2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
3.ayda tam gecer diyorlarda . 41.gunumz bizdede hafif sarılık var ama gözüne hiç yansımadı

YouTube kolik bebek müziği yaz susacak mı bi dene:)

Benımkınde de orda var ama küçük bu doğum lekesi değil gecer merak etme
Birde ısırsana tombiş melegını yaa

Canım sağ sütünü göğsünde kalmasından mastit olmandan 10 kat iyi

Bizim sağlık ocağı çağırmadı benı
Smear için dr gidecegım sanırım
İlk defa yaptıracagım korkuyorum birazcık
Spekulum muayenesinden

kafkasyaninozkizi maşallah bayan yanak kilonun yarısını yanakta toplamış

Kimseye kulak asma meleğin sağlıklı bir pamuk prenses şükredilecek çok şey var arkadaşımın oğlu alnının tamamı kırmızı leke ile doğdu hatta kahverengiydi diyebilirim, kaybolmazsa lazerle sileriz demişti dru şimdi 5 yaşında kayboldu gitti hiç izi bile yok

Y Yademim zinco almış eşim. Günde 2 kez diyor. Sen nasıl kullanıyorsun? Kriz zamanında mı yoksa belli saatlerde mi? Ağlıyordu verdik yarım saat önce. Emzik aldı sakinleşip uyukladı. Pırtlattı 2-3 kez de meme emerken..

Bi sabah kalktım ki göğüslerim taş kaldırıp çocuğa veremiyorum o kadar dolmuş birini emzirmeye başladım diğerini açtım altına peçete koydum şıpır şıpır damlamaya başladı zaten canım 15 dakika dolu göğsümü emzirip öbürüne geçtim bu sefer öbürü akmaya başladı emzirirkende masaj yaptım Bi daha ki emzirmeye miss gibi yumuşacık oldu memişlerim

kızımın burnunda doğum lekesi var doğduğunda doktor geçer dedi ama 24 günlük olduk hala geçmedi
her gören anne gizli bişey yiyince çocukta leke olur gibi saçmasapan bişey söylüyo
kendimi kescem
psikolojimi bozdular
ağladım bugün benim yüzümden kızım ilerde bana senin yüzünden yüzüm böyle oldu derse diye krizlere girdim eşimden azarı yedim
sen herkese hergün onca laf yetiştirdin şimdi böyle batıl bişeyler söylüyolar diye ağlıyo musun diyo ama yok içim çok tuhaf oluyo kızıma her baktığımda
[/QUOTE]
Bu leke değil emin ol iki yaşına gelmeden geçiyor büyük oğlumun ensesinde vardı kocaman

Canım sağlıklı ya çok şükür onun çaresi var geçmezse bile boşversene sen milleti ne takıyorsun iyi olsun geçer gider öyle diyenleri beraber dövelim

İlk zamanlar kolostrumu makina ile sagmayın demislerdi kursta, elle bir miktar sagım yapılıp meme yumusadiktan sonra bebeğe verebilirsin. Ama baktın gördün sertlik azalmiyor o zaman makinayla sağım yapabilirsin. Bebege de sagdığın sütü bir bardak yardımıyla ya da enjektörle verebilirsin. Eds de iyi bir yöntem bu durumda. Muhtemelen memeyi tam cekemiyor çene kasları zamanla guclenecektir..

Hayırlısı olsun canım.Sen elinden geleni yaptın.Sağliklica kucagina almissin ya sukur onemli olan o.Kuzularimiz aynı gün doğmuşlar
SAĞLIKLA MUTLULUKLA büyütelim inşallah ❤

Canım sen de bilirsin ilk 3 gün memeler de sapıtıyor ne yapacağını bilemiyor. Şişiyor, sertleşiyor, sonra fazla süt üretiyor pedlere akıyor ama sonunda o da yola giriyor. 3. bebe ve benim makinam yok. Hiç sağmadım. Elimle yapayım biraz dedim o da olmuyordu. 4. Gün falan yoluna girdi galiba. Tabii sen bilirsin.

Bugün 28. Gün. Az önce 120 CC mama yedi hala doymadi
Muhtemelen büyüme atağı bol bol emzirirsen bi kac güne yeter sütun, mamayı emdikten sonra verirsen sütun artar..

Eklentiler

• IMG_20190718_192201.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 46
Benimkilerin de hep ensede kırmızı leke oluyor. Geçer kanaatimce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…