2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Çok zor. Allah kolaylık versin
Canım sütünü sağ . Uykudayken daya biberonu ağzına bir seferde doysun ins
Sütun az ise mama ver gitsin. Ben öyle yapıyorum. Bizimki de can
Hala uykusuzum ama o ayrı

Aynen oyle canim benimki genelde 5 dk emip birakiyo hatta 15 dk imkansiz pespese 2 memeyi vermek keza oyle ki her seferinde yarim saat boyunca emzirsem banads fenalik gelir

Çok zor. Allah kolaylık versin
Canım sütünü sağ . Uykudayken daya biberonu ağzına bir seferde doysun ins
Sütun az ise mama ver gitsin. Ben öyle yapıyorum. Bizimki de can
Hala uykusuzum ama o ayrı
Gece olunca yapıyor. Bak gün ağarınca uzun emmeye başlıyor. Ama dediğiniz gibi dayanamicam gece bir kere mama vericem artık

Benim kadın dogumcu 40 in çıkınca gel dediydi. Ben bı turlu gidemedim. Bugüne randevu almıştım bugün de gidemeyecem hiiiic evden cikasim yok. Aynı nişan gelmesi gibi sümüksü akıntı geldi az once. Neden ola ki bilgisi olan var mı ?

gunaydin kizim emerken süt emmesine gerek kalmadan aktığı icin agzinda birikiyor ve zaman zaman tikaniyor ... internetten de arastirdim sütün gelis hiziyla bebegin büyüklüğü dogru orantılı degilmiş zaten tikaninca memedeb cekiyordum bacaklarim oturdugum yere dogru akiyor sütler .. süt sagmamistim akis hizi artmasin diye bu sefer goguslerim tam bosalmadigi icin mastit olucam diye korkuyorum ... benimle ayni durumu yasayan var mi bu sabah sagdim mecburen ...
Bir sorum daha var :)) sezeryan dikislerimin oldigu yer degilde üst kısmı şiş gibi geldi dikislerimde bir problem kizariklik sislik yok ama üst bolge biraz şis carsamba gunu doktora gitmistim gayet guzel 40 in cikincq tekrar gorucem dedi

Hepimizde oyledir canim dikis yerinin ustu kitle kitle ele geliyor dokununca zamanla gecer benimde genellikle emzirmenin ortasında tıkanıyor kaldiriyorum sonra emzirmeye devam ediyorum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…