2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sağlıklı olsun kuzucuklar da biz her türlü iyi oluruz insallah Sevindim iyi olmanıza kuzucum

kızımın yüzü isilik oldu
hergün banyo yaptırıyorum ama neden olduki ya
çok moralim bozuldu
Şimdi canım senin kız yanak olarak doğduğu için ter bezleri orada birikmiştir ve diş kamastirdigindan bari burada kızaralım da insanlar uzak dursun demiş olabilir bence ❤❤ Benim de boğazının altı oluyor canım. Terliyorlar emerken falan ❤❤

Epidural acaba gerçekten hafifletiyor mu sancıyı. Ben de 4 cm den sonra epidural isterim diye düşünüyorum egee hafifletiyorsa korkacak hic bisey yok o zaman.
Ay evet meryem otum da cantamda ama onu ne zaman suya koyacağım acaba tam olarak hastaneye gidince mi

Hımm anladım canım o zaman yine ihtimal var normal doğum için kordon dolanmadigi takdirde. Evet denemekte fayda var bakalım deneyeceğim suniyi inşallah sağlıkla gelir

Ahaha ne deliler var kız

içini ferah tut canım
bi krem falan verir gönderir inşallah
öyle çocuğa yanaşma falan demez
kötü şeyler getirme aklına
Sevalcim inşallah basit bir allerjidir haber et beni
Kızçeler antibiyotik Alerji yapmış tahmin ettiğim gibi çok şükür bulaşıcı bişey değilmiş rahatladım

Düzelir ki o zamanla. Görmüyomusun Ebru şallının göbüşünü iki platese bakar

Sen de bir iki haftacık geri koyuver canım azıcık anlayışlı ol ne bu bencillik

Ya ben bu kanala girme olayını çok düşünüyorum. Hala girmedi diye stres yapıyordum iyi oldu bunu duyduğum

Kilo alımı normalse gazdandır muhtemelen.

Hadi bakalım karamela bekliyoruz bebişi

Tövbe tövbe:)))

Kizlar ya bebegim bugun resmen baygin uyuyo ne yaptiysam uyanmiyor. sabah yedirdim falan bir uyudu ne yapsam emmiyor kasikla verdim sutumu onu bile almiyo oylece uyuyo. Bugun 3. gunu sizde oldu mu boyle
Canım galiba sarılık olmuş alnına elinle bastır ufak sarı mı bir bak.benim yavrumda öleydi asla uyanmıyordu neler yapsamda bende öle kaşıkla veriyorum.doktoruna bir git istersen daha ilerlemeden

aynen ya bayan yanak
bi emiyo suratı ter içinde kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…