Düşünme belli olmaz hiç. Gerekirse sen sezeryan ol zaten bıkacak. Doğumun şekli önemli değil bebeğini en sağlıklı şekilde kucağına Alman önemli. Ama tabi allah gönlüne göre verir inşallah yine de normal Doğumla gelir. Ne kadar daha bekleyeceksin ki benim doktor belli tarihe kadar bekleriz sonra müdahale ederiz dedi.
Ben hatırlıyorum 8 sene geçmesine rağmen. Günlük tutmuşum bi de ara ara açıp okuyorum çünkü. Bence normal her Bebişin ihtiyacı farklı dediğiniz gibi kimi 2 meme emer 100 100 200 e tamamlar. Kimi tek memeden alır onu. Zaten kiloları bile farklı kimi 1 aylık 5 kilo olur kimi 3 buçuk dolayısıyla yeme ihtiyacı da değişir. Benim kızım 2 aylıkken 6 kiloydu kontrol notu almışım. Aynen tek meme emziriyodum. 180 200 çıkıyordu. Sonra zamanla ikisini de bitirmeye başladı. Tosuncuktu herkes bu çok yer filan diyodu. Şimdi çubuk gibi yemek yemekten nefret ediyo diyebilirim
işte her çocuğun yapısı farklı çok emmesi de ilerdeki tercihlerini göstermiyor. Gelişine yaşayacağız hayatı her bebe kendi yolunu çiziyo zatti