• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
24. Gün hala kanama devam Bi ara kesildi sanmıştım devam ediyo pedlerden bıktım yeminle
Bende aynı durumdayım ve benim hiç kesilmedi daha 😒 Bizim kızın kullanmadığım sadece pişik kremi kalmıştı, artık onu da ortak kullanıyoruz 😂 Benim koca çocuğu kiskancindan kendi kendini emecek kadın diyor 😂

Hello iyi pazarlar

Bugün yarı kırkımız uçtu 🐞
Göbekte bay bay dedi sabah oğluma çok şükür
Yarın bi güzel yıkarız

Bugün koca evde yok işler bana kaldı çamaşır ve ütü işleri yapıyorum
Akşam bi dışarı çıkıp yemek yiyelim istiyorum bakalımm

Ben de kızarıklık yok ama sanki kabuk baglamıs gibi sızlayan yer sende oyle bir sey var mıydı. Yani sanki o çizgi kahveleşmiş gibi.İkincş sezeryan deli dehset zor oldu benim için ilki o kadar rahattı ki
Benim estetik dikiş, kabuk bağladı yarısı da düşmüş kabukların.

Ya ben gelen gidenden evin isinden uykusuzluktan buraya hiç giremiyorum siz nasıl vakit buluyorsunuz bebekler sakin sanırım aaah ahhh yalancı emzik niyetine kullaniliyorum hep kucağımda...biraz da ben yapıyorum bugünler geçince özleyeceğim diye yaka iğnesi haline getirdim çocuğu 🤭

Oh süper taburcu olmanıza sevindim, analık zor olmaz olur mu. Benim ilk kızımda kanıyordu artık, rahmetli babannem soğanı rendeleyip streçle mememe sarmıştı ç7k yakmıştı, pişirmişti ama 1 günde iyileşti canım. Ama en az 4 saat emzirme toparlanması için. Bi denene bilir. Tekarar uyarıyorum çok yakmıştı. Bunlarda hemen avent kalkana başladım ve memenin kahverengi kısmını verebildiğim kadar verdim şükür yara olmadı. İnşallah geçer bir an önce.

Maalesef çıkmıyor. Birisi her seferinde çıkarıyor ama diğerinde sıkıntı yaşıyoruz, çok sancısı oluyor.

Maşallah ya, benim kanamam kesildi. Ondan göbeğim kaldı. İlk kızımda baya kanamam olmuştu, seninki normal merak etme.
Sağol canım yazdıkların moral oldu ;)
24. Gün hala kanama devam Bi ara kesildi sanmıştım devam ediyo pedlerden bıktım yeminle
Ben bir de hasta bezi kullanıyorum, pedler dikiş yerlerimi rahatsız ediyor ve çabuk doluyor :(

Bi’ selam vermeye geldik oğlumla 😍
. . .
Dün 2 kere bezinde kırmızı nokta vardı. Ürik asit kristalleşmesi vs normal diye biliyorum. Daha sonraki bezlerde yoktu.. 2. Gün kakası sarıya döndü. Şimdi sarı pütürlü devam. ☺️
. . .
2-3 saatte bir emiyo, uyuyosa kaldırmıyorum 3 saatten sonra kucaklaşıp acıkmasını bekliyorum. 1 kere süt sağdım uyuyayım die , 20ml tek göğüsten sağdım bıraktım.. Ama gece pişman oldum. O memede süt arttı ememedi ağzına dolunca, lok lok yutamadı, yine sağıp verdim aç kalmasın die.. İnşallah düzelir 😳
. . .
Göbeği baya siyah olmuş. Düşer mi ki bir kaç güne 😇
. . .
Bugün hiç kahve içmedim 🤭
. . .
Kahve yapıp Alper beyciğimi meme huzuruna çağırayım yavaştan.. 😇
. . .
@ankebut Aklımda duamdasın şekerim 😘
. . .
Stop 🥰

Eklentiler

• 45574C24-76CD-4112-8B36-07CADC17B9A9.jpeg
    45574C24-76CD-4112-8B36-07CADC17B9A9.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 58
Benim 13.gün bugun kuzum. Az önce denedim yeni emzirmiştim 20 dkda 50 cc geldi 2 göğüsten benim de çok değil.
Canım benim de öyleydi zamanla artar sütüm az deyip strese sokma kendini önce rahat ol uykuna dikkat et ve bol su iç artar Allah’ın izniyle. Ben çok takıyordum ve kilo alımı sınırdaydı mama takviyesi başlayabiliriz diyordu doktor ama zamanla arttı süt. Ama ben bebeği emzirdikten sonra zaman buldukça sağdım makinayla o da etkili oldu

Bende aynı durumdayım ve benim hiç kesilmedi daha 😒 Bizim kızın kullanmadığım sadece pişik kremi kalmıştı, artık onu da ortak kullanıyoruz 😂 Benim koca çocuğu kiskancindan kendi kendini emecek kadın diyor 😂
Hahhaa bende pişmedim pişersem iyi fikir başak kankim😁😁 popiş sivilce oldu hep ama 🙄🙄🙄

Canım benim de öyleydi zamanla artar sütüm az deyip strese sokma kendini önce rahat ol uykuna dikkat et ve bol su iç artar Allah’ın izniyle. Ben çok takıyordum ve kilo alımı sınırdaydı mama takviyesi başlayabiliriz diyordu doktor ama zamanla arttı süt. Ama ben bebeği emzirdikten sonra zaman buldukça sağdım makinayla o da etkili oldu
Kilo alımı iyi aslında kuzum ben az sagıyorum sarılıktan cok sık emziriyorum çunku Birefebirece Birefebirece bir süt arttırıcı içecek tarifi vermişti onu yapcam. Canım kuru üzümmüydü yaş kara üzümmü?

Bi’ selam vermeye geldik oğlumla 😍
. . .
Dün 2 kere bezinde kırmızı nokta vardı. Ürik asit kristalleşmesi vs normal diye biliyorum. Daha sonraki bezlerde yoktu.. 2. Gün kakası sarıya döndü. Şimdi sarı pütürlü devam. ☺
. . .
2-3 saatte bir emiyo, uyuyosa kaldırmıyorum 3 saatten sonra kucaklaşıp acıkmasını bekliyorum. 1 kere süt sağdım uyuyayım die , 20ml tek göğüsten sağdım bıraktım.. Ama gece pişman oldum. O memede süt arttı ememedi ağzına dolunca, lok lok yutamadı, yine sağıp verdim aç kalmasın die.. İnşallah düzelir 😳
. . .
Göbeği baya siyah olmuş. Düşer mi ki bir kaç güne 😇
. . .
Bugün hiç kahve içmedim 🤭
. . .
Kahve yapıp Alper beyciğimi meme huzuruna çağırayım yavaştan.. 😇
. . .
@ankebut Aklımda duamdasın şekerim 😘
. . .
Stop 🥰
Maşallah güzel yavruya. Hrp mutlu olun koklaşın emişin :KK200: :KK200: :nazar: :nazar:
Benim de yapıstırma canım. Sımdı farkettim de kabuk degıl batı on surdugum için öyle gozukuyor. İkinci sezeryan baya zormusnya ilki sinek ısırıgı bunun yanında
Oh iyi bari. Ya 2. gerçekten çok zormuş, 3. Yü düşünemiyorum. :deli:

Kız doğurdun mu sonunda 😁😁
Bak bebişin bekledi bekledi çok rahat gelmiş maşallah gözünüzaydın sağlıkla büyüt canım ❤
Bi doğurup geldim valla şekerim. Teşekkür ederim😍
Sağol canım bugün biraz daha iyi yumuşadılar hafiften .bende durmadan emziriyorum uçları paramparça olmuş inan ağrısını bile umursamıyorum yeterki emsinde doysun diye .Benimde inşallah ona yetecek kadar olur .
Olur olur. Beynini hep sütünün artacağına şartlandır👌 İyiyi çağır gelsin canım. Bi de tabiii bol sıvı👍

Back