• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canimsular bu arada masallah diyeyim de kıza sünnet yapmışız gibi para toplandı 😂 Aman neymiş bu boyle 💃 Zengin oldu artık bu bizi de beğenmez diye seviyorum kızı 😂 Siz de nasıl durumlar ? Bereketli bebeler yaa ❤❤❤
Bende çok fena zengin oldum kız çocuğusu ayrı zengin oldu daha mevlüt okutmadann😁 herkes doğurmamı bekliyormuş meğer 👻

Kızımı evde bırakıp Allahın cezası döküntüler için doktora gidiyorum inşallah bulaşıcı bişey değildir 🙄
Hem içim buruk kızımı bıraktım diye hemde ilk kez korkuyorum bulaşıcı çocuğa yanaşma dicekler diye dua edin basit Bi Alerji olsun kızlar 😔

Benim oglan İlk haftaladda sadece 2,5-3 saat falan uyuyordu. Şu an en fazla 2 saat hele geceleri saatte bir uyanıyor. Uyanırken deli gibi ağlamaya başlıyor ellerini yiyerek uyanıyor. İki kişi zor zapt edip memeyi bulduruyoruz. Ağzı kocaman açık bekliyor. Emzirmeden önce altını açmam mümkün değil. Kendini oradan oraya atıyor açlıktan. Benim oğlan doymuyor mu acaba ya
kilo alımı nasıl canım
doktoru kilosuna bakıp sütümün yetip yetmediğini söylüyo bana
her kontrole gittiğimizde kilo aldığı için doyduğunu sütümün yettiğini mamaya gerek olmadığını söylüyo doktorumuz

Evvetttt sonunda kv ağlaya ağlaya itiraf etti.. Çok seviyorum canımı veririm ama ben babanne olmaya hazır değilim. Çok ağır geliyor çok aradayım diye yıkmış ortalığı 🤦‍♀️ Yemin ederim kadının lohusa depresyonu geçmedi. Dikişleri acıyor zaar 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Yaslandigini mi kabul edemiyor torununu mu🤐 tövbe tovbe cidden kadini depresyona sokmussun😂

ya dün dışarı çıktık eşimle
arkadaşla karşılaştık yanında bi kadın vardı
bebek mi bekliyosun hayırlı olsun dedi ben şok
ne dicem bilemedim
arkadaşım yeni doğum yaptı dedi ben cevap veremedim sinir oldum 😡
Bana da ilk kızımda eşimin bi akrabsı çocul doğurduğumu bildiği halde yapmıştı. Hala kadına gıcığım. Densiz çok canını sıkma.
Vay be doğuranlar listesi yaptıgım günlerden bu günlere 😀 bir de doğuran kaçtı farkında mısınız 🙈
Nasıl kaçmayalım kuzu 3 tane bebe bakıyoruz :deli:
Kızlar bebeğim dogdu şükür yanımda uyuyor su an. Ama resmen unutmuşum taze bebek emzirme vs.Kızım daha 21 aylık olmasına ragmen her sey sil bastan resmen. Bi de agrım cok var asırı. İkinci sezeryanda bu agrılar ne zaman geciyor baya zorlanıyorum cunku ilki boyle değildi. Bi de ben daha ayaga kalkmadım. 3te odadaydım ama 11 de kaldırıcaz dediler. Sanki ilkinde hemen kaldırmıslardı gibi hatırlıyorum.Siz de nasıl olmustu.
Oh maşallah. Ömrü bereketli olsun.
S Saryamarya naptınız canım çıktınız mı hastaneden pamuk prensesler nasıllar 🥰

@Shewolf15 kusma sebebi acaba çok hızlı beslenmesi olabilir mi canım mama vs içiyorsa bebeğin biberon hızını kontrol et daha yavaş içsin mümkünse
Evet canım pazar günü çıktık. Bugün kontrole gittik. Herşey yolunda. Siz nasılsınız?
Hanımlar yarın yatışım var saat 7 buçukta ilk önce suni takacaklar 5 saat kadar sonrasında açılma olmazsa sezeryana alacaklar ama cok gerginim. Doktor suniyle de pek ümitli değilim ama bi deneyelim dedi. Sizce direk sezeryan mı istesem çekmesem o kadar sancıyı bos yere. Çekenlerin yorumlarını okudum da daha bi panik oldum :KK64:
Sen kendini nasıl konforlu hissedeceksen öyle yap bence.

Kızımı evde bırakıp Allahın cezası döküntüler için doktora gidiyorum inşallah bulaşıcı bişey değildir 🙄
Hem içim buruk kızımı bıraktım diye hemde ilk kez korkuyorum bulaşıcı çocuğa yanaşma dicekler diye dua edin basit Bi Alerji olsun kızlar 😔
Yoktur bişey ya içini ferah tut git bakalım

Bende çıktım eve geldim iyiymiş benim rahmişko ce dikişler
Kanamam devam etcekmiş daha temizliğe çok dikkat et dedi hergün banyo ve günde iki kez sabunlu vajinal temizlik
Sizde dikkat edin sıcak diye ekstra dikkat etmek lazımmış
Üç hafta sonra bida bakcak

Kizlar ya bebegim bugun resmen baygin uyuyo ne yaptiysam uyanmiyor. sabah yedirdim falan bir uyudu ne yapsam emmiyor kasikla verdim sutumu onu bile almiyo oylece uyuyo. Bugun 3. gunu sizde oldu mu boyle
Benim sarılık 13lere cıktıgı gün olmustu .korkutmak istemem .yuzunu yıka bebeğin altını ac bişekilde doyur canım

içini ferah tut canım
bi krem falan verir gönderir inşallah
öyle çocuğa yanaşma falan demez
kötü şeyler getirme aklına

Kızlar bebeğim dogdu şükür yanımda uyuyor su an. Ama resmen unutmuşum taze bebek emzirme vs.Kızım daha 21 aylık olmasına ragmen her sey sil bastan resmen. Bi de agrım cok var asırı. İkinci sezeryanda bu agrılar ne zaman geciyor baya zorlanıyorum cunku ilki boyle değildi. Bi de ben daha ayaga kalkmadım. 3te odadaydım ama 11 de kaldırıcaz dediler. Sanki ilkinde hemen kaldırmıslardı gibi hatırlıyorum.Siz de nasıl olmustu.
Canım gözünaydın
Kızın naaptı görünce bebişi
Allah yardımcın olsun seninde yaş az araları ya ama ikisi bir büyücek
İnşallah acıların azalmıştır seninde

Canimsular bu arada masallah diyeyim de kıza sünnet yapmışız gibi para toplandı 😂 Aman neymiş bu boyle 💃 Zengin oldu artık bu bizi de beğenmez diye seviyorum kızı 😂 Siz de nasıl durumlar ? Bereketli bebeler yaa ❤❤❤
BiZde paradan ziyade altın takıldı 😍amcaları ,dayıları,teyzeleri,nenesi ,dedesi vs
Bozdurup harcayasım varda neyse 😎bebişe saklicam💕

Sevalcim inşallah basit bir allerjidir haber et beni 😘

kilo alımı nasıl canım
doktoru kilosuna bakıp sütümün yetip yetmediğini söylüyo bana
her kontrole gittiğimizde kilo aldığı için doyduğunu sütümün yettiğini mamaya gerek olmadığını söylüyo doktorumuz
En son 14 gün önce götürmüştük.220gr almıştı bir haftada. Doktor gayet iyi dedi. Ama üç dört gündür çocuk bir garip oldu. 10 dk ekip uyuyakaliyor. 45dk sonra uyanıyor tekrar emmek istiyor. Hep böyle devam ediyor bu. Mama verdim denedim. 3saat uyudu. Yarın 28 günlük oluyor. Kontrol var bakalım.ne diyecek doktor. Gazı da var. Soralim doktora.

En son 14 gün önce götürmüştük.220gr almıştı bir haftada. Doktor gayet iyi dedi. Ama üç dört gündür çocuk bir garip oldu. 10 dk ekip uyuyakaliyor. 45dk sonra uyanıyor tekrar emmek istiyor. Hep böyle devam ediyor bu. Mama verdim denedim. 3saat uyudu. Yarın 28 günlük oluyor. Kontrol var bakalım.ne diyecek doktor. Gazı da var. Soralim doktora.
Gece sağıp biberonla veriyorum sütü daha iyi oluyor
Memeyi 5 dk kısa bir süre alıyorsa biberonla vermek daha iyi Beslenmesi açısından

Back