Gaz yok uyanık öyle bakınıyor sonra sıkılıyor tabi kucak istiyor ağlıyor uyumamak için direniyor resmen gündüz çok uyuyo uyanık tutmak için elimden geleni yapıyorum ama gece uykusuz olunca gündüz uyuyorUyanık mi kalıyor sadece yoksa ağlıyor mu?Gaz problemi var mı?Gündüz uykusu nasıl?
Kız uyandırırım o problem değil hiç uyumuyor o problem gece 12 den sabah 8.5 a kadar duruyor yaGece uyandırmıcak mısın
Sütünüzü sağıp verın ki
Ben :/gunaydin kizim emerken süt emmesine gerek kalmadan aktığı icin agzinda birikiyor ve zaman zaman tikaniyor ... internetten de arastirdim sütün gelis hiziyla bebegin büyüklüğü dogru orantılı degilmiş zaten tikaninca memedeb cekiyordum bacaklarim oturdugum yere dogru akiyor sütler .. süt sagmamistim akis hizi artmasin diye bu sefer goguslerim tam bosalmadigi icin mastit olucam diye korkuyorum ... benimle ayni durumu yasayan var mi bu sabah sagdim mecburen ...
Bir sorum daha var :)) sezeryan dikislerimin oldigu yer degilde üst kısmı şiş gibi geldi dikislerimde bir problem kizariklik sislik yok ama üst bolge biraz şis carsamba gunu doktora gitmistim gayet guzel 40 in cikincq tekrar gorucem dedi
Bı dene ne kaybetcen ki. Aslında senin oğlanın problemi yok. Gündüz gece kavramı degismis. Gündüz uyuyor gece ayaktaŞu mama uyutuyor mu? Öyleyse bende gece verim bari olmucak böyle
Uyumuyo peki sen neden uyumuyosun? Yani hep mi ağlıyo o saat aralığında? Ağlayınca kalkıp emzir yat benceKız uyandırırım o problem değil hiç uyumuyor o problem gece 12 den sabah 8.5 a kadar duruyor ya
... canım ekleyebilirsiniz tabiki ✌sen ismini söyle biz seni ekleyelim
Arama motoruna yazinca kup seker seklinde olan sut caylari var ama onlardanmi acaba canm
AA o ne ki canım yoksa öz gecirici birşey mi öyleyse bende alayımKızlar sezeryan yerine contractubex i ne zaman surmeye basladınız
Gaz yok uyanık öyle bakınıyor sonra sıkılıyor tabi kucak istiyor ağlıyor uyumamak için direniyor resmen gündüz çok uyuyo uyanık tutmak için elimden geleni yapıyorum ama gece uykusuz olunca gündüz uyuyor
Aynen canım ameliyat izi yara izi vs. sürülüyor.AA o ne ki canım yoksa öz gecirici birşey mi öyleyse bende alayım
Evhamlı anne seni :)Canım bugun götürdüm doktora.Doktor bir sorun yok iyi beslenmiş dedi. 3 saat uyanmazsa uyandır en az 10 dakika emsin. 10 dakika memeden uyursa tekrar uyandır 10 dakikaya tamamla kendisi ne zaman isterse de meme ver dedi.Dün biraz sagdım dolaba attım olmazsa gunde bir kez sagmayı dusunuyorum. Cunku su an mideleri küçük az emiyorlar ama ileride daha cok sute ihtiyacı oldugu sinyali gitmesi lazım beyne :)
Mama verince oluyor canım benim de dikkatimi çektiKızlar bebeklerinizin kakasının içinde hafif uzayan cinsten kakalar var mı böyle yıvışık şekilde
Belki 3 yasla ilgili belkide kardesle ama benim sakin kizimda gitti baska biri geldi resmen.. Ama 2 aydir falan böyle dogum yapmadan once basladi bence 3 yas sendromuIkinci bebeği olanlar, ilk çocuğunuzun kıskançlık durumlari ne alemde? Biz 12 günlük olduk.
Oğlum kardeşini kabullendi gibi, hani arada bir bilinçsiz olarak elinin ayarı olmadığı için sert davranmaya yelteniyor ya da kulak deliğiyle ya da gözüyle falan oynamaya çalışıyorTabii pür dikkat ediyoruz ve asla azarlamamaya çalışıyoruz, guzelce anlatıyoruz falan.
Babası onunla ilgilendiği vakit ben bebekleyim, ya da tam tersi. Asla bi ilgi yoksunluğu yaşamıyor.. Fakat şuan tam bir 3 yaş sendromundayiz ve herşeye muhalefet
Kardeşiyle ne kadar alakası var bilemiyorum.. En basiti bir banyoya gireceği zaman bile bizi yalvartiyor nerdeyse. Cidden bir yalvarmadigimiz kalıyor ve sonunda çileden çıkıyoruz.
Bu zamana kadar oğlumu görenler hep ne kadar uysal ve sevgi dolu olduğunu söylüyorlardı, şimdi evimize bi misafir çocuk gelse çileden çıkartıyor çocuğu, elinden oyuncak çekerek ya da vurarak
Bi yerde bi yanlışlık yaptık ama nerde
Aynen cnmGeceyle gündüzü karıştırıyor senin tosuncuk.
Durmuyokii illa ilgilenen cnmUyumuyo peki sen neden uyumuyosun? Yani hep mi ağlıyo o saat aralığında? Ağlayınca kalkıp emzir yat bence
Ben noskar kullanıyorum 5. Gün başladım canımKızlar sezeryan yerine contractubex i ne zaman surmeye basladınız
Eğer benim gibi hafif katlanınca küçücük kalsın her yere sığsın istiyosan Kabin tipi diyorumKızlar Ben bebek arabası eylül gibi alacaktım ama vazgeçtik şimdi alacağız
Travel olmayan, baston da olmayan bir araba almam lazim bana bi yardım edin ya off ne çok model ne çok marka var yuh
Pötibör ver gitsin dermişim..Kızlar tebrıge gelenlere neler ikram ediyorsunuz
Biraz abartıyorum gibime geldi ama sizden de bilgi almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?