- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
iyi hadi gözün aydın canımKızçeler antibiyotik Alerji yapmış tahmin ettiğim gibi çok şükür bulaşıcı bişey değilmiş rahatladım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi hadi gözün aydın canımKızçeler antibiyotik Alerji yapmış tahmin ettiğim gibi çok şükür bulaşıcı bişey değilmiş rahatladım![]()
18. günümde başladımKızlar merhaba inşallah herkes iyidirYaaa sezeryanlı arkadaşlar korse kullanmaya başladınız mı
Evet epidural rahatlatıyor ama 5 cmden sonra yapıldı bana . 5 cmye kadar epiduralsiz çekmek zorundayız sancıyı :)Epidural acaba gerçekten hafifletiyor mu sancıyı. Ben de 4 cm den sonra epidural isterim diye düşünüyorum egee hafifletiyorsa korkacak hic bisey yok o zaman.
Ay evet meryem otum da cantamda ama onu ne zaman suya koyacağım acaba tam olarak hastaneye gidince mi
Sağol canımiyi hadi gözün aydın canım
Sende takıl pesime çömeZay çok şükür iki gecedir çok güzel uyuyo bizim zilli
nazarım değmesin
P Pelinim35Birefebirece
dediğiniz gibi yapıp zırt pırt uyandırmıyorum çocuğu kendisi zaten 3 saate falan uyanıyo sonra sinirlenip dalmamazlık yapmıyo ki
dün gece iki kere uyanınca altınıda değiştirdim emzirdim geri hemen uyudu
normalde altı açılınca uyanırdı ağlardı
allahım kendi kendime nazar değdircem pek mesudumm![]()
Ben korse atlet giydim daha bugün:)) deneyim dedim bi sorun yasamadımKızlar merhaba inşallah herkes iyidirYaaa sezeryanlı arkadaşlar korse kullanmaya başladınız mı
Dogru diyosun canim yaa. Henuz yeni de dogum yaptim dikis agrilari falan zor oluyor hep etrafinda donuyorum iste. Bu gunleri bir atlataydik hayirlisiylaCanım galiba sarılık olmuş alnına elinle bastır ufak sarı mı bir bak.benim yavrumda öleydi asla uyanmıyordu neler yapsamda bende öle kaşıkla veriyorum.doktoruna bir git istersen daha ilerlemeden
İnşallah öyledir cnm valla yoksa sabır falan kalmadı bende yarın kontrol var bakalım heyecan doruktaGelmeye mi çalışıyor seninki?
valla gece çok güzeldi ama gündüzleri napcaz ustam onuda söyle bakalımSende takıl pesime çömeZböyle harika oluyo dimi bizde gerilmiyoruz bebislerde
![]()
HAyırlısı olsun senin için. Normal sezeryan artık bi şekilde sağlıkla al da kucağınaSelam kızlar ben artik takip edemiyorum pek .. Dr a gittim sezeryan günü istedim . Çatı muayenesi ile yarına gün verdi . Çocuk baya aşağıda çünkü. Herkes normal diyor niye sezeryan oluyorsun.bende düşün düşün bi çeşit oldum. Bugün meryem ana otunu suya koydum yarim saatte açılması lazimmis benimki açılmadı yarim saatte . O yüzden rahatlıkla gidip kesilecegim artik . Allah herkesin gönlüne gore versin .
40+3 canım bu sabah doğum yaptım suni sancıyla başladık sezaryenle sonuçlandıKac oldun canim.40+4 oldum..
Benim olmustu hemen canım 5.gün en yüksek oldugu gündü gözlerden burundan belli oluyoUyandi cok.sukur emzirdim de. Ben de suphelendim canim. Pazartesi dogdu hemen olur mu acaba.
Ne kadar doyursanda cogunun basina geliyor demek. Gecmis olsun size de canimBenim olmustu hemen canım 5.gün en yüksek oldugu gündü gözlerden burundan belli oluyo
inan sagligin yerindeyse kocanla bakmak en guzeli kafana gore.takiliyosun diger turlu her kafadan bir ses cikiyor. Simdi esimle aksama kadar yanliz olacagiz sagolsun esimde iyi bakiyor yardim ediyor kisa sureligine de olsa yanliz olmak rahatlatti beniAyy canım benim ❤❤ Biz kocayla hep diyoruz kimseye güvenerek çocuk yapmadık isteyen gelir isteyen gelmez diye. Maalesef nazlanmaya fırsatım olmadı benim hiçAma aslanlar gibi bakıyorum bebeğime. Bugün kendim yıkayacağım. Allah inanın kuvvetini veriyor. Inanılmaz aşığım ❤❤
İkinci @BirvarbiryokumAyy canım benim ❤❤ Biz kocayla hep diyoruz kimseye güvenerek çocuk yapmadık isteyen gelir isteyen gelmez diye. Maalesef nazlanmaya fırsatım olmadı benim hiçAma aslanlar gibi bakıyorum bebeğime. Bugün kendim yıkayacağım. Allah inanın kuvvetini veriyor. Inanılmaz aşığım ❤❤
Bizimde boynumuz isilik popodakine hametan iyi gelmisti bugün hem zeytinyagi surdum hem hametanŞimdi canım senin kız yanak olarak doğduğu için ter bezleri orada birikmiştir ve diş kamastirdigindan bari burada kızaralım da insanlar uzak dursun demiş olabilir bence ❤❤ Benim de boğazının altı oluyor canım. Terliyorlar emerken falan ❤❤