• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ah maasallah ya demek ki ne kadar temiz kalplisin ki Allahım yüzüne gülmüş mucizevi bir sey bu aslında. Ben zannetmiyorum doktor pek umitli konuşmadı ama hersey Allahtan tabi. Suniyi de 10 15 saat cekenler var o kadari gözüm almıyor ben 2 saat sonunda çıkarın derim muhtemelen. Ay Allahim bi atlatsam su günü hayırlısıyla :KK43:
Canın nasıl istiyorsa hayatım. Öyle yada böyle kucağına alacaksın. Dene birkaç saat baktın açılma yok. Gir sezeryana olsun bitsin ❤❤ Gerisi inga, kaka, gaz, agu magu 😍😍

Geldimmm o kişi ben 😁 tam 5 saat suni çektim bende denedim yerinde olsam denerim inan katlanılmicak Bi yanı yok hatta ben ilginç Bi şekilde sevdim sancıyı kasılmaya güzel karşıla o kadar 🙏zaten gidişata göre doktorun yönlendirecektir inşallah normal yollardan gelsin sezaryene gerek kalmasın canım
Öyle mi peki canım ne kadar oldu açıklığın. doktor pek ümitli değilim deyince ben de bos yere cekmesem diye düşünceler sardı. Bebek de tam kanala yerlesmemis zaten. Ama dediğin gibi pişman olmamak icin 8bir denemekte fayda olabilir tesekkur ederim canm yorumun icin:KK200:

Kontrole geldin doktoruna bu arada ben bekliyorum
10 günde tamamdır sezeryanın tüm eksileri
Yeni doğuma yapanlar ve yapacak olanlar korkmayın sakın

Mesajlarımdan anlaşılacağı üzere ben normale dönüyorum yavaştan
Hala bebişim eve gelmedi ama olsun çok daha iyi
İyi olsunda azcık daha sabrederim ben
Dün emzirdim ilk kez 😍
Bugün yine gidicem

Güzel haberrrrr.Daha iyi olsun hemen kavuşun inşallah ❤

Nasil yani oglunu dogururken onun kv si boyle mi yapmis ona .... yahu insan yasiyorken çocuğumun çocuğunu göreyim mutluluğunu paylasayim der .. basakcim allah sabir versin canim lohusa sen değilsin o galiba ... keske yakin olsak destek olurdum dinlendirirdim seni..
Ayy canım benim ❤❤ Biz kocayla hep diyoruz kimseye güvenerek çocuk yapmadık isteyen gelir isteyen gelmez diye. Maalesef nazlanmaya fırsatım olmadı benim hiç 🤷‍♀️ Ama aslanlar gibi bakıyorum bebeğime. Bugün kendim yıkayacağım. Allah inanın kuvvetini veriyor. Inanılmaz aşığım ❤❤

Öyle mi peki canım ne kadar oldu açıklığın. doktor pek ümitli değilim deyince ben de bos yere cekmesem diye düşünceler sardı. Bebek de tam kanala yerlesmemis zaten. Ama dediğin gibi pişman olmamak icin 8bir denemekte fayda olabilir tesekkur ederim canm yorumun icin:KK200:
1 cmle başladım 4 cm de bıraktım canım kanala inmedi bizde daha fazla zorlamadık sancılarım çok güzeldi aslında inmesi gerekirmiş o sıklıkla vuran o sancıyla benim şansım Bebişim yaramazlık yapıp kordonu boynuna dolamış 3 kere o yüzden inememiş senin herşey yolundaysa sancıyla da iner çok güzel açılma oluyo çünkü inşallah öyle olsun 🙏

Ayy canım benim ❤❤ Biz kocayla hep diyoruz kimseye güvenerek çocuk yapmadık isteyen gelir isteyen gelmez diye. Maalesef nazlanmaya fırsatım olmadı benim hiç 🤷‍♀️ Ama aslanlar gibi bakıyorum bebeğime. Bugün kendim yıkayacağım. Allah inanın kuvvetini veriyor. Inanılmaz aşığım ❤❤
Heralde ya
Birilerine güvenince daha zor oluyor alışma süreci inan
Kızımda bende öyle 4. Gün kaldım tek
Ama bunda korkuyorum şimdi tek kalmaya hassas bi konu bizimki tabi

Yaaa Başak kankim sende de ki babaanne dedirtmicem isminle seslendircem söz kadını rahatlat biraz aşk olsun 😁😁😁
Kız bana gerek yok ki. Ya mamacim diye seviyor yada annem diye 🤦‍♀️ kafayı yedi. Yemin ederim kıçında mini etekle gezmeye başladı. Hiç selüliti de yok zalimin kızının 😒😂

Abooowww 😂 Benimki de mamacim diye seviyor kızı 😂 Ben hala anne demiyorum. Yıllarca izin vermedi. Ay yeter artık abla mi diyeyim ayıp yani diye kizdiktan sonra demeye başlamıştım. Şimdi lakabını söylüyorum ikimizde memnunuz 😁 Bana da küs bu aralar. Eşim çok kızmış buna yeter diye baya bi paralamış, o da başak üzerime salıyor çocuğu diye günahımı alıyor. Yemin ederim kendimi kesicem az kaldı 🤦‍♀️
Boşver öyle zannetsin ne güzel kocan arkanda duruyormuş sen keyfine bak Allah muhtaç etmesin 💃 benimkide kaprislendi kendince birşeyleri bahane buldu küstü fln bir cırladım sütümü mü kesmeye çalışıyorsun derdin nedir diye 😁 şimdi herkes sakin gelmesinler üstümüze aşırı zor bir hamilelikten iki bebeyle sağ çıkmışım kimseyi çekemem..

Evet olabilir ama bebek tam kanala yerlesmemis o yuzden çok dusuk bi ihtimal. Yarın bu vakitlerde belki de doğmuş olur Allahın izniyle ama baya stresli bi surecmis
Canım benim doğum son haddindeydi. 7 cm. Ebe suyu açmak ve bebeğin kanala girmesi için 2-3 kez ıkınma istedi yetti de. Dr geldi. Doğum oldu. Hani kordon vs problem değilse o sırada bile iner. Balık gibi kayıp geliyor. Hakkında hayırlısı..

• Beğen
Reactions: LaL
Canimsular bu arada masallah diyeyim de kıza sünnet yapmışız gibi para toplandı 😂 Aman neymiş bu boyle 💃 Zengin oldu artık bu bizi de beğenmez diye seviyorum kızı 😂 Siz de nasıl durumlar ? Bereketli bebeler yaa ❤❤❤

Back