2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Allah kolaylık versin kızlar su gibi geçsin inşallah

hadi sende doğur gel bakalım :)

Çok sağolun kızlar bebeğim boyle savunmasız karsımda ısıgın altında yatıyor moralim cok kotu süt sağıp enjektörle verecekmişiz cabuk etki gostersin diye

Canım üzülme.Bu onun için en iyisi.Degeri düşecek sağlıkla evinize gideceksiniz inşallah

Bizimki dün atak geçirdi sanırım. Gündüz beni acayip yordu. Önceki günler öyle değildi. Az uyudu. Gaz sancısı çekti. Çok ağladı. 3 saate bir besledim ama düzelmedi. Aç desem hıçkırık tutuyor, kusuyor vs. Gece ise 5 saatlik 2 parti uyudu. Ellemedim keyfince uyusun diye. 15 günlük olduk bugün..

Peki temizlemek gerekiyo mu sonraki emzirmede yoksa o zamana kadar emiyo mu cilt zeytinyagini

HAYırlısı olsun rahat ol çabucak kavuşulan benciline Canım çok sevindim güzel haber Allah bundan sonra sıkıntı göstermesin. BUGÜN bayaaa doğuracak arkadaşlar var sanırım hepiniz bir avazda kurtulun inşallah

Kan sonucu daha belli olmadı da cihazla ölçtü 16.5 cıktı canım galiba fototerapi alacak

Sağol sevalcim insallah
Kaç günlükken kaç çıktığı önemliymiş canım ama mavi ışığın altında ağladığında alıp sana vermiyolar mi emzirmen icin?biz de hastaneden bir gün geç çıktık sarılıktan yattık bir gece fototerapi aldı şimdi de kontrol altında tutuluyo üç günde bir ölçüme gidiyoruz...inşallah kurtuluruz şu sarılıktan...geçmiş olsun kuzum sen sutun icin moralini yüksek tutmaya çalış canım iyi olucaktir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…