- Emoji Skoru
- 331
- Puanlar
- 18
Hayır tam tersi dokunmayın demislerdi ebeler, senin hormonların sütten ona da geçiyor zamanla duzelecekKızımın memiklerinden süt geldi kızlar meğer hafif hafif sıkıp o sütü boşaltmak lazımmış
Bilenler bilmeyenlere söylesin litfen
Ay boş ver böylesi daha zorNe ile ilgili bilmiyorum. Benimkiler de 40 hafta bekleyemiyor. Aceleci beybiler..
37, 39, 38'de geldiler.
Banyo yaptırdık uçları kızmış şişmişti babaannem dedi ki süt dolmuştur hafif dokunmasıyla çıkması bir oldu rahatlarmış canımNasıl yani canım ilk defa duydum durduk yere mi geldi
Valla canım sıkma bile diyemem dokunmasıyla iki parmağıyla çıkması bir oldu babaanneme güveniyorum yaptık valla 40 içinde olurmuş geçermişAllahımmmm deli gibi bu soruya cevap arıyordum Sevaldün banyo yaptırırken uçlarının kızardığını gördük annemde anneannemin bizimkileri sıktığını söyledi. Ama cesaret edemedik artık sakıncalı diyorlarmış sıkılmasına bi kaç yere sorduk sen nasıl yaptın
Canım ebeleri bilmiyorum hiç demediler banada babaannem söyledi güveniyorum da açıkçası hem ağrıtır hemde uçlarında süt kalır şiş olur dediHayır tam tersi dokunmayın demislerdi ebeler, senin hormonların sütten ona da geçiyor zamanla duzelecek
Haklısın. Sonuncuda leke geldi. Bir hafta sürdü. Sancı yok. Stres stres. Kontrol gününden önceki gece sancılarla yola çıktık. Sabaha doğdu. Değilse doğum başlasın diyecektim. Beklemek de zor.Ay boş ver böylesi daha zor
Sen bilirsin canım bize söylenen bu. Benim kv de ilk oğlumda öyle demişti biz dokundurtmadık kendiliğinden geçti. Herkesin kendi karariCanım ebeleri bilmiyorum hiç demediler banada babaannem söyledi güveniyorum da açıkçası hem ağrıtır hemde uçlarında süt kalır şiş olur dedi
Ağzını yerim senin. Sen ne güzel bir meleksin.Anan çirkin sen çok güzelsin teyzem.
Offf Meylen sorma benimki duble jolemsikat hele hiç sorma, dikişim sürekli terliyor.
Çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla yavruna kavuştursun. Küvözde kalan çok bebeğimiz oldu, sağlıklılar şükür.
Canım benim Allah sabır versin. Güçlü ol yavrun için, çok zor biliyorum ama kuzunun sağlığını düşün.
Çok mutlu oldum, nihayet kavuşma vakti.
Senin gibi yavrusu için bu kadar endişe duyup saatlerce ağlayan bir anne ona bakamaz mo hiç. Aslanlar gibi bakarsın hiç merak etme. Hepimiz çok duygusalız. Bu da çok normal
Öpüyorum sizi, yavrunu kokla yerimize 
Ben tuturmadim valla. Kuvezdeyken hemşiresi tuturdu. Valla ben o kadına gıcık oluyordum ama sayesinde çok şey ögrendimMaşallah yerimm emzigi nasil tutturdunuz ya ben gec kaldim galiba
Tabi canım doğru ben illa yapılsın demiyorumSen bilirsin canım bize söylenen bu. Benim kv de ilk oğlumda öyle demişti biz dokundurtmadık kendiliğinden geçti. Herkesin kendi karari
Valla tesadüf mü inanın bilmiyorum sabah 5ten beri ayaktayız gözünü yummadı saat 1de çocuğu yıkadık uyu uyumaz kız bunun göğsünde süt birikmiş dedi nasıl yani dedim bi iki damla çıkardı çocuğu salladım uyuttum rahatladı sanki yanlış yönlendirmek hiç istemem kimseyi de bazen haklı çıkıyorlar bişey biliyorlar eskilerBen de sıkılmaz diye biliyorum çok sakıncalı diyorlar. Eski kadınlar hep sıkarmış.
Bez Molfix. Islak mendil unibaby. Marketlerdeki 2'li 3'lü indirimlilerden almıştım. Yalnız bu ıslak mendilin tek tek çıkmakta sıkıntısı var gibi.Kızlar bebek bezi sleepy senstive kullanıyordum ve bitti şimdi yine sleepy alacağım ama natural i de çıkmış naturali alıp kullanan var mı acaba birde ıslak mendil dalin ve uni baby almıştım onları muslukta yıkayıp kullanıyorum bu sefer daha ucuz birşey alma niyetindeyim nasıl olsa yıkayıp kullanıyorum siz neler kullanıyorsunuz
o ne kız ilk defa duydumKızımın memiklerinden süt geldi kızlar meğer hafif hafif sıkıp o sütü boşaltmak lazımmış
Bilenler bilmeyenlere söylesin litfen
Valla bende ilk kez duydum gördüm yaşadım canımo ne kız ilk defa duydum
bende sensitive kullanıyorum canım naturallerde yeni doğan var mı hiç görmedimKızlar bebek bezi sleepy senstive kullanıyordum ve bitti şimdi yine sleepy alacağım ama natural i de çıkmış naturali alıp kullanan var mı acaba birde ıslak mendil dalin ve uni baby almıştım onları muslukta yıkayıp kullanıyorum bu sefer daha ucuz birşey alma niyetindeyim nasıl olsa yıkayıp kullanıyorum siz neler kullanıyorsunuz
Valla canım sıkma bile diyemem dokunmasıyla iki parmağıyla çıkması bir oldu babaanneme güveniyorum yaptık valla 40 içinde olurmuş geçermiş
Valla canım sıkma bile diyemem dokunmasıyla iki parmağıyla çıkması bir oldu babaanneme güveniyorum yaptık valla 40 içinde olurmuş geçermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?