- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Bir örnek verebilir misin senin pompa da lansinohtu sanırımDeğişiyor. Bebegin ne kadar emdiğine ve benim en son ne zaman sagdigima bagli
Çok geçmiş olsun. Her şey yoluna girer insallah en kısa zamanda. Tiroid yüksekliği için canınızı skmayin. 6 çok yüksek değil, benim kızın 53 tu. Yanı bildiğin 53 :)
Muhtemelen seninki iki hafta sonra normale dönmüş olur
Yüksek çıkınca ne oluyor canım pek bilgim yok ama Allah korktuğundan korusun evladını hiçbirşey olmaz inşallah geçer gider bu sıkıntıKızlar topuk kanı için aranan var mı biz 3. Kanı verdik bu sabah biyandan içim rahat biyandanda ya tekrar yüksek çıkarsa diye korkuyorum içim yanıyor ağlamaktan içim çıktı rabbim kimseyi sınamasın nerede şifa bekleyen varsa şifa versin inşallah sizden dua bekliyorum rabbim yawrularımızı korusun
Yaaa asm hemşireside iyiki baktırmışsın bak yüksek deyince üzüldüm valla. İçime su serptin teşekkürlerDeğişiyor. Bebegin ne kadar emdiğine ve benim en son ne zaman sagdigima bagli
Çok geçmiş olsun. Her şey yoluna girer insallah en kısa zamanda. Tiroid yüksekliği için canınızı skmayin. 6 çok yüksek değil, benim kızın 53 tu. Yanı bildiğin 53 :)
Muhtemelen seninki iki hafta sonra normale dönmüş olur
Rabbim kolaylık versin canım. içtende dikiş oldu mu?Banada dedi buz koy çok acirsa . Hergun ılık suyla yıka dedi kontrol ettiler bugün iyi dedi .Benimde hareketlerim kısıtlı bebek ağlayınca hemen kalkıp alamıyorum zor oluyor şimdilik.
gözün aydın canımMerhabaa bizde doğduk çok şükür... Normal diye kıvrandık çarşamba günü 40+5 te sezaryenle ancak getirebildik Artun beyi53 cm 3.472 gr olarak geldi minik tırtıl
Uzuluyorum cunku emmek istiyo canim kesje sutum olsada saatlercede olsa emse diyorm canim skliyo ama ne yaptysam da fayds goremedim bilmiyorm neden oyle oldu ve oluyor
Benimkide sol gogsumu emmek istemiyor cunku ucunu pek tutamiyor sinerleniyor en basindan beridir oyle ama hep sag tarafi emmrk istiyor sorun yok sola cevrnce hemen agliyor yinede vermeye cabaliyorm ama maalesef
Güle güle büyüt yavruşunu gözünaydın canımMerhabaa bizde doğduk çok şükür... Normal diye kıvrandık çarşamba günü 40+5 te sezaryenle ancak getirebildik Artun beyi53 cm 3.472 gr olarak geldi minik tırtıl
Canım Tsh değilde diğer değeri takıyorum bende inşsllah temiz haberini paylaşırım buradaKıyamam sana. Tahmin ediyorum ne kadar endişeli olduğunu. Ben de kızımda günlerce ağlamıştım.
Tiroid yüksekliği bugün oğlumda çıksa hiç endişe etmem çok samimi söylüyorum. Kızım 3 yaşına kadar tedavi gördü. Hiç de sknti olmadı. Napalim , olmasaydı iyiydi tabi ama çok şükür ki tedavisi olan bir sey
Diğer değer için pek bilgim yok. Rabbim hayrlisyla saglikla huzurla buyudugunu gostersin. Bizi de haberdar et durumdan.
Sağol canım inşallahYüksek çıkınca ne oluyor canım pek bilgim yok ama Allah korktuğundan korusun evladını hiçbirşey olmaz inşallah geçer gider bu sıkıntı
Canım kaçtı değeriniz? Tsh değeri 3 yaşına kadar yüksek çıkabiliyor. Canınızı sıkmayınKızlar uzamış sarılığı olunca kan aldırdık kolundan, tsh 6 çıkmış 2 hafta sonra tekrar kan alınacak kıyamam yavruma yaa
Canım bak petibor ye,ben çok duydum ve okudum herkesin sütünü cogaltiyor. Günde 10-12 tane ye çaylaUzuluyorum cunku emmek istiyo canim kesje sutum olsada saatlercede olsa emse diyorm canim skliyo ama ne yaptysam da fayds goremedim bilmiyorm neden oyle oldu ve oluyor
Benimkide sol gogsumu emmek istemiyor cunku ucunu pek tutamiyor sinerleniyor en basindan beridir oyle ama hep sag tarafi emmrk istiyor sorun yok sola cevrnce hemen agliyor yinede vermeye cabaliyorm ama maalesef
Selam kızlar nasılsınız? Umarım her şey yolundadır ve herkes doğurmuştur
Emzirmeyi bırakınca memedeki süt kendiliğinden yok oluyor mu? Yoksa extra bir şey kullanmak lazım mı ilaç filan? Bilen var mı?
Kııaaazzs doğurmuşun tosunu
Maşallah
Kaç kilo çıktı o bakim dura dura annesini iyice sömürmüş :) çok güzel ama yaa
Minnak kalmaz bence. Bunun genetiği var sporu var beslenmesi var..Bu genler neye göre çekiyo ben hiç anlamadım valla ben 1.76 baba 1.85 cocuk dogdu 52 cmboyu çokta uzun olmaz diyolar eee dedim ana da baba da cam yarmasi gibi bu bebe minnak mi kalacak simdi
Hayırlı olsun canım.. Sağlıkla büyüsün bebeğin bebişin..Merhabaa bizde doğduk çok şükür... Normal diye kıvrandık çarşamba günü 40+5 te sezaryenle ancak getirebildik Artun beyi53 cm 3.472 gr olarak geldi minik tırtıl
Hemen çay koydum bunu görünce yiyim 10 tane falan sağol canımCanım bak petibor ye,ben çok duydum ve okudum herkesin sütünü cogaltiyor. Günde 10-12 tane ye çayla
Kesinlikle ise yarıyor, ben denedim :)Sütü az olanlar petibör yesin,instagramda takip etiğim bir kadın surekliy yiyor çok süt yapiyor diyor
Ye canım afiyet olsun. Faydasını görürsün inşallah. Hergun ye amaHemen çay koydum bunu görünce yiyim 10 tane falan sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?