- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
HahahaKız la casa de papel izleyip izleyip profesor gibi surekli her türlü plana açık hale geldiEvet annem sen ne diyorsan doğrudur. Bu sitenin öncü kuvvetisin sen. Hurremim benim ❤❤
Benim ilkinde nişanım sabah geldiydi. Akşama sancılar gece de doğurmuştum. O yüzden kısa sürer diye seni doğuranlarda düşündüm neee bileemKız beni doğurdudan sayma nişanım geldi diye. Bıdık halen içerde
Dimi 1 cocukla buyutup ilgilenmek cok rahatmis aslinda bugunden itibaren yalnizim bende 2 cocuklaÇocuk bı taneyken uyutup uyutup yapın işlerinizi sonra çok zor oluyor Allah'ım o ur versin
Sanmıyorum depend ben de kullandımHmm anladım cnm depend ten falan değildir yani demi ondan sorayım dedim teşekkür ediyorum
ya misafirlerimiz vardı akşam kızı bi rahat bırakmadılar sürekli uyandırıp durdular sevcez diyeGece nasıldı gülay balı ? Aynen devam değil mi❤
Bulantılardan çok çektim düşük tehlikemde oldu bu bıdık çok hareketliydi hala aynı bu dana çekiyorumKarnımdayken de boyleydi son zamanlar. Benimle uyur benimle uyandırdı bal oğlum. Şimdi de aynı :) yeni bı tez sunuyorum hanımlar
Annesinin karnında çok kuduruk olup hamileliği zor geçenlerin bebekleri doğunca rahat ediyor dünya varmış kuetulduk daracık yerden yeaa deyip uyuyorhamileliği tehlikeli geçenler şimdi rahat. Hamileliği tehlikesiz geçenler de şimdi çekiyor
Kabul edenler ? Etmeyenler ?
Kaptan düşük donlu sabahtan Günaydın
Karemela sepeti uyuyordur. kahve yok kahvalti yok salatalık yedim bende.
Aynı canım 18. Günüm bazen geliyo bazen gelmiyo kırmızı kan geldi dün mesela bugün pedim temizGünaydın kanama durumlarınız nasıl kızlar?İlk bi hafta çok fazlaydı benim.4-5 gündür bazı günler leke bazı günler hiç yok.Benimki gibi olan var mı?
Tamam cnm o zaman çok saolSanmıyorum depend ben de kullandım
Olsun gündüz uyur ne güzel ❤❤ Bizim de 3 gündür misafirler var düzen aynı. Kendi uyuyup kendi uyanıyor. Ay değişir diyorlar ama inşallah hep böyle gider ❤❤ya misafirlerimiz vardı akşam kızı bi rahat bırakmadılar sürekli uyandırıp durdular sevcez diye
sonra onlar gittikten sonra ben uğraştım
2ye kadar uyumadı bizimki cin gibi bakındı durdu
2de uyudu 5te kalktı 5te altını değiştirdim emdi uyudu şimdi kalktı
iyiydik yani ama geç uyuduk
Doğuramayanlarda bugün..
Kontrolden çıktım şimdi nst üdeyim.
Bebek iyi 3530 gr olmuş. suyu hareketleri iyi ilk bebek olduğu için nst de de bi sıkıntı olmazsa 41 e kadar bekleme taraftarıyız dedi.
Çarşamba yeniden kontrol
Cuma’ya kadar doğum olmazsa suni sancı verip başlatırız dedi
İyi en azından günü belli olmuş. Sağlığı da iyiHa bir de kanala İnmemiş mi daha dedim inse Ağrı olur dedi 4-5 günde iner mi ki
Canım sen nece konuşuyorsun, ben anlamıyorHa bir de kanala İnmemiş mi daha dedim inse Ağrı olur dedi 4-5 günde iner mi ki
Ben canım. Bana ameliyatta pabal diye bir ilaç verdi doktorum, ondan bu doğumumda kanamam az oldu.Günaydın kanama durumlarınız nasıl kızlar?İlk bi hafta çok fazlaydı benim.4-5 gündür bazı günler leke bazı günler hiç yok.Benimki gibi olan var mı?
1 saatte bile inebilir stres yapma. Bol bol squat yapHa bir de kanala İnmemiş mi daha dedim inse Ağrı olur dedi 4-5 günde iner mi ki
Annem sen kendini iyice bozdun. Arada beni falan ovuyordun o da bittiGünaydın kanama durumlarınız nasıl kızlar?İlk bi hafta çok fazlaydı benim.4-5 gündür bazı günler leke bazı günler hiç yok.Benimki gibi olan var mı?
Aynı canım 18. Günüm bazen geliyo bazen gelmiyo kırmızı kan geldi dün mesela bugün pedim temiz
Kızlar günaydın. 15 gündür o kadar yorgunum ki son 2 gündür baygın uyuyorum, çocukların ağlama sesini bile duymuyorum. Çocukların emme düzeni vardı 2 saate bir alarm kurup emziriyordum ama dün gece aksadı.
Ben sadece anne sütü veriyorum kuzulara, çarşamba kontrolde herşey yolundaydı ancak kayınvalidem sürekli bu çocuklar küç0k kilo alması lazım mama lazım diye mobing yapıyor. Millet süt ver der bu değişik cins mama diyoryarın sağlık ocağında belli olur kilo alıp almadığı. Sütüm var ama kakitesini bilemiyorum. Çok yazdım kuzular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?