2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet canım demek ki her bebek farklı cidden

Çok şaşırdım ya. Acaba meme büyüklüğüyle alakası var mı çok sütün diye aklıma geldi şimdi. Normalde 85 takiyordum. Şimdi sanırım 100 falan. Bildiğin büyükanne sutyenlerinden giyiyorum numarasını da bilmiyorum annem almış .

Bende bilgisayar başından canım
Sorumlulukları bırakmvnmaıyorsun. 2 yılda bir sözlrşmemiz yenileniyor devlette bile olsak belli puanı toplamam gerekiyor. Kimse doğum yaptınmı diye bakmıyor...
Senin yükün daha fazla tabiki tezler çocuklar vs Kolaylıklar diliyorum vallahi

İlk Oğlumda 1 yaşında işe başlamıştım. Ozaman 200 cc çıkıyordu hwr bir göğüste ama ozaman ek gıdada alıyorlardı. Ozaman günlük 500 cc emse yeterli oluyordu. Ama şimdi günlük daha fazla süt almaları gerekiyor. 1000 cc belki biraz daha fazla oyüzden o kadar olması normal Birefebirece

Birde dışarıda emzirme önlüğü ile heryerde bebeğimi emziriyorum ben avm lerde bebek yerleri var. Gezmeden geri kalmayın büyüyünce gezmesi daha zor oluyor çünkü

kesinlikle ilaç gibi oldu bu ya
aynen ık mık yapmaya başladığında uyanmadan hemen ağzına dayıyom memeyi emip geri hoppa yatak

Canım bizim gündüzleri yarım saat 1 saatte bir emiyo max 2 saati zorluyorum bütün gün ayakta böyle olunca bende gece ellemiyorum mesela akşam 9da yattı 2ye kadar dokunmadım sonra emzirip yattım 4.30da Bi daha kalktı yine emzirip yatırdım saat 8e kadar uyudu artık çok bölmüyorum uykusunu çünkü uyumuyo akşamda rahat yatsın istiyorum

hosaf icenler Hosafi taneleriyle mi yiyosunuz yoksa sadece suyunu mu iciyorsunuz. Taneleri bebegi rahatsiz eder mi.

21 ay emzirdim canım :))
Aynen canım bende hastaneye gittiğimde bi 6 cm açıklık olsun istiyorumm . Doğmazsa salı gel dedi
Ben de kızdığım şeyi yapayım darlayım buradakileri @__karamel__ @deeploneliness ZehranurHifa bu gece de mi boş geçti
Acayip sancım ve kasılmam vardı saatlerdir 10 dk da bire düşmüştü yeniden azaldı .

Kızlar havalar çok sıcak malum gece bebeklerin yattığı yerde cam pencere açıyor musunuz ne giydiriyorsunuz üstlerine ne örtüyorsunuz camı açsak kapıyı kapasak nasıl olur camdan esen rüzgar hasta edermi diye çok korkuyorum

Bizim tüm camlar açık bi kısa kollu zıbın giydiriyorum üstünede tişörtümü örtüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…