2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aaa hadi hayırlısı.. Moralini bozma bunlar geçici acılar geçici sıkıntılar inşallah. Zor olanın sonunda kavuşması güzel olcak inşallah :)

Ya öyle illa ki biliyorum ama son dk böyle birşey olması sinirini bozuyor insanın.

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım.Sut kendisi akıyor.Oglum çok emmesine rağmen bitiremiyor.Süt sıkışıyor biberonu göğsümün ucuna koyuyorum içine akıyor süt.Koyu kıvamlı buna rağmen hızlı akıyor.
Sezaryen dikislerinin üzeri hafif sis gibi.Benim Dr da sıkıntı yok dedi.Zamanla orası düzlesiyor endişe etme.

Eğer aslında sonuna kadar beklemeyi planladıysan bence bekle. Sebepsiz yere sunniye girme bazı annelerde sunni ile açılma olmuyor ya da zor oluyor yani bence gerekmedikçe doğalı beklemek daha iyi. Olsun başka doktor olsun önemli olan bebeğinin sağlıkla gelmesi hayırlısı ile. Doğum hep nasip kısmet bir bakarsin kendi doktorun gitmeden bebek geliverir canını sıkma

Kızlar bana soyle bir mesaj geldi neden emzirme ödeneği bukadar fazla? E-devletten sorguladıgımda 2 ayrı emzirme ödeneği görünüyor bir bu bir de 180 tl

SN. , 2228.15 TL OLAN EMZIRME YARDIMI ODENEGINIZI, BANKASI'NIN HERHANGI BIR SUBESINDEN ALABILIRSINIZ. SAGLIKLI VE GUVENLi GUNLER DiLERiZ. B016

Kesinlikle yüzde yüz katılıyorum . Aynı bu yoldan bı de biz geçtik ve aynı şeyi bende dedim. Hasta olmadıkça bı daha goturmeyecem yavruna eziyet başka bişey değil.

Siz günlerdir komposto diyince bende dün biraz üzüm havuç suyu yapıp balla içtim. Allah'ım içmez olaydım dedim yaa sabaha kadar şarıl şarıl aktı sütler. Emziriyorum yarım saat geçmeden bı daha doluyor. Sağma makinemde kırıldı aksi gibi gece. Daha doğrusu kirilmamis da bennkirildi sandım elimle sagdim ama sürekli çocuğu uyandırmak zorunda kaldım emsin de rahatlayim diye. Birini emerken dgerindenn akan süt üstünü islatti çocuğun. Sütün fazlası da iyi değil diyenleri o kadar iyi anladım ki. Allah yetecek kadar versin yoklugu da zor çokluğu da.

Kuzum tarifini versene bi deneyelim biz de

Kuzum tarifini versene bi deneyelim biz de
Kara üzüm ve havuç suyuna bolca bal atıp iki büyük bardak içtim canım. Daha önce hiç böyle bişey olmamisti. Aglacaktim inan ki. Emzirdigim halde daha uykuya dalamadan yine sertleşti süt doldu. Hadi kalk bı daha sağ tam yatacam yine aynı. Geceden beri hiç mama vermedigim halde hala iki göğsüm de süt dolu hayret ediyorum. Çünkü bı kaç öğün mama olmadan doymuyordu normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…