mu kızlar bebeklerin
Maalesef çıkmıyor. Birisi her seferinde çıkarıyor ama diğerinde sıkıntı yaşıyoruz, çok sancısı oluyor.
Günaydın hanımlar benim karnım duzlesti az bir kaslarda sarkma var ama kanamam ilk günkü gibi ve gece pıhtı geldi normal mi hala böyle devam etmesi
Maşallah ya, benim kanamam kesildi. Ondan göbeğim kaldı. İlk kızımda baya kanamam olmuştu, seninki normal merak etme.

Çoğunlukla evet. Büyük insan gibi üstten çıkarıyoruz. Yine de alt gazlar çok pıtır pıtır hiç bitmiyor.
3. hafta bitti. Yeni bir düzene başladı. Güne daha erken başlıyor. Ve kesinlikle daha gazlıyız. Emiyoruz. 1 saat sonra başlıyor bisiklet çevirmeye. 2-3 saatin sonunda zart zurt 2 gündür damla vermedim. Kendi hallediyor.

Bana da diocid 375mg verdi ama bu bana yetecek gibi artık gelmiyor iltihap ama ucunda kızarıklık var hala
Ben de kızarıklık yok ama sanki kabuk baglamıs gibi sızlayan yer sende oyle bir sey var mıydı. Yani sanki o çizgi kahveleşmiş gibi.İkincş sezeryan deli dehset zor oldu benim için ilki o kadar rahattı ki

Sen hangi damlayı kullanıyorsun canım

Üstten çıkarıyor her emmede.Alttan da 2-3 saate bir çıkarıyor bir sürü ama yetmiyor yine de gazlı.Dr gazlar çıkıyor gibi görünse de ilerde bir o kadar daha sıkışmış durumda gaz vardır.2-3 saate bir emzir.Üst üste sıkışmasın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…