Günaydın hanımlar benim karnım duzlesti az bir kaslarda sarkma var ama kanamam ilk günkü gibi ve gece pıhtı geldi normal mi hala böyle devam etmesi
Karşılığını alırsın inşaallah bende de çok acımıştı ama gelcek inşaallah sütünSağol canım bugün biraz daha iyi yumuşadılar hafiften .bende durmadan emziriyorum uçları paramparça olmuş inan ağrısını bile umursamıyorum yeterki emsinde doysun diye .Benimde inşallah ona yetecek kadar olur .
Sağol canım bugün biraz daha iyi yumuşadılar hafiften .bende durmadan emziriyorum uçları paramparça olmuş inan ağrısını bile umursamıyorum yeterki emsinde doysun diye .Benimde inşallah ona yetecek kadar olur .
Hep geceye denk geliyor çıkarmaması emzirdikten sonra yarım saatte gaz için uğraşıyorum yok cikmiyorYok canim bazen naparsam yapayım cikmiyo bu gece ikisinde cikti ikisindr cikaramadim uykum oldugu icij cokta ugrasamadim
Bana da diocid 375mg verdi ama bu bana yetecek gibi artık gelmiyor iltihap ama ucunda kızarıklık var halaİlk duocıd 325mg likti sonra amoklavin 1000mg ikinci verdiği 1haftada hafifletti haptan sonra 1hafta daha aktı iltihap kurudu snra
Öncekinde azalmıştı baya bunda devam ediyor. Halsiz kaldım hamilelikte demir hapı kullanmiyordum dogumdan sonra kullanmaya başladım..12. Günüm
Pihtilar kesildi ama kanamam devam ediyor az az
Vajinal doğumlardan sonra daha uzun sürüyor diye biliyorum. Annem bir ay boyunca pıhtı atardım der hep. Bence normaldir canım.
Bir de beni hastanede çok yoğurdular ya. Her yarim saatte bir gelip karnımı bastırdılar canımı çıkardılar. Ne var ne yok çıkardılar heralde
Teşekkürler canım oh mis keyfe gel bakGünaydın bebeyimler..
Bi’ kahve?
Pazar günü torpili olarak cookie de ekledim yamacına. Petibörlü kuki
gibi mibenim ilk Oğlumda olmuştu. 2 aylık olmadan Bera testi var. Ondan geçti. Bu testi yaptırdınız ı?
emzik büyük rahatlık ya bu 2. Tutmuyor bay a a zorlanıyorum ben 2 yaşından sonra kullanmaya devam ederse diş ve damak yapısı bozuluyor. Onun öncesinde bir problem yaratmıyor
Haydi karamelciğim haydii tam zamanı tam zamanı şimdiii
Canım onu şey diye demişlerdir. Tam ölçüm yapılırken bebeğin uyumak gerekiyor ki doğru sonuç versin. Sessiz olmak gerekiyor. Gitmeden uyutmazsın. İçeri girince uyursa çok iyi olur. Sıkıntı yapma bende çok üzülmüştüm ama böyle durumlar çok olabiliyormuş. Şimdi hiçbir sıkıntısı yok oğlumunCanm bera testini 19 ağustosa gun verdiler uykusuz olacak dediler küçük bebegi uykusu z nasil bırakayım ki sen oğlunda nasil uykusuz götürmüştün bera testi nasil ayni işitme testi
gibi mi
Doğum sonrası hemşireler hemen geldi canım ama başındaki gereksiz kalabalık beni çok bunaltti. Her gelen bı şey söylüyor, yok memenin ucu yok, yok sütun gelmez hemen, yok söyle tut, yok öyle değil böyle yap...abuk subuk konuştular yapıcı olan bı kişi yoktusonra da da çekip gittiler ben de bebisini basbasa kalınca hiçbir şey yapamadım malesef şu an emiyor çok şükür ama bu kez de göğüs ucunu parçalandı Analık zormuş
Oh süper taburcu olmanıza sevindim, analık zor olmaz olur mu. Benim ilk kızımda kanıyordu artık, rahmetli babannem soğanı rendeleyip streçle mememe sarmıştı ç7k yakmıştı, pişirmişti ama 1 günde iyileşti canım. Ama en az 4 saat emzirme toparlanması için. Bi denene bilir. Tekarar uyarıyorum çok yakmıştı. Bunlarda hemen avent kalkana başladım ve memenin kahverengi kısmını verebildiğim kadar verdim şükür yara olmadı. İnşallah geçer bir an önce.Oğlumun sarılığı 16.5 tan 11e düştü bu sabah, Dr taburcu etti bizi. Salı günü tekrar kontrol var umarım iyice düşer.
Bu arada kızlar benim göğüs ucu iptal, odun parçası gibi olmuş resmen tel tel ayrılmış fena aciyor tavsiyelerinize ihtiyacım var
Maalesef çıkmıyor. Birisi her seferinde çıkarıyor ama diğerinde sıkıntı yaşıyoruz, çok sancısı oluyor.Her emmede gazları çıkıyor mu kızlar bebeklerin
Maşallah ya, benim kanamam kesildi. Ondan göbeğim kaldı. İlk kızımda baya kanamam olmuştu, seninki normal merak etme.Günaydın hanımlar benim karnım duzlesti az bir kaslarda sarkma var ama kanamam ilk günkü gibi ve gece pıhtı geldi normal mi hala böyle devam etmesi
Çoğunlukla evet. Büyük insan gibi üstten çıkarıyoruz. Yine de alt gazlar çok pıtır pıtır hiç bitmiyor.Her emmede gazları çıkıyor mu kızlar bebeklerin
Ben de kızarıklık yok ama sanki kabuk baglamıs gibi sızlayan yer sende oyle bir sey var mıydı. Yani sanki o çizgi kahveleşmiş gibi.İkincş sezeryan deli dehset zor oldu benim için ilki o kadar rahattı kiBana da diocid 375mg verdi ama bu bana yetecek gibi artık gelmiyor iltihap ama ucunda kızarıklık var hala
Nurse harveys
Çoğunlukla evet. Büyük insan gibi üstten çıkarıyoruz. Yine de alt gazlar çok pıtır pıtır hiç bitmiyor.
3. hafta bitti. Yeni bir düzene başladı. Güne daha erken başlıyor. Ve kesinlikle daha gazlıyız. Emiyoruz. 1 saat sonra başlıyor bisiklet çevirmeye. 2-3 saatin sonunda zart zurt2 gündür damla vermedim. Kendi hallediyor.
Ben internetten aldım canım hepsiburda danEczaneden bulabildin mi canım
Her yerde bulunmuyor bildiğim kadarıyla.Benim ilk oglanda zor bulmuştuk.
Her emmede gazları çıkıyor mu kızlar bebeklerin
Ben internetten aldım canım hepsiburda dan
Evet canım bitkisel birde işe yarıyor alttan üstten:))Sağol canım bizde getirtelim.Doktor metsil yazmış bildiğin ilaç bitkisel değil.Ve çocuk kusuyor onu verince.Nurse Harveys tamamen bitkiseldi hatırladığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?