2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bebek bezi sleepy senstive kullanıyordum ve bitti şimdi yine sleepy alacağım ama natural i de çıkmış naturali alıp kullanan var mı acaba birde ıslak mendil dalin ve uni baby almıştım onları muslukta yıkayıp kullanıyorum bu sefer daha ucuz birşey alma niyetindeyim nasıl olsa yıkayıp kullanıyorum siz neler kullanıyorsunuz

Kızımın memiklerinden süt geldi kızlar meğer hafif hafif sıkıp o sütü boşaltmak lazımmış
Bilenler bilmeyenlere söylesin litfen
Hayır tam tersi dokunmayın demislerdi ebeler, senin hormonların sütten ona da geçiyor zamanla duzelecek

Valla canım sıkma bile diyemem dokunmasıyla iki parmağıyla çıkması bir oldu babaanneme güveniyorum yaptık valla 40 içinde olurmuş geçermiş

Hayır tam tersi dokunmayın demislerdi ebeler, senin hormonların sütten ona da geçiyor zamanla duzelecek
Canım ebeleri bilmiyorum hiç demediler banada babaannem söyledi güveniyorum da açıkçası hem ağrıtır hemde uçlarında süt kalır şiş olur dedi

Canım ebeleri bilmiyorum hiç demediler banada babaannem söyledi güveniyorum da açıkçası hem ağrıtır hemde uçlarında süt kalır şiş olur dedi
Sen bilirsin canım bize söylenen bu. Benim kv de ilk oğlumda öyle demişti biz dokundurtmadık kendiliğinden geçti. Herkesin kendi karari

Ben de sıkılmaz diye biliyorum çok sakıncalı diyorlar. Eski kadınlar hep sıkarmış.

Teşekkür ederim teyzem

Sen bilirsin canım bize söylenen bu. Benim kv de ilk oğlumda öyle demişti biz dokundurtmadık kendiliğinden geçti. Herkesin kendi karari
Tabi canım doğru ben illa yapılsın demiyorum
Ben de sıkılmaz diye biliyorum çok sakıncalı diyorlar. Eski kadınlar hep sıkarmış.
Valla tesadüf mü inanın bilmiyorum sabah 5ten beri ayaktayız gözünü yummadı saat 1de çocuğu yıkadık uyu uyumaz kız bunun göğsünde süt birikmiş dedi nasıl yani dedim bi iki damla çıkardı çocuğu salladım uyuttum rahatladı sanki yanlış yönlendirmek hiç istemem kimseyi de bazen haklı çıkıyorlar bişey biliyorlar eskiler

Bez Molfix. Islak mendil unibaby. Marketlerdeki 2'li 3'lü indirimlilerden almıştım. Yalnız bu ıslak mendilin tek tek çıkmakta sıkıntısı var gibi. Yıkamadan kullanıyorum ben. Her alt değişiminde saf zeytinyağı sürüyorum geceye girerken ise hametol pişik önleyici krem kullanıyorum. Şu an problem yok.

bende sensitive kullanıyorum canım naturallerde yeni doğan var mı hiç görmedim
ıslak mendili natural kullanıyorum

Büyükler işte ne varsa onlarda rahmetli anneannem bizimkilere yapmış rahatlar dermiş biz de bilemedik ne yapsak bu memikleri
Valla canım sıkma bile diyemem dokunmasıyla iki parmağıyla çıkması bir oldu babaanneme güveniyorum yaptık valla 40 içinde olurmuş geçermiş

Büyükler işte ne varsa onlarda rahmetli anneannem bizimkilere yapmış rahatlar dermiş biz de bilemedik ne yapsak bu memikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…