2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen ben de soğukkanlı görünüyorum ama telaşlar korkular başladı tabi istemsiz Ağrı flnda anlık oluyor öyle uzun süren bi şey yok ama gören de daha var diyor yukarda duruyormuş karnım hala

Hepsi farklı canım. Düşer yakında. 10. gün düştü. Kızımın 17. gündü. Göbek bakım seti her gün kullandım. Düştükten sonra da kullandım. Son mendil kaldı.

Sen Benden yakınsın bence sancın da baya sıklaşmış aslında neden gelmedi ki hala bende sancı fln yok başka belirti de algılayamıyorum varsa bile

Zeytinyağı veriliyor kakada zorlanan bebeklere ama seninki daha küçük. Ondan emin değilim. İlerde devam ederse 1 çay kaşığı beslenme öncesi verilebilir.

Kızlar sezeryan sonrası bir kutu antibiyotik vermişti doktor sormayı unuttum da herhalde bu kutu bitince artık yazmıyorlar
Kesi yeri için veriyorlar sanırım. Benim de antibiyotik 14 tablet sabah akşam 7 günlüktü. Bitti. Bildiğim kadarıyla kan hapı dışında devam ettiğimiz bi ilaç yok. Hep vitamin ve omega yazan dr yazmadı onları. Kendim bir iki takviye almayı planlıyorum.

aynen öyle meylenim çocuğu kendi uyanmadan kaldırdıkça vızıklanıyo uyumuyo sonra

hosaf icenler Hosafi taneleriyle mi yiyosunuz yoksa sadece suyunu mu iciyorsunuz. Taneleri bebegi rahatsiz eder mi.
ben tanelerinide yiyorum canım
sıkıntımız olmadı çok şükür
ama herkeste aynı olmayabilir
burda biride kayısı hoşafı gaz yapıyo demişti
deneyerek bulabilirsin sende neyin iyi gelip gelmediğini

Bana öyle dedi doktorum dikişlerin nemlenmemesi gerekiyor
sağ ol canım
Yok kuzu ya korse benlik değil takamıyorum aldım kenarda duruyo
ben takarım kuzum ya, geçen yazda takmıştım zayıflamak için

Benim de estetik ama 40 gun cok degil mi ya
bana da çok geldi canım ya sıcağı sıcağına sarılsa daha iyi
ben de aynı böyle yatırıyorum Çankırı’dayım, Ankaranın havası ile aynı, ama eller hep dışarıda, eldiven kabul etmiyor, geceleri çorap giydirdim eline ağlıyor elleri soğuk ama doktor göğsünden kontrol et dedi o yüzden rahatım
böyle böyle süt salınımı düzene girecek inşallah canım ya çok tıkanıyor kuzum, aklım çıkıyor emzirirken
Ben de merak ediyorum napicam tek başıma. Benim annem ve kayınvalidem de farklı şehirde. Ha deyince gelemezler. Başımızın çaresine bakicaz
benimde annem çalışıyor, hastane harici yanımda kalamadı hiç Kv geldi 15.gün gidecek, sağ olsun işlerimi yapıyor ama ben alışkın değilim ilk defa beraber kalıyoruz ama yine de korkuyorum tek kalınca başa çıkabilecek miyim
bizim de 10 gün oldu düşmedi kuzum, hatta bebeği hiç ılık suyla silmedim de vücudunu, sadece başını yıkadık eve gelince. Bide bize doktor göbeği kuru ve temiz tutun yeter dedi solüsyon, batikon falan demedi acaba unuttu mu
Sezeryanin 3.gunu takmaya başladım doktorumun tavsiyesi ile.Göbeğim inanılmaz topladı.Yandan ayarlamali basit bişey.Esim eczaneden almış.
18. gün medikalciden sezeryan sonrası korse deyip aldım
Böyle bi korse mi kızlar? Bende 10. Günde 96.7 kilodan 84.9 kiloya düşmüşüm ama göbek jöle kıvamında

bizim alçak olduğundan ev hırsız girer diye bebek olmadan öncede hiç açmıyoruz camı kapıyı canım
ama izmirdeyim ben aşırı sıcak uyunmuyo ondan klima açık bütüngünde gecede üstündede zıbın oluyo sadece yarım kollu

Ben gündüz de baya uyutuyorum. En fazla 4 saat falan uyanık oluyor. Bazen üzülüyorum sürekli uyutmasam mi diye hatta gündüz nasıl uykusu?
valla gün gün değişiyo canım
dün mesela bütüngün uyudu arada uyanıp emdi geri uyudu yine
bugün bu saat oldu banyoda yaptı ama yinede yatakta uyumuyo memede sürekli uyuyo yatağa koyunca kalkıyo geri

bizimki 7.günde düştü canım
ama herkesin aynı olmuyo 10 günde öyle çok değil düşer elbet

aynen benimki bu

Aynen canım benim korse bunun aynısı.

Bebelac gold un kabız yaptıgını yorumlarında görmüştüm .mamayı degişebilirsin .bızımkı sma içiyor sıkıntı yok sukur.2gün yapmadı kv poposuna zeytinyaglı pamuk tıkıstırırken gördüm sınır oldum ileride sıkıntı olacagını söylüyor doktorlar poposundan bişeyler tıkıstırmanın

Kimyon rezene dışında gaz için önerebileceğiniz birşeyler var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…