Allah kolaylık versin kızlar su gibi geçsin inşallahGü
Günaydın kızlar bende aynı şekilde sabah bi ıslaklık hissetim aynı şekilde biraz suyum geldi hemen hastaneye geldim yatışım yapıldı doğum başlıyor Allahın izniyle
O yüzden sende hemen gitmelisin canım
Allah hepimize kolaylık versin bi avazda kurtarsın inş
ahahah tamam hatırladımKız filmde kemal sunal sallıyodu sallıyodu da uyumuyodu böyle fıldır fıldır bakıyordu ya He aynen öyle bakıyor:)
güzel haberlerle gel inşallah canımGünaydın
Hastaneye girisimizi yaptık Dualariniza talibim Allahım yardım etsin bana ve herkese❤
sudur büyük ihtimal canım gitkızlar sabah yataktan ıslak hissettiğim için bi kalkayım dedim, kalkmamla su gelmesi bir oldu. az bişi geldi iç çamaşırımın ön kısmına doğru baya yayıldı. doktora gitmeli miyim?
bende burdakilere sorup avent ultra air siparişi verdim bakalım gelsin tutucak mı bakalımMaşallah yerimm emzigi nasil tutturdunuz ya ben gec kaldim galiba
bana kadın doğumcum 3 aylık olunca gel demiştiSmear testi mutlaka yaptırın kizlar kimse ihmal etmesin
toplanmıştır canım merak etmeBugün kuşumun kontrolü var kızlar bakalım toparlamışmıyız kilomuzu
hadi sende doğur gel bakalım :)Gü
Günaydın kızlar bende aynı şekilde sabah bi ıslaklık hissetim aynı şekilde biraz suyum geldi hemen hastaneye geldim yatışım yapıldı doğum başlıyor Allahın izniyle
O yüzden sende hemen gitmelisin canım
Allah hepimize kolaylık versin bi avazda kurtarsın inş
Ayyy böyle deyince bende karnımın o hallerini özledim. Kaşıdığım yeri gelip sivriltirdiKarnım yamuk yamuk titriyo.. Dürtüyorum.. O da geri dürtüyo..
Çık da dışarda yapalım düellomuzu Alper bey diyorum..
Çıkmıyo..
Ayyy böyle deyince bende karnımın o hallerini özledim. Kaşıdığım yeri gelip sivriltirdiKarnım yamuk yamuk titriyo.. Dürtüyorum.. O da geri dürtüyo..
Çık da dışarda yapalım düellomuzu Alper bey diyorum..
Çıkmıyo..
Oyle yazdim ve ilk kez emzikle uyudu benim kizbende burdakilere sorup avent ultra air siparişi verdim bakalım gelsin tutucak mı bakalım
Çok sağolun kızlar bebeğim boyle savunmasız karsımda ısıgın altında yatıyor moralim cok kotu süt sağıp enjektörle verecekmişiz cabuk etki gostersin diye
Peki temizlemek gerekiyo mu sonraki emzirmede yoksa o zamana kadar emiyo mu cilt zeytinyaginiHerşeyyi denedim göğüs ucuna en iyisi zeytinyağı geldi.hani şu biberon duluklar varya uçları yanyana 3 delikli zeytinyağını dürüp o kapakları başına tutturuyorum hem çamaşıra sürünüp yapışmıyo hemde kapalı kaldığı için nemleniyor iyileşiyor
HAYırlısı olsun rahat ol çabucak kavuşulan bencilineKızlar buğün kontrolüm vardı normalde geçen hafta cuma sezeryanla alırız demişti bana buğün gittik pazartesi dedi doktorum Bi dellendim şimdi cumartesi günü sabah 9 da sezeryan ile alacağım kızımı kucağıma Allah nasip ederse muayene yaptı ne açılma var nede kanala inmiş benim kız ve 3900 kilosu o yüzden sezeryana karar verdik hakkımızda hayırlısı artık normalde kendimi yarına çok hazırlamıştım ama cumartesi ye kaldı
Canım çok sevindim güzel haberSabah kuzumu almaya gidicez❣
Çok mutluyum... O kadar heyecanlıyım ki
Doğuma giderken böyle olmadım
Çok korkuyorum çok endişeliyim evde nasıl olacak diye
Allahım kalbimden bu vesveseyi korkuyu alsın hemen inşallah
Saatlerdir ağlıyorum sessiz sessiz odamda
Ben lohusa depresyonu olmamışımdır dimi yaşadıklarımızdan dolayı böyleyimdir
Geçicek hepsi
Eşimden bile manevi destek görmüyorum gibi hissediyorum ki özverilidir.
Günlerdir evdeydi ve artık işe başlamak zorundaydı çünkü diğerleri izne çıkıcak
Ama istedim ki yanımda olsun yarın tüm gün Büyük ihtimalle bırakamaz tek çocuğu soramadım bile işe dönecekmisin hastaneden çıktıktan sonra diye
Alacağım cevaptan korktum birazda üzüldüm bu durumda işi düşünmesine
Ama mecbur onun tarafından düşününce de
Kafayı yiyorum galiba ben artık zihnim bedenim öyle yorgun ki
Kaç günlükken kaç çıktığı önemliymiş canım ama mavi ışığın altında ağladığında alıp sana vermiyolar mi emzirmen icin?biz de hastaneden bir gün geç çıktık sarılıktan yattık bir gece fototerapi aldı şimdi de kontrol altında tutuluyo üç günde bir ölçüme gidiyoruz...inşallah kurtuluruz şu sarılıktan...geçmiş olsun kuzum sen sutun icin moralini yüksek tutmaya çalış canım iyi olucaktir ...Kan sonucu daha belli olmadı da cihazla ölçtü 16.5 cıktı canım galiba fototerapi alacak
Sağol sevalcim insallah
ahah başka bişey isteseymişsinOyle yazdim ve ilk kez emzikle uyudu benim kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?