Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sende parası neyse verelim diyorsan sende durumlar vahimmm:)))))Parası neyse verelim de sevişelim yetti garii![]()
Babanede çözmüş seni:))Ooo bensiz +18 konulara geçilmiş dur kız babannem beni tembihliyo bak sakın kırkını bozma diyeuzaktan kuduruk mu görünüyom ben didim
![]()
Değdi mi kız :))Pelonun dediği servet değerinde prezervatif lerle hallettik hiç korktuğum gibi olmadı ama ben 47 gün lohusaydim![]()
İvit ben size dediydim genel yapmayın diye illa genel didiydin :))))Korkma canım
Ben deli gibi korkardım ayık olmaktan genel diye gezdim aylarca
Son bir gün önce spinale karar verdim iyi ki de öyle yapmışım
Çok çok konforlu bişey
Ameliyattan sonra 4-5 saat rahatsın misler gibi
Hayırlısıyla al kucağına
Wuuu süpersinnnGünaydın canımlar.Kahvaltimi yaptım kahvemi içtim.Kahvalti öncesi tartıya çıktım.-10 kg görünce pek bi keyiflendim.Hamile kaldığım kilodan 13 kg zayıfım şaka gibi3.gunden beri yandan ayarlamali korse takıyorum çok çok işe yaradı.Göbeğim müthiş toplandi.Doktorum sağolsun hemen korse tak demişti.Yeni sezaryen olanlar kesinlikle korse tavsiye ederim.Normal doğumlar daha rahat takar zaten.
Benimki de gece öyleydi ve sadece emince susuyor sömürdü beniAy kızlar bu oğlan beni öldürecek sonunda başımı döndürecek yaniii şimdi yeni modası 1 saat uyuyup kalkmak vallahi saat gibi dünden beri hiç sasmıyor saat 12 de uyuduysa 1 de çalar saat gibi başlıyor ağlamaya :)) yat uyu işde dimiiii
Ay kızlar bu oğlan beni öldürecek sonunda başımı döndürecek yaniii şimdi yeni modası 1 saat uyuyup kalkmak vallahi saat gibi dünden beri hiç sasmıyor saat 12 de uyuduysa 1 de çalar saat gibi başlıyor ağlamaya :)) yat uyu işde dimiiii
Günaydın kızlar ben de 1 haftada 9 kilo vermişim![]()
Sus kız nereye geliyor neden geliyorGidecek kiloların hepsi hemde fazlasıyla![]()
Hahahah yaw ben gelecek okumuşum uykusuzluk işde:))))) şu kayfemi içeyimde kendime gelimben:)))Gidecek kiloların hepsi hemde fazlasıyla![]()
Benim de 5 gunde 8 kilo gittiGünaydın kızlar ben de 1 haftada 9 kilo vermişim![]()
Benim var çatlaklar korse takmaya başladımBenim de 5 gunde 8 kilo gittiHic yirtigimda olmadi
nasil mutluyum nasil
![]()
Benimki de 2 gündür boyuna uyuyor.Ay kızlar bu oğlan beni öldürecek sonunda başımı döndürecek yaniii şimdi yeni modası 1 saat uyuyup kalkmak vallahi saat gibi dünden beri hiç sasmıyor saat 12 de uyuduysa 1 de çalar saat gibi başlıyor ağlamaya :)) yat uyu işde dimiiii
Karamelcim hadi doğur ya hazırım ben artık bekliyorum ahahsh![]()