2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kız beni doğurdudan sayma nişanım geldi diye. Bıdık halen içerde
Benim ilkinde nişanım sabah geldiydi. Akşama sancılar gece de doğurmuştum. O yüzden kısa sürer diye seni doğuranlarda düşündüm neee bileem Ne alemdesin Yok mu gelen giden. Hadiii gelsin yeni haftanın bebitoları Günaydın herkeseeee

Gece nasıldı gülay balı ? Aynen devam değil mi❤
ya misafirlerimiz vardı akşam kızı bi rahat bırakmadılar sürekli uyandırıp durdular sevcez diye
sonra onlar gittikten sonra ben uğraştım
2ye kadar uyumadı bizimki cin gibi bakındı durdu
2de uyudu 5te kalktı 5te altını değiştirdim emdi uyudu şimdi kalktı
iyiydik yani ama geç uyuduk

Bulantılardan çok çektim düşük tehlikemde oldu bu bıdık çok hareketliydi hala aynı bu dana çekiyorum

Doğuramayanlarda bugün..
Kontrolden çıktım şimdi nst üdeyim.
Bebek iyi 3530 gr olmuş. suyu hareketleri iyi ilk bebek olduğu için nst de de bi sıkıntı olmazsa 41 e kadar bekleme taraftarıyız dedi.
Çarşamba yeniden kontrol
Cuma’ya kadar doğum olmazsa suni sancı verip başlatırız dedi

Son düzenleme:
Olsun gündüz uyur ne güzel ❤❤ Bizim de 3 gündür misafirler var düzen aynı. Kendi uyuyup kendi uyanıyor. Ay değişir diyorlar ama inşallah hep böyle gider ❤❤

Ha bir de kanala İnmemiş mi daha dedim inse Ağrı olur dedi 4-5 günde iner mi ki
İyi en azından günü belli olmuş. Sağlığı da iyi şükür. Valla bir anda kanala girebilir. Burda ertesi gün suni sancı alacakken birden doğuranları gördük sonuçta. Sağlıcakla gelsin inşallah cumaya kadar da bekletmesin yaaa

Canım sen nece konuşuyorsun, ben anlamıyor Ben doğumla ilgili şunu öğrendim ki plan yapılmaz, merak edilmez, aceleci davranilmazmis. O karnında ki sıpa nasıl isterse öyle oluyor❤❤
( bu dogurmayanlarin muhabbetleri de hiç cekilmiyor)
Linç timeeee Yerim siziiiii ❤❤❤❤

Günaydın kanama durumlarınız nasıl kızlar?İlk bi hafta çok fazlaydı benim.4-5 gündür bazı günler leke bazı günler hiç yok.Benimki gibi olan var mı?
Ben canım. Bana ameliyatta pabal diye bir ilaç verdi doktorum, ondan bu doğumumda kanamam az oldu.
1 saatte bile inebilir stres yapma. Bol bol squat yap

Günaydın kanama durumlarınız nasıl kızlar?İlk bi hafta çok fazlaydı benim.4-5 gündür bazı günler leke bazı günler hiç yok.Benimki gibi olan var mı?
Annem sen kendini iyice bozdun. Arada beni falan ovuyordun o da bitti pamuk gibi sitenin en beyaz çocuğunu doğurdun hala gaz, kan pesindesin
( 17. Gün hala fazla kanamam var ama mutluyum içim temizleniyor diye)

Kızlar günaydın. 15 gündür o kadar yorgunum ki son 2 gündür baygın uyuyorum, çocukların ağlama sesini bile duymuyorum. Çocukların emme düzeni vardı 2 saate bir alarm kurup emziriyordum ama dün gece aksadı.
Ben sadece anne sütü veriyorum kuzulara, çarşamba kontrolde herşey yolundaydı ancak kayınvalidem sürekli bu çocuklar küç0k kilo alması lazım mama lazım diye mobing yapıyor. Millet süt ver der bu değişik cins mama diyor yarın sağlık ocağında belli olur kilo alıp almadığı. Sütüm var ama kakitesini bilemiyorum. Çok yazdım kuzular.

Senin kv benimkinin modelinden.3 günde 400 gr aldı oğlum sadece anne sütü ile mama verelim desem sevinir hemen verelim der.Hastanede yanımda o kalsaydı benim süt falan olmazdı dayardı çocuğa mamayı.Bence hiç yüz verme.Dr tavsiyesine göre hareket et.Insallah anne sütü yeterli olur.Olmazsa da iki bebe sonuçta dünyanın sonu değil ya.Takviyeni yaparsın.Allah kolaylık versin canım.Biz tek bebe ile zombi gibi geziyoruz.Sizinki takdire şayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…