- 23 Ekim 2017
- 295
- 285
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha günün var canım neden sezeryan oluyorsun .Selam kızlar ben artik takip edemiyorum pek .. Dr a gittim sezeryan günü istedim . Çatı muayenesi ile yarına gün verdi . Çocuk baya aşağıda çünkü. Herkes normal diyor niye sezeryan oluyorsun.bende düşün düşün bi çeşit oldum. Bugün meryem ana otunu suya koydum yarim saatte açılması lazimmis benimki açılmadı yarim saatte . O yüzden rahatlıkla gidip kesilecegim artik . Allah herkesin gönlüne gore versin .
40+3 canım bu sabah doğum yaptım suni sancıyla başladık sezaryenle sonuçlandı
ilki normaldi zordu bu da zor olur diye korktum. Evet saçma gelebilir ama ayni şeyleri tekrar yasama riski çok korkuttu . Gün aldım pazartesi olacaktı beklemeyecek diye yarına oldu . İnşallah hayırlısıdır yada Allah hayirlisina ya çevirirDaha günün var canım neden sezeryan oluyorsun .
Bende artık sıkıldım stres olmaya başladım ama bebek geleceği zamanı bilir hayırlısıyla zamanını bekliyordur.
Hadi bakalım karamela bekliyoruz bebişi
Gelişimci vardı galiba aramızda ..Kızlar aramızda çocuk gelişimci varmı? Bebişlerinize rutin bakım dışında neler yapmalıyız? Mesela zeka kartları kaçıncı ayda başlamalı? Yoksa sadece konuşmak yeterli mi?
Sağlıkla kavuşmanızı diliyorum canım, beklemek belirsizlik zor oluyor, senin için en hayırlısı olsun..ilki normaldi zordu bu da zor olur diye korktum. Evet saçma gelebilir ama ayni şeyleri tekrar yasama riski çok korkuttu . Gün aldım pazartesi olacaktı beklemeyecek diye yarına oldu . İnşallah hayırlısıdır yada Allah hayirlisina ya çevirir
Valla geçen hafta bizimkiler öyleydi. Her telefonu açışta doğurdun mu muhabbeti. En son yok ben dogurmayacağım içimde tutacağım böyle iyiyiz diyorum. Düne kadar çok stresliydim salak bir doktora denk geliyorum iki haftadır usg ölçümleri saçma sapan. Neyse ki bugün her şey normal çıktı. İçim rahat 1 hafta daha takılırım böyle yeter ki sağlıklı olsunlar. Bu arada her gün 1 saat yürüyorum..Kapı dibinde mehter takımı ve kırmızı halı ile bekliyor ev halkı da ama gelen giden yok
Meryem ana otu koyduk suya. Çoktan açıldı ..
öyle açık açık durcak mı bu ot? Bi de suyu sarı oldu bu otun. Karaborsa ot mu acaba![]()
Bizim gecti gitti sukur canım darısı size valla ben mama vermekten çekinmedim biberonla vermek zorunda kaldım göğsümü zor alıyo ama onun iyi olması onceliğimNe kadar doyursanda cogunun basina geliyor demek. Gecmis olsun size de canim
Epidural takıldığında sancın geliyor ama sen ağrı hissetmiyorsun canım belli bi cm e gelmeden de takılmıyor sanırım. Ben kendi sancımla gittim hastaneye gittiğimde 4 cm olmuştu ortalama 1.5 saat sonra da epidural istedimEpidural acaba gerçekten hafifletiyor mu sancıyı. Ben de 4 cm den sonra epidural isterim diye düşünüyorum egee hafifletiyorsa korkacak hic bisey yok o zaman.
Ay evet meryem otum da cantamda ama onu ne zaman suya koyacağım acaba tam olarak hastaneye gidince mi
Bizim de gündüzler uykusuz geciyor bu gece yarım kundak yaptım cok sukur iyiydi
Geçer canım geçer ışık tedavisine yatırmıslardı arası çok üzülmüştüm öyle birşey olursa korkma iyiki yatmış ertesi gün cıktı çok iyidiDogru diyosun canim yaa. Henuz yeni de dogum yaptim dikis agrilari falan zor oluyor hep etrafinda donuyorum iste. Bu gunleri bir atlataydik hayirlisiyla
O da güzelmiş. Ben inanmıyom o ota o yüzden tutmaz zaten bende.Kapı dibinde mehter takımı ve kırmızı halı ile bekliyor ev halkı da ama gelen giden yok
öyle açık açık durcak mı bu ot? Bi de suyu sarı oldu bu otun. Karaborsa ot mu acaba![]()
Sağlıkla kavuşmanızı diliyorum canım, beklemek belirsizlik zor oluyor, senin için en hayırlısı olsun..
Valla geçen hafta bizimkiler öyleydi. Her telefonu açışta doğurdun mu muhabbeti. En son yok ben dogurmayacağım içimde tutacağım böyle iyiyiz diyorum. Düne kadar çok stresliydim salak bir doktora denk geliyorum iki haftadır usg ölçümleri saçma sapan. Neyse ki bugün her şey normal çıktı. İçim rahat 1 hafta daha takılırım böyle yeter ki sağlıklı olsunlar. Bu arada her gün 1 saat yürüyorum..
Gazı olabilir mi? Gaz masajı yap altını açmadan bir denevalla gece çok güzeldi ama gündüzleri napcaz ustam onuda söyle bakalım
bugünde gündüz uyumuyo
sürekli memede durmak istiyo yatağına koyuyorum 5 dk sonra viyaklamaya başlıyo
ay bigün gece bigün gündüz uyumuyo bu zilli
Hametan çok iyi gercekdenBizimde boynumuz isilik popodakine hametan iyi gelmisti bugün hem zeytinyagi surdum hem hametan
Herkesin yalnız bakması tamam da. Sana helal olsun. Nasıl beceriyosun birine zor bakıyo insanlar. Demekki allah dağına göre kar veriyoSelam kızlar bebeklere bir kaç gündür yalnız bakıyorum kimse yok yanımızda. Biraz zor olsa da böyle güzel birbirimize alışıyoruz bağlanıyoruz. Herkesler iyidir inşallah. Doğuran oldu mu,
Ay ben sucuk yemiştim bir daha elimi sürmem artık canım sağolCanım gazla uğraşmak zor, geçen hafta sucuk ve acı turşu yemiştim 3 gün sancılandılar baharat ve acıya dikkat ediyorum şimdi daha rahatlar
Benden de parçalar geldi canım aöa seninki baya büyükmüş dra sordun muKızlar şimdi benden limon büyüklüğünde bi parça düştü sert bi pıhtı yumağı gibi yuvarlak bütün bi parça kafayı yicem ya normal mi anormal mi başına böyle bişey gelen var mı
Sağol canım değerlendireyim bende. Bende Doğumda giren drdan çok memnun kalmadım da geçen gittiğimiz iyiydi ismi Ömer Dinçerdi sanırımCanım bizim doktor başkentte. Bı kere Gülay hanıma bi kere de Musa beye götürdüm. İkisi de 100 lira. Bı de Zeynel bey var prof. O 250 lira. Çok elzem bişey olmadıkça artık doktora götürmek istemiyorum . Ama gerek olursa Gülay hanımla devam edicem. Tatlı kadın tüm sorularini içtenlikle ve uzun uzun cevaplıyor ve tecrubeli. Musa bey genç ve çok ekabir. Bı kaç bişey sorunca hoşlanmadı benden. Cahil insan seviyor anladığım kadarıyla. O diyecek sen yapacan soru sormayacan öyle bi tip.
Pazartesi yapılacak canım bize de. Geçmiş olsun başka drla görüştün müKızlar kalça çıkığı usg yaptıran var mı
Bugun dr gittim iki bez takmami söyledi,1 ay sonra tekrar kontrol
Böyle bir durum yaşayan var mı
Kapı dibinde mehter takımı ve kırmızı halı ile bekliyor ev halkı da ama gelen giden yok