2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hanimlar birsey soracağım ben bu sıpaya akşamları 1 kere mama veriyorum süt yetmediği için ancak mamayı veridiğimde çocuğa ekstra bir enerji geliyor sanki uyuyorsa da uyanıp 1 2 saat uyumuyor dün 11 de verdim gece 4 de zor uyuttum ısrarla meme istedi verdim karnı da tok ama agzına alıyor çıkarıyor deli gibi tepiniyor eller ayaklar hiç durmuyor dikkat ettim mamadan sonra sürekli boyle dunku kadar olmasada sizde de boyle birsey yasayan var mi mamayi mi degistirsem aptamil kullaniyorum

Mecbur kalanlara bişey diyemem canım.Allah kolaylık versin.

Mama gaz yapıyor olabilir canım.Sindirmekte zorluk çekiyor sanırım.Mamayi değiştirmek ise yarayabilir.

Canım iki bebekle mecbursun.Takdire şayan bence iki bebeyi tek başına büyütmek.Allah güç kuvvet versin sana.

yeme içmem normalde annem hala bizde kalıyo
40ın çıkana kadar gitmem diyo
her işi o yapıyo
lohusasın eğilip kalkma dikişlerine bişey olmasın diyo
hareketsizlikten veremiyom bence ben ya

Kesinlikle etkisi vardır canım.Ben hastaneden geldiğimden beri çok hareketliyim yatmıyorum.Bi haftada 10 kg gitmiş.Bir aylık olmadınız mi siz yaklaşık.Bence artık toparlamissindir hareket et.Ve bol su iç sıvı tüket.

Aptamil seker.orani yuksekmis. Ben suan mama.kullanmiyorum ama ilk gun sutum.cok azdi diyr hastane aptamil verdi bebege. ama sevemedi SMa var onu sevdi. Benimde arada oyle yapiyo ayaklarini asiri hareket ettirip tepiniyo dedigin gibi memeyle kavga.ediyo sanki

yeme içmem normalde annem hala bizde kalıyo
40ın çıkana kadar gitmem diyo
her işi o yapıyo
lohusasın eğilip kalkma dikişlerine bişey olmasın diyo
hareketsizlikten veremiyom bence ben ya
Bu dönemde dikkat etmemiz lazım canım annen yapsın tabi sonra zaten istemesek de mecburuz :) kilolar bir sekilde verilir :)

Hiç tatlı yemiyor musunuz? Doğumda Kv bi tepsi baklava yapmış. Annemler de burdaydı. Her gün iki üç baklavayı dondurmayla yedim. Şimdi kendim de puding, bisküvili pasta falan yapıp yiyorum. Limonata yapıyorum, rezene ve soğuk çay içiyorum.
Canım istiyor ya siz yemeden nasıl duruyorsunuz?
İyi beslenenler yazın bakalım ne yiyip içiyorsunuz?

I mom hangisi? Latte mi kullanıyorsun?

Ohhh baklavalar maklavalar götürünnn:)) ben anca sütlü tatlı 2/ 3 kere birde dondurma karpuz hoşaf tüketim ekmek yemiyorum yine kahvaltı hariç ama insanın canı çok tatlı çekiyor ve acıkıyor

Sütün yetmediğine eminmisin canım?

Benim kaynana kp bayramdan 2 gün önce geliyorlarmış bayramı kaynanamgille geciricem öleceğimmmm
ben şuan kaynanamgildeyim
sofram hazırdı yemeğimi yedim kaldırayım diyom onuda kaynanam yapıyo
bende benim danayı emziriyom
sen kızla ilgilen deyip hiçbişey yaptırmıyolar burdada bana

Canım hiç istemiyor belki de koşturmaktan fırsat olmuyor :) ben hergun bir haşlanmış yumurta domates salatalık ceviz öğlen meyve yogurt aralarda bol su yeşillik akşam sebze veya et yemegi. Arada ekmeği cok kaçırıyorum. Sabah akşam kimyon cayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…