2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Hepimizde ayrı sıkıntı canım.Bizde de gaz problemi başladı.Canlari sağolsun kuzuların.

ya dün dışarı çıktık eşimle
arkadaşla karşılaştık yanında bi kadın vardı
bebek mi bekliyosun hayırlı olsun dedi ben şok
ne dicem bilemedim
arkadaşım yeni doğum yaptı dedi ben cevap veremedim sinir oldum

benim bugün 22. günüm daha ağzına mama değmedi
sütün yetmiyo diyen çocuk doktoru mu ?
kilo kaybederse sarılık olursa veririz mama demişti
kilo aldı sarılıkta olmadı o yüzden vermedi mamayı
senin daha doğar doğmaz niye mama verdiler ki anlamadım

senide pıçaklıcam meylen

aynen öyle
herkesin ağzından bi ses çıkıyo ben veriyorum cevabımı susuyolar bi daha diyemiyolar bişey
bugün bile halam geldi kız ağladı biraz durmadı sütün yetmiyo heralde diyo
yo doktoru yetiyo diyo 10 yıl okumuş sen ondan daha mı iyi bilcen dedim sustu bişey diyemedi

Kızlar bebişleri hangi sıklıkla doktora götürüyorsubuz?
pazartesi doğurdum ben canım perşembe günü gelin dedi hastanede kontrolü yapan doktor
perşembe gittik cumartesi tekrar görmek istiyorum dedi yine gittik
10 gün sonra dedi gittik
şimdide 20 gün sonra dedi
yani doğduğundan beri 3 kere gittik

Kizlar bugün bizim Dr kontrolumuz vardı az kilo almış bebeğim emzirdikten sonra sağ 75 ml öyle ver dedi şimdi size sorum ben bu oğlana hangi biberonu alayım ki memeyi bırakmasın

Kizlar bugün bizim Dr kontrolumuz vardı az kilo almış bebeğim emzirdikten sonra sağ 75 ml öyle ver dedi şimdi size sorum ben bu oğlana hangi biberonu alayım ki memeyi bırakmasın
Ben avent aldım ama daha kullanmadım süt sağma makinesininki de lansinoh insallah iyidir

Aman millete kalsa intihar etmemiz lazım vallahi çok biliyo herkes ağızlarına kürekle vurucam Allah var ne annem ne kaynanam üzmediler beni gerisi de umrumda değil

biz de bugün kontrole gittik hala bu kızın doğası yok keyfi yerinde
neyse ki çok kilo almamış çünkü doktor 4 kiloyu ve üstünü zor doğurursun demişti. bu cumartesiye kadar hanımefendinin keyfini beklicez cumartesi tekrar kilosunu kontrol edip ona göre karar vericez artık. o zamana kadar umarım gelir çünkü artık gerçekten taşıyamıyorum belim ve kuyruk sokumum feci ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…