YYademim
zinco almış eşim. Günde 2 kez diyor. Sen nasıl kullanıyorsun? Kriz zamanında mı yoksa belli saatlerde mi? Ağlıyordu verdik yarım saat önce. Emzik aldı sakinleşip uyukladı. Pırtlattı 2-3 kez de meme emerken..
Evet günde 2 defa kullanıyorum bazen bir defa
Genelde akşama doğru kullanıyorum
Rezene, tane kimyon kaynat sen iç
Birde kolik müziği dinlet bende çok işe yaradı
Aa hiç endişe etme benim oğlumda da vardı alnında, geçti şuan 3,5 yaşında ve sadece ağlarken fln orası biraz daha kızarıyor:)
Kardeşimin de vardı onunki tamamen geçti
Ya fena ya kazık çakar gibi itti ileriye hatırlamak bile istemiyorum ya vazgeçtim lutfeeeennn diyorum o da diyo ki lutfeeeeeeen yerleştirdim amaa :))))
Evet günde 2 defa kullanıyorum bazen bir defa
Genelde akşama doğru kullanıyorum
Rezene, tane kimyon kaynat sen iç
Birde kolik müziği dinlet bende çok işe yaradı
Ben geldim bir sorum var oglumu emzırıyorum ama goguslerim cok sertlestı. Acaba yeterince cekemiyor ondan mı yoksa sut gıtmıyor olabilir mi. Sagsam mı yoksa sertlesmesi normalmıydı bu gunlerde. Sagarsam bu seferde kontrolsüz artıs olur devamlı sagmak zorunda kalırım dıye korkuyorum. Sagmazsam da sut memede birikir azalır ya da mastit olur dıye korkuyorum napayım ki ben şimdi kafamda deli sorular
Ya fena ya kazık çakar gibi itti ileriye hatırlamak bile istemiyorum ya vazgeçtim lutfeeeennn diyorum o da diyo ki lutfeeeeeeen yerleştirdim amaa :))))
Yalnız bişey aşırı hoşuma gitti. Dışarda bekleyen onlarca kadın. Sırayla alıyorlar içeri. İçerde herkesin muayenesinde kullanılacak aletleri fırçaları paketlemisler. Üzerine de isimleri yazmışlar . Herkesin eline dagittilar. Ayrı ayrı poşetlerimizle girdik iceri.Tertemiz çok güzeldi. Devletimle gurur duydum.
@kafkasyaninozkizi maşallah bayan yanak kilonun yarısını yanakta toplamış
Kimseye kulak asma meleğin sağlıklı bir pamuk prenses şükredilecek çok şey var arkadaşımın oğlu alnının tamamı kırmızı leke ile doğdu hatta kahverengiydi diyebilirim, kaybolmazsa lazerle sileriz demişti dru şimdi 5 yaşında kayboldu gitti hiç izi bile yok