• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hayatim ben ilk 4 5 gün buldumcuk gibi olduğumdan, adrenalinle mutlulukla ne uyudum ne uzandım 🤦‍♀️ En az 60 kişi geldi bir de ziyarete. Şu ana kadar iyilesirdi kesin ama biraz süre benim yüzümden uzadı. Batikon ve kremleri nizami uyguladım ama hala dikişler makata yakındakiler duruyor. Ağır agrım yok. Bazen ıkınırsam acıyor o kadar. Benim de dün alındı topuk kanı. Yıktı saglik ocağını cadaloz 😁 Dünden beri 100 kere topuğunu optum koca kafanın ❤❤❤❤
Sağlıklı olsun kuzucuklar da biz her türlü iyi oluruz insallah ❤️ Sevindim iyi olmanıza kuzucum

kızımın yüzü isilik oldu 😢
hergün banyo yaptırıyorum ama neden olduki ya 😱
çok moralim bozuldu
Şimdi canım senin kız yanak olarak doğduğu için ter bezleri orada birikmiştir ve diş kamastirdigindan bari burada kızaralım da insanlar uzak dursun demiş olabilir bence ❤❤ Benim de boğazının altı oluyor canım. Terliyorlar emerken falan ❤❤

Hiç korkma kendini rahatlat suni sancı o kadar da kötü değil idare etmeyi öğreniyorsun zaten kesik kesik geliyor açılma başlarsa yeterli seviyeye geldiğinde epidural istersin. Doğum gerçekten stres yönetimi işiymiş bunu anladım. Kafan rahatsa bedeninde rahatlayacak emin ol☺ Bir de Meryem ana otu gerçekten işe yarıyor.
Epidural acaba gerçekten hafifletiyor mu sancıyı. Ben de 4 cm den sonra epidural isterim diye düşünüyorum egee hafifletiyorsa korkacak hic bisey yok o zaman.
Ay evet meryem otum da cantamda ama onu ne zaman suya koyacağım acaba tam olarak hastaneye gidince mi

1 cmle başladım 4 cm de bıraktım canım kanala inmedi bizde daha fazla zorlamadık sancılarım çok güzeldi aslında inmesi gerekirmiş o sıklıkla vuran o sancıyla benim şansım Bebişim yaramazlık yapıp kordonu boynuna dolamış 3 kere o yüzden inememiş senin herşey yolundaysa sancıyla da iner çok güzel açılma oluyo çünkü inşallah öyle olsun 🙏
Hımm anladım canım o zaman yine ihtimal var normal doğum için kordon dolanmadigi takdirde. Evet denemekte fayda var bakalım deneyeceğim suniyi inşallah sağlıkla gelir 🙏

Evvetttt sonunda kv ağlaya ağlaya itiraf etti.. Çok seviyorum canımı veririm ama ben babanne olmaya hazır değilim. Çok ağır geliyor çok aradayım diye yıkmış ortalığı 🤦‍♀️ Yemin ederim kadının lohusa depresyonu geçmedi. Dikişleri acıyor zaar 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Ahaha ne deliler var kız😂😂

Yoktur bişey ya içini ferah tut git bakalım

Bende çıktım eve geldim iyiymiş benim rahmişko ce dikişler
Kanamam devam etcekmiş daha temizliğe çok dikkat et dedi hergün banyo ve günde iki kez sabunlu vajinal temizlik
Sizde dikkat edin sıcak diye ekstra dikkat etmek lazımmış
Üç hafta sonra bida bakcak
içini ferah tut canım
bi krem falan verir gönderir inşallah
öyle çocuğa yanaşma falan demez
kötü şeyler getirme aklına
Sevalcim inşallah basit bir allerjidir haber et beni 😘
Kızçeler antibiyotik Alerji yapmış tahmin ettiğim gibi çok şükür bulaşıcı bişey değilmiş rahatladım ❤️🙏

Kızlar benim karnım o kadar çirkin olduki çatlaklar büzüş pörsüş görünüyor ve karnım tüylendi ve kirli gibi kahverengi ki çok beyaz tenliydim tamam anneliğimin izi bunlar çok kıymetli ama moralim çok bozuk aynada görünce kanım çekiliyor bakamıyorum bile eşimde gördü birşey demedi ama nebileyim çok kötü olmuş bukadar kötü olmasını beklemiyordum
Düzelir ki o zamanla. Görmüyomusun Ebru şallının göbüşünü iki platese bakar👍

Evvetttt sonunda kv ağlaya ağlaya itiraf etti.. Çok seviyorum canımı veririm ama ben babanne olmaya hazır değilim. Çok ağır geliyor çok aradayım diye yıkmış ortalığı 🤦‍♀️ Yemin ederim kadının lohusa depresyonu geçmedi. Dikişleri acıyor zaar 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Sen de bir iki haftacık geri koyuver canım azıcık anlayışlı ol ne bu bencillik 😬

Canım benim doğum son haddindeydi. 7 cm. Ebe suyu açmak ve bebeğin kanala girmesi için 2-3 kez ıkınma istedi yetti de. Dr geldi. Doğum oldu. Hani kordon vs problem değilse o sırada bile iner. Balık gibi kayıp geliyor. Hakkında hayırlısı..
Ya ben bu kanala girme olayını çok düşünüyorum. Hala girmedi diye stres yapıyordum iyi oldu bunu duyduğum 😊

En son 14 gün önce götürmüştük.220gr almıştı bir haftada. Doktor gayet iyi dedi. Ama üç dört gündür çocuk bir garip oldu. 10 dk ekip uyuyakaliyor. 45dk sonra uyanıyor tekrar emmek istiyor. Hep böyle devam ediyor bu. Mama verdim denedim. 3saat uyudu. Yarın 28 günlük oluyor. Kontrol var bakalım.ne diyecek doktor. Gazı da var. Soralim doktora.
Kilo alımı normalse gazdandır muhtemelen.

Yazamıyorum ama okuyorum..
2 anne 1 kb, 1 adet 2 yaş bebe ile 39. hafta çok acaip geçiyo.,
Günde 3-4 km yürüyorum halen ama sıkılmaya da başladım..

Dün ebe randevum vardı.. Kalp normal. Bebek yaşıyo. Bildiğim bu :)
Hareketleri azaldığı için portakal suyu içip şekerli bisküvi ye yat diyolar..
Dün aralıksız düzenli sancı çektim. Ama normal. Yalancı sancılar işte. Parasetamol içtim geçti.
Benden haberler böyle..
Doğuranlara sevgilerimle..
Bekleyenlere sabırlar ve güç dilerim efenim..
Hadi bakalım karamela bekliyoruz bebişi

Tövbe tövbe:)))

Kizlar ya bebegim bugun resmen baygin uyuyo ne yaptiysam uyanmiyor. sabah yedirdim falan bir uyudu ne yapsam emmiyor kasikla verdim sutumu onu bile almiyo oylece uyuyo. Bugun 3. gunu sizde oldu mu boyle
Canım galiba sarılık olmuş alnına elinle bastır ufak sarı mı bir bak.benim yavrumda öleydi asla uyanmıyordu neler yapsamda bende öle kaşıkla veriyorum.doktoruna bir git istersen daha ilerlemeden

Şimdi canım senin kız yanak olarak doğduğu için ter bezleri orada birikmiştir ve diş kamastirdigindan bari burada kızaralım da insanlar uzak dursun demiş olabilir bence ❤❤ Benim de boğazının altı oluyor canım. Terliyorlar emerken falan ❤❤
aynen ya bayan yanak 🤣
bi emiyo suratı ter içinde kalıyo

Back